Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

“Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει”

terzanidis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης.
Μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με την Ζίμπρου, την πειθαρχία του Άγγελου Αναστασιάδη και το θέμα μεταγραφών.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για το παιχνίδι με τη Ζίμπρου τόνισε:
“Θα έλεγα πάντα ένα παιχνίδι διεθνής Γιουρόπα Λιγκ έχει ενδιαφέρον και περισσότερο με το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού που χάσαμε 1-0, αλλά πιστεύω στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ότι θα κερδίσει. Δεν είναι δυνατή ομάδα η Ζίμπρου, απλώς ότι όλες αυτές τις μέρες το φίλαθλο κοινό της ομάδας το πως βλέπουνε τον ΠΑΟΚ και πως τον υπηρετούνε. Μόνο χολή έβγαλαν όλη την εβδομάδα, η ομάδα είναι από την προετοιμασία  δεν ήταν ακόμη έτοιμη, αλλά σίγουρα καλύτερη από την αντίπαλο. Ακούω πως δεν υπάρχει περίπτωση ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι. Δεν υπάρχει τέτοια δυσκολία και την φέρνουν μόνο οι φίλαθλοι με αυτή την καταστροφική συζήτηση που κάνουν. Ένας ΠΑΟΚτσης αγαπάει την ομάδα του και δεν έπρεπε να είναι καταστροφική συζήτηση, βρίζουν τους πάντες. Ακόμη δεν ξεκίνησε η σεζόν έχουν αυτά τα προβλήματα. Αυτό με προβληματίζει. Αγωνιστικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει ο ΠΑΟΚ. Μας έκανε ένα γκολ από μια στημένη φάση και δεν ήρθε το γκολ. Καλώς ή κακώς δεν ήρθε. Τα παιδιά τρέχανε από δω και εκεί και πρώτη φορά παίζανε. Ο ΠΑΟΚ ξεκινά από φέτος. Ήταν άλλη τεχνική ηγεσία, δανεικοί ποδοσφαιριστές, ήρθαν καινούργιοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε τα δικά μας παιδιά. Τι θέλουν οι φίλαθλοι; Να κάνει 50 εκατ. μεταγραφές ο Σαββίδης για να ικανοποιήσει κάποια άτομα; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ο ΠΑΟΚ πήγε ένα χρόνο πίσω και η ομάδα θέλει υπομονή, ο κόσμος να είναι κοντά και να μην δημιουργεί προβλήματα και ο κ. Σαββίδης να μπορεί να επενδύει”.
Για το ότι είναι η πρώτη αισιόδοξη δήλωση υποστήριξε:
“Δεν μπορεί να καταστρέφουμε τα πάντα έστω και εμείς οι παλιότεροι να βγάζουμε χολή. Αυτά τα παιδιά που δουλεύουν εγώ δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις, θέλει πιο καλή οργάνωση γιατί δεν μπορεί ο μεγαλομέτοχος να είναι στα ταξίδια, να φέρνει πρόεδρο από την Κύπρο. Αυτό με ξινίζει εμένα και αυτό και δεν ξέρω πως λειτουργεί. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρει το παιχνίδι και δεν με πείραξε η ισοπαλία με την Καλλονή. Η ομάδα θα ανέβει, θα παίξει και θέλει υπομονή”
Για το αν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ ενίσχυση υπογράμμισε:
“Αυτό ας το δουν αυτοί που είναι μέσα. Το βάρος πέφτει στον Αναστασιάδη. Έχουμε τον Μαντούρο, τον Μάρτενς που έχουν τα συμβόλαια και δεν μπόρεσαν να φύγουν, έφυγαν οι δανεικοί. Ξεκινά μια καινούργια ομάδα με κάποιες προσθήκες και περιμένουμε να δούμε αν έχουν να δώσουν κάτι περισσότερο. Δεν μπορούμε από το πρώτο παιχνίδι να τους βγάλουμε “off”. Οπωσδήποτε είναι και η περίοδος του Ιανουαρίου, να φτιαχτεί η ομάδα και να δούμε τον Ιανουάριο να γίνουν οι προσθήκες να μπορέσει να προχωρήσει η ομάδα και όχι καταστροφικά δεν έχουμε κανέναν. Τα έβαλαν με τους πάντες”.
Στη συνέχεια ο κ. Τερζανίδης προσέθεσε:
“Αυτή τη στιγμή ένας παίκτης δεν εξαρτάται μόνο από τον εαυτό του. Πρέπει να φτιαχτεί η ομάδα, να υπάρχει πειθαρχία και καλά έκανε ο Αναστασιάδης όποιος δημιουργεί πρόβλημα να τον διώχνει. Όχι το περσινό πότε θα φάει κάρτα ο ποδοσφαιριστής για να μείνουμε με παίκτη λιγότερο. Με την πειθαρχία θα ηρεμήσουμε, θα παίρνει το 100%, και θα γίνουμε ομάδα”.
Για τον κίνδυνο να υπάρχουν προβοκάτσια απάντησε:
“Δεν νομίζω, αλλά τότε τι ΠΑΟΚτσήδες θα είναι αυτοί; Αυτοί που θα πάνε στο γήπεδο είναι οπαδοί. Άρα κάποιος που θα κάνει την πράξη αυτή, θα πρέπει οι γύρω να προστατέψουν την ομάδα και όχι αυτοί οι ανεγκέφαλοι οι οποίοι θα μπορούν να είναι από ναρκωτικά ή αλκοόλ. Οι υπόλοιποι οι νορμάλ δεν θα πρέπει να επέμβουν; Μα όλοι πρέπει να γίνουμε αστυνομικοί και αν ο διπλανός μου πετάξει κάτι να τον πιάσω και να τον πάω στα άτομα που είναι υπεύθυνα. Θέλει υπομονή, να περιμένει ο κόσμος, θα έρθουν καλύτερες μέρες και δεν μου αρέσει η γκρίνια πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα”
Τέλος κατέληξε:
Και να υπάρχει το ενδιαφέρον από τον μεγαλομέτοχο να φέρει παίκτες. Όλοι βλέπουμε τον Ολυμπιακό ο οποίος παίρνει όλο το χρήμα και πρέπει να τον βγάλουμε έξω. Δεν μπορούμε να τον φτάσουμε, έχει τη διαιτησία μαζί του και όταν σου δίνει κόκκινη κάρτα σε φάση η οποία δεν κατάλαβα για ποιο λόγο την έβγαλε. Δεν ξέρω αν είναι στημένη η διαιτησία και δεν ξέρω αν γνωρίζουν από διαιτησία. Δεν έκανε χειρονομία ο ποδοσφαιριστής και του δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα. Κοιτάξτε η διαιτησία είναι εις βάρος σας, κοιτάξτε γιατί θα σας πάρουμε τα κεφάλια. Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι. Είναι μήνυμα αυτό”.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: