Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Βεργέτης: «Θα κυνηγήσουμε το γκολ»

Πρόθεση του Αστέρα Τρίπολης είναι να σκοράρει, παρά το προβάδισμα που έχει από τον πρώτο αγώνα (2-0), στη ρεβάνς κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης.

Βεργέτης: «Θα κυνηγήσουμε το γκολ»
Καμία διάθεση να αγωνιστεί παθητικά δεν θα έχει ο Αστέρας Τρίπολης στη ρεβάνς του 2-0 κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα playoffs του Europa League, σύμφωνα με όσα είπε ο Στάικος Βεργέτης. Ο προπονητής των Αρκάδων τόνισε πως η ομάδα του θα κυνηγήσει το γκολ, ωστόσο πρωταρχικός στόχος θα είναι να μη δεχθεί τέρμα.

«Είναι η τελευταία μας προπόνηση. Έχουμε έρθει με μεγάλη αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να κάνουμε κατάθεση ψυχής ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση», δήλωσε αρχικά ο Στάικος Βεργέτης και πρόσθεσε: «Ο Αστέρας θα παίξει το παιχνίδι του, με κοντά τις γραμμές, θα βγει με ταχύτητα στην επίθεση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όσες φάσεις κάνει. Δεν μου αρέσει να σχεδιάζω γιατί το ποδόσφαιρο σε διαψεύδει. Πριν το πρώτο ματς είχα πει πως προτιμώ το 0-0 και το ίδιο θέλω και γι' αύριο. Το μηδέν στην εστία μας. Δεν θα παίξουμε παθητικά, θα κυνηγήσουμε το γκολ και θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε την δική μας εστία».

Για την αλλαγή προπονητή στη Μακάμπι: «Η αλλαγή προπονητή φέρνει άλλον “αέρα” σε μια ομάδα. Όμως η συγκέντρωση η δική μας και η δουλειά μας στο γήπεδο θα μείνει ανεπηρέαστη».

Για την αποχώρηση του Ντε Μπλάσις: «Είναι μια κατάσταση που δεν την ζούμε συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Ο Πάμπλο βοήθησε πολύ τον Αστέρα και ο Αστέρας βοήθησε πολύ τον Πάμπλο. Μακάρι όλοι να έχουν αυτή την εξέλιξη και ο Αστέρας να αλλάζει επίπεδο με αυτούς τους παίκτες».

Τέλος για το αν επηρεάζει τη ψυχολογία η ήττα στα Γιάννενα: «Ό,τι σκορ και να είχαμε στα Γιάννενα, εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: