Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Πρέπει να μάθουν... κινέζικα!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον «πόλεμο» Παναθηναϊκού και ΕΠΟ και απορεί για τις κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Εθνική Ελλάδος!
Τέτοιο αυτογκόλ σαν και αυτό που έβαλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής με την ανακοίνωση-μνημείο, που έβγαλε χθές δεν νομίζω να έχει ξαναβάλει ποτέ προκάτοχός του. Εντάξει ότι ο άνθρωπος δεν έχει σχέση με το αντικείμενο το ξέραμε. Ότι δεν μπορεί να μιλήσει το μάθαμε , όταν εκτέθηκε σε απλές ερωτήσεις δημοσιογράφων στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. Τότε που οι συνάδελφοι ρωτούσαν και ο Σαρρής ….έτρεμε σαν το ψάρι από την αγωνία για το τι θα απαντήσει και είχε δίπλα του τον τότε πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα Γιάννη Μωράλη , σε ρόλο υποβολέα. Το αποτέλεσμα ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ να μην ξέρει καλά-καλά τι αποφάσεις έβγαζε το Δ.Σ της ΕΠΟ στο οποίο συμμετείχε. Φθάσαμε , λοιπόν, στην ανακοίνωση –απάντηση της ΕΠΟ χθές στα όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος.
ADVERTISEMENT
Τα αυτονόητα δηλαδή. Ότι πήρε ο Σαρρής έναν αρχιδιαιτητή , τον Χιου Ντάλας από το εξωτερικό και ζει στην Σκωτία και από την τηλεόραση κρίνει τους διαιτητές(εδώ γελάμε…) και ότι αυτό είναι αστείο. Εγώ πιστεύω ότι είναι και παγκόσμια πρωτοτυπία. Και ακόμα ο Αλαφούζος είπε ότι ο Σαρρής θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ήδη : «Δεν μπορεί να έχει κινέζικο τηλέφωνο και να μην έχει παραιτηθεί» ήταν η ατάκα του. Η αντίδραση-απάντηση του Σαρρή ήταν ….διασκεδαστική. Μάθαμε , λοιπόν, ότι οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, ενώ μέχρι τώρα ξέρουμε ότι συμμετέχουν με περιορισμό μεταγραφών. Επίσης μάθαμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι μία επιτροπή δικαστών έδωσε την άδεια στον Παναθηναϊκό και όχι η επιτροπή εφέσεων. Είχαμε συνέχεια και σήμερα. Ο Ρανιέρι δεν κάλεσε παίκτη του Παναθηναϊκού στην Εθνική.
Ο Καρέλης ήταν στην προεπιλογή ενόψει Μουντιάλ έχει δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση στα πρώτα παιχνίδια. Στο 4-1 επί της Μίντιλαντ μπορεί να μην σκόραρε, αλλά είχε συμμετοχή στα δύο από τα τέσσερα γκολ και κέρδισε και την κόκκινη κάρτα του αντιπάλου. Ολοι έλεγαν ότι ο Καρέλης θα κληθεί. Και ξαφνικά από το πουθενά προέκυψε Διαμαντάκος. Οποιος πιστεύει, ότι αυτό έγινε διότι ο Καρέλης φοράει τα πράσινα και όχι τα κόκκινα είναι κακεντρεχής. Εγώ πιστεύω κάτι άλλο. Ότι για να έχουν τύχη οι παίκτες του Παναθηναϊκού να κληθούν στην Εθνική θα πρέπει να μάθουν να μιλάνε …κινέζικα!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: