Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Δεύτερο «όχι» για Ντιόπ, αλλά...!

Αρνητική ήταν και η δεύτερη απάντηση της Λεβάντε στον Ολυμπιακό, στη βελτιωμένη πρόταση που έκανε για τον Πάπε Ντιόπ! Ωστόσο, οι Ισπανοί δεν κλείνουν οριστικά την… πόρτα τους για τον Σενεγαλέζο μέσο!

Δεύτερο «όχι» για Ντιόπ, αλλά...
Νέα άρνηση από τη Λεβάντε για τον Πάπε Ντιόπ! Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «superdeporte.es», ο Ολυμπιακός φέρεται να επανήλθε το απόγευμα με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ, ωστόσο η ισπανική ομάδα την απέρριψε και αυτή, παρά το γεγονός πως αρχικά ήταν διατεθειμένη να δώσει τη συγκατάθεσή της!

Η πρώτη πρόταση των «ερυθρολεύκων» που απορρίφθηκε και έγινε γνωστή από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, ήταν ύψους 1,5 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους, για να ακολουθήσει και δεύτερη –το απόγευμα- πιο βελτιωμένη. Αρχικά, οι άνθρωποι της Λεβάντε φέρονταν έτοιμοι να απαντήσουν θετικά στον Ολυμπιακό, όμως ύστερα από συζητήσεις μεταξύ των μελών του ΔΣ της ομάδας, αποφασίστηκε να απορριφθεί και η δεύτερη προσφορά!

Όμως, όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί -και παρά τις δύο αρνήσεις- η Λεβάντε δεν έχει κλείσει οριστικά την… πόρτα για τον Ντιόπ. Μάλιστα, λέγεται πως εάν οι «ερυθρόλευκοι» καταθέσουν νέα πρόταση ύψους δύο εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή ζητούσαν εξ αρχής οι Ισπανοί, τότε ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ θα γίνει δικός τους…
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: