Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αλεξίου: «Ο Μέγκλας ετοιμάζει κάτι για τις Σέρρες που θα κάνει πάταγο»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ΠΑΕ Σέρρες, Αλέξης Αλεξίου και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, τους για τους στόχους της ομάδας, αλλά έπλεξε το εγκώμιο του Χρήστου Μέγκλα.
Αναλυτικά όσα είπε:

«Η εμπειρία του Άρη μέτρησε χθες. Έχει τρομερή ποιότητα και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Εγώ το είχα πει και πριν τον αγώνα και όταν προηγηθήκαμε. Πίστεψα ότι θα παίρναμε κάτι, όμως το γρήγορο γκολ που φάγαμε μας έκοψε τα φτερά και στο τέλος πληρώσαμε την απειρία μας ως ομάδα. Ήξερα πολύ καλά πως παίζει ο Άρης, είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του Άρη όμως φάγαμε τρία εύκολα γκολ τα οποία θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, πίστευα ότι στην κόντρα επίθεση με την ταχύτητα κάποιων παικτών μου να κάνουμε τη ζημιά, κάτι που έγινε, δυστυχώς όμως δεν πήραμε κάτι. Ο Άρης θα κάνει περίπατο φέτος. Έχει πολύ καλό υλικό και βάθος στον πάγκο. Στον δικό μας όμιλο ο Άρης είναι σίγουρα πρωταθλητής και οι άλλες ομάδες θα παλέψουμε για να σωθούμε. Με εξαίρεση βέβαια την Καβάλα, τη Δόξα Δράμας και τον Νέστο Χρυσούπολης».

Για τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε μια νεανική ομάδα και θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία».

Για τον Χρήστο Μέγκλα και τους στόχους της ομάδας: «Έχουμε ένα σοβαρό άνθρωπο-επιχειρηματία και πρόεδρο του επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστο Μέγκλα, ο οποίος έχει όνειρα για το ποδόσφαιρο, το αγαπάει και ετοιμάζει κάτι για τις Σέρρες που θα κάνει πάταγο».
*Πηγή: metrosport.gr*

Πάνος Κωνσταντίνου: «Είναι θέμα επιβίωσης και όχι απλά αγωνιστικό» (audio)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Απόλλων Καλαμαριάς, Πάνος Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος κίπερ μίλησε για την οργάνωση που δεν υπήρχε στην ομάδα της Καλαμαριάς, για όλα όσα ταλαιπωρούσαν τους παίκτες, καθώς και για τη νέα ημέρα που ξημέρωσε με τη διοίκηση Αβραάμ Περσίδη. 

«Είναι παράξενη η κατάσταση στην ομάδα. Ευτυχώς για εμάς κερδίσαμε χθες, με την αλλαγή προπονητή και διοίκησης ελπίζουμε να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Η αρχή έγινε, ελπίζουμε και η συνέχεια να είναι ανάλογη.» δήλωσε αρχικά ο 30χρονος πορτιέρο του Απόλλωνα και απάντησε στη συνέχεια αν ήταν όντως άσχημα τα πράγματα στην ομάδα: «Δεν ήταν μία υγιές κατάσταση, στην οποία οι ποδοσφαιριστές μπορούσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα και αυτό μας στοίχισε στα αποτελέσματα. Φαινόταν αυτό στο γήπεδο. Η κάθε αλλαγή είναι για καλό, έτσι φαίνεται και στη δική μας ομάδα. Θα δείξει ο χρόνος φυσικά. Οι άνθρωποι που μπήκαν τώρα στην ομάδα είναι Απολλωνιστές, ελπίζω να μας βοηθήσουν και ότι μας υποσχέθηκαν να γίνει πραγματικότητα. Στον Απόλλωνα τους τελευταίους τέσσερις μήνες δεν ήταν μόνο το οικονομικό πρόβλημα… Δεν υπήρχαν κάλτσες, δεν υπήρχαν νερά… Είναι θέμα επιβίωσης και όχι απλά αγωνιστικό!»


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Παντακίδης: «Να έχουμε παραπάνω κόσμο την Τετάρτη» (audio)

Ο ΠΑΟΚ, σε έναν αγώνα ακατάλληλο για καρδιακούς στην Πυλαία, «λύγισε» την αντίσταση του σκληροτράχηλου Παμβοχαϊκού με 3-2, με το ματς να σημαδεύεται από τον τραυματισμό του Γιάννη Παντακίδη.

Ο άσος του Δικεφάλου μίλησε στο Metropolis95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το χθεσινό παιχνίδι και ζήτησε περισσότερη στήριξη από τον κόσμο στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Τρεντίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλύτικα:

Για την παρουσία του κόσμου: «Είχε αρκετό κόσμο, ακολουθεί την ομάδα, ελπίζουμε να αυτό συνεχιστεί και να έχουμε παραπάνω κόσμο την Τετάρτη στο Champions League κόντρα στην Τρεντίνο».

Για τον τραυματισμό του: «Έκανα προσπάθεια να κλείσω στο μπλοκ ο Χιμένεθ κατάλαβε κάτι διαφορετικό, πήγε αντίθετα από την πορεία της μπάλας και συγκρουστήκαμε. Είχα φοβερό πόνο αλλά όσο περνούσε η ώρα αυτός μειωνόταν, πήρα το ΟΚ από τον γιατρό αφού ένιωθα καλά και ήθελα να βοηθήσω. Τουλάχιστον κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλιώς θα ήταν ασήκωτο».

Για τον Σεπέδα: «Ο Σεπέδα μέρα με τη μέρα ανεβαίνει. Είναι ένας παίκτης που βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα και έχει να δώσει πολλά ακόμη».

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Παντακίδης στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Πάππας: «Χωρίς χαρτιά δεν μπορείς να μιλάς για παίκτες φαντάσματα» (audio)




ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Ο Απόστολος Πάπας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου απάντησε στη δήλωση του νέου προπονητή του Απόλλων Καλαμαριάς, Γιάννη Πολλαετίδη για τους παίκτες φαντάσματα, δήλωση που έκανε στο Metropolis 95,5 το μεσημέρι της Παρασκευής ο νέος τεχνικός του Απόλλων Καλαμαριάς.   

«Καταρχήν να δώσω πρώτα συγχαρητήρια στον Γιάννη και στα παιδιά για την επιτυχία τους στο χθεσινό παιχνίδι και να συνεχίσουν έτσι. Για τους παίκτες φαντάσματα, το χάος και όλα αυτά, νομίζω είναι πράγματα τα οποία δεν έπρεπε να βγαίνουν τώρα στο ραδιόφωνο. Πως εννοεί ο Γιάννης το παίκτες φαντάσματα; Ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι απροπόνητοι; Εγώ μπορώ να σας αριθμήσω τους 27 παίκτες ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο ρόστερ της ομάδας με δελτία. Ο μόνος που μπορεί να θεωρηθεί παίκτης φάντασμα είναι ο Νίκος Ορφανίδης ο συνεργάτης μου, ο γυμναστής, ο οποίος είχε δελτίο το παιδί στην ομάδα, μετά από δική μου παρότρυνση. Τώρα για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή μιλάνε δεν μπορώ να ξέρω… Από τη στιγμή που δεν είχαν καν τις λίστες οι άνθρωποι της ομάδας, άρα δεν μπορούν να ξέρουν παίκτες που υπάρχουν στα χαρτιά και δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα. Μιλάω καθημερινά με τους ανθρώπους της ομάδας, το να κατηγορήσει κάποιος κάποιον είναι πολύ εύκολο.  Όποιος παίκτης είχε δελτίο έκανε προπόνηση με την ομάδα μας. Ποιο χαρτί; Αφού χαθήκανε τα χαρτιά… Δεν υπήρχαν χαρτιά!»

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

«Ο Καπνίδης το μεγάλο όπλο του Άρη»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Ντούνγκα, και νυν της Σέρρες FC, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για το χθεσινό παιχνίδι και την νίκη των «κιτρίνων» με 3-2. Τόνισε ότι μεγαλύτερο όπλο του φετινού Άρη είναι ο Καπνίδης ενώ δήλωσε αδικημένος καθώς όπως είπε, στον Άρη δεν του έδωσαν την ευκαιρία να δείξει τι αξίζει.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Ντούνγκα στον ArenaFM 89.4:
«Στο 2-1 πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Δείξαμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον Άρη, κυρίως στην κόντρα επίθεση γιατί όπως ήταν λογικό την μπάλα την είχαν οι «κίτρινοι». Μας ισοφάρισαν πάντως πολύ γρήγορα, μέσα σε τρία λεπτά. Κλειστήκαμε περισσότερα στην συνέχεια με αποτέλεσμα ο Άρης να πιέσει και να πάρει την νίκη. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με δυο ανατροπές».
Για τον Άρη: «Πατάει πολύ καλά ο Άρης, ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, είδα και το ματς με την Κοζάνη αλλά οι «κίτρινοι» δεν ήταν τόσο καλοί. Ο Καπνίδης είναι το μεγάλο όπλο του Άρη. Ο Πόι δίνει ο Καπνίδης εκτελεί. Ο Τάτος είναι πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής , καλή η δημιουργία αλλά χρειάζεται και το γκολ. Έχει παίκτες αλλά αυτή την στιγμή ο Καπνίδης είναι ότι καλύτερο. Ο Άρης θα ανέβει εύκολα και φαίνεται από τώρα που έχει ξεφύγει με εφτά βαθμούς και δεν υπάρχει δεύτερος».
Για τον θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο: «Εγώ θεωρώ ότι αδικήθηκα, δεν μου δόθηκε η ευκαιρία ούτε στην προπόνηση να δείξω πράγματα.
Για την Σέρρες FC: «O στόχος της ομάδας είναι η παραμονή και νομίζω ότι θα σωθούμε εύκολα. Έχουμε καλή ομάδα και όλα είναι καλά εδώ. Σε όλους τους τομείς η ομάδα κινείται πολύ καλά».

*Πηγή: arenafm.gr*

«Υπομονή και ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει πρωτάθλημα»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καπετανόπουλος φιλοξενήθηκε στον ArenaFM 89.4 .Αναφέρθηκε στον Απόλλων Λάρισας στον οποίο εργάζεται κιόλας αλλά και στον ΠΑΟΚ. Τόνισε ότι η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και με λίγη υπομονή θα έρθουν τα αποτελέσματα αλλά και σε σύντομο χρονικά διάστημα , ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα».
Τα όσα είπε ο Δημήτρης Καπετανόπουλος στον ArenaFM 89.4:
Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλά αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο αυτό είναι δεδομένο. Χρειάζεται χρόνος, λίγη υπομονή ακόμα και ο ΠΑΟΚ θα φτάσει ψηλά. Ο κόσμος έχει κουραστεί να περιμένει αλλά η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Θα έρθουν τα καλύτερα. Κάποιες επιλογές ήταν καλές ,κάποιες άλλες όχι, παίρνει μεγάλα ονόματα και άμα συνεχίσει έτσι , θα έρθουν και τα αποτελέσματα αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα διεκδικήσει και πρωτάθλημα».
Για το σύστημα και τους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου: «Κάποιοι παίκτες σίγουρα πρέπει να αντικατασταθούν , αλλά στο αμυντικό πρόβλημα μια ομάδας , δεν φταίνε μόνο οι αμυντικοί, φταίει όλη η ομάδα. Θεωρώ ότι η άμυνα του ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει πιο ψηλά, κυρίως μέσα στην Τούμπα.
Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και έχει γίνει σκάκι, θα ήταν πολύ ωραίο να μπορούν να παίζουν Κλάους και Μπερμπάτοφ μαζί. Το σύστημα το κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Ανάλογα με τους ποδοσφαιριστές που έχεις διαμορφώνεις και το σύστημα».
Για τις ακαδημίες του Απόλλων Λάρισας: «Έχουμε 195 παιδιά, έχουμε όλες τις ηλικίες και δόξα τον θεό πηγαίνει πολύ καλά».
Για το άμα υπάρχει πρόταση να γίνει συνεργασία με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Όχι, απλά πέρυσι είχαμε έρθει όλες οι ακαδημίες σε ένα παιχνίδι με τα Γιάννινα . Ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μας είχε δώσει 100 προσκλήσεις. Εδώ στην Λάρισα γενικά είναι αρνητικοί στις μεγάλες ομάδες και ειδικά με τον ΠΑΟΚ με το σκηνικό που είχε γίνει και έχουν μείνει κατάλοιπα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει κάποια άλλη ακαδημία εδώ, ο κόσμος είναι πωρωμένος με την ΑΕΛ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Ντεσάν: «Να εκπροσωπήσουμε επάξια το έθνος»

Περήφανοι είναι όλοι οι Γάλλοι και πιο ενωμένοι από κάθε άλλη φορά μετά την ανείπωτη τραγωδία, όπως ανέφερε ο Ντιντιέ Ντεσάν στη συνέντευξη Τύπου του φιλικού της Τρίτης με αντίπαλο την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ». «Μακάρι να εκπροσωπήσουμε επάξια το έθνος μας... Το ποδόσφαιρο ενώνει τα έθνη» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής των «τρικολόρ».  
Αναλυτικά όσα είπε:
«Το γαλλικό έθνος είναι περήφανο και ξέρουμε πως πρέπει να το εκπροσωπήσουμε. Θα φροντίσουμε να το εκπροσωπήσουμε επάξια μέσα στο γήπεδο, το βράδυ της Τρίτης. Είναι δύσκολο να βρεις λέξης να μιλήσεις για όλη αυτή τη βαρβαρότητα που βίωσαν οι συμπατριώτες μας... Ακούγαμε τις εκρήξεις, αλλά ήμασταν επικεντρωμένοι στο παιχνίδι με τη Γερμανία και δεν είχαμε καταλάβει τι ακριβώς γινόταν.
Στο τέλος του παιχνιδιού καταλάβαμε τι ακριβώς είχε γίνει και πόσο μεγάλη ήταν η τραγωδία... Ξέρω και ξέρετε κι εσείς ότι το παιχνίδι με την Αγγλία δεν είναι πλέον μονάχα ένα απλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά θα ήθελα να μιλήσουμε για το αθλητικο κομμάτι και όχι να προσθέσουμε κάτι για τα γεγονότα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Άγγλους για τη συμπαράσταση και οφείλω να τονίσω ότι στο ποδόσφαιρο δεν έχει θέση κανείς διαχωρισμός και πως το άθλημα μονάχα ενώνει και δεν χωρίζει. Πρέπει να δείξουμε αυτή την ενότητα ανάμεσα στα έθνη». 
*Πηγή: England365.gr*

Έμεινε στη Γιόβιλ ο Ρόμπερτς!!

Σε συμφωνία με τη Σουόνσι για την παραμονή του Κόνορ Ρόμπερτς για ακόμη ένα μήνα ήρθε η Γιόβιλ.
Ο σύλλογος της League 2 έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα του 20χρονου αμυντικού και αποφάσισε, σε συνεννόηση με τους «κύκνους», να τον διατηρήσει στο ρόστερ του για ακόμη έναν μήνα.
Από την πρώτη μέρα που μετακόμισε στη Γιόβιλ, ο νεαρός άσος είναι βασικός και αναντικατάστατος, μετρώντας ήδη 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
*Πηγή: England365.gr*

Στη Ρόδεραμ ο Μπεστ!!

Την απόκτηση του Λίον Μπεστ ανακοίνωσε η Ρόδεραμ.
Ο 29χρονος επιθετικός ήταν χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από την Μπλάμπερν.
Το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στις προπονήσεις της Ρόδεραμ, με την παρουσία του να πείθει τον τεχνικό της ομάδας, Νιλ Ρέντφιρν, ο οποίος και εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Η υπόθεση ολοκληρώθηκε και τυπικά  το απόγευμα της Δευτέρας (16/11) με τον Μπεστ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας έως το φινάλε της φετινής σεζόν με τον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ.
*Πηγή: England365.gr*

Πάει για Όστιν η Βίλα!!

Για την απόκτηση του Τσάρλι Όστιν αναμένεται να κινηθεί η Άστον Βίλα τον Ιανουάριο.
Όπως αναφέρει η «Daily Telegraph», ο Ρεμί Γκαρντ θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της ομάδας το χειμώνα και ο νούμερο ένα στόχος είναι ο επιθετικός της ΚΠΡ.
Ο Όστιν, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους «ρέιντζερς», βλέπει από πέρυσι το όνομά του να συνδέεται με τις… μισές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.
Πρόσφατα δημοσιεύματα στο Νησί ήθελαν και τη Σάντερλαντ να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει Ιανουαρίου και πλέον στο «κόλπο» μπήκαν και οι «χωριάτες».
Αξίζει να σημειωθεί πως η διοίκηση της ΚΠΡ έχει κοστολογήσει στα οκτώ εκατομμύρια λίρες τον 26χρονο σέντερ φορ…
*Πηγή: England365.gr*

Χότζον: «Δεν είναι ένα απλό φιλικό το ματς με τη Γαλλία…»

Στην ξεχωριστή σημασία που έχει το αυριανό (17/11) παιχνίδι της Αγγλίας με τη Γαλλία στάθηκε ο Ρόι Χότζον στην συνέντευξή Τύπου της φιλικής αναμέτρησης, η οποία θα διεξαχθεί τέσσερις μόλις ημέρες μετά την τρομοκρατία επίθεση στο Παρίσι. 
«Μιλώντας ως προπονητής αλλά εκ μέρους των παικτών, έχω να πω πως θα σεβόμασταν οποιαδήποτε απόφαση και να είχε παρθεί για το φιλικό. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως οι Αρχές στη Γαλλία έχουν ξεκάθαρη άποψη για το θέμα και θέλησαν να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.
Θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα καλό αγώνα, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως αυτό το ματς είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είναι ένα απλό φιλικό, διότι διεξάγεται μόλις τέσσερις ημέρες μετά την απίστευτη τρομοκρατική επίθεση και αυτό πλανάται πάνω απ’ όλους.
Πιστεύω πως αύριο το βράδυ είναι μια ευκαιρία να δείξουμε αλληλεγγύη. Όλοι όσοι ασχοληθούν με το ματς δεν θα το κάνουν για το τι θα συμβεί εντός του αγωνιστικού χώρου,  αλλά για τη ξεχωριστή σημασία που αυτό θα έχει…» ήταν τα λόγια του Χότζον.
*Πηγή: England365.gr*

Κάλεσε Μέισον στην εθνική ο Χότζον!!

Στην εθνική ομάδα της Αγγλίας κλήθηκε ο Ράιν Μέισον, για το αυριανό (17/11) φιλικό με τη Γαλλία.
Οι πολλές απουσίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, μετά τους τραυματισμούς των Κάρικ και Ντελφ, ανάγκασαν τον Ρόι Χότζον να καλέσει στα «τρία λιοντάρια» τον 24χρονο μέσο της Τότεναμ.
Ο Μέισον πραγματοποίησε τον περασμένο Μάρτιο το ντεμπούτο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, περνώντας ως αλλαγή στη θέση του Χέντερσον στο φιλικό (1-1) με την Ιταλία στο Τορίνο.
Η κλήση του χαφ της Τότεναμ έρχεται μία ημέρα μετά από αυτήν του Γέσε Λίνγκαρντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πέραν των Κάρικ-Ντελφ, εκτός για το αυριανό (17/11) ματς με τους Γάλλους έχει τεθεί και ο Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
*Πηγή: England365.gr*

Τίμησαν τους νεκρούς του Παρισιού οι Άγγλοι!!

Φόρο τιμής στους 129 νεκρούς της τρομοκρατικής επίθεσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Παρίσι απέδωσαν οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της εθνικής Αγγλίας, οι οποίοι πριν την προπόνηση ενόψει του ματς με τη Γαλλία, κράτησαν ενός λεπτού σιγή.
Το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει έκανε σύσσωμη η ομάδα της εθνική Αγγλίας πριν την σημερινή της προπόνηση, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης της Τρίτης κόντρα στη Γαλλία.
Οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, οι ιατροί και οι διοικούντες των «τριών λιονταριών» παρατάχθηκαν σε μία ευθεία στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου της Τότεναμ, στο Ένφιλντ και κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 129 ανθρώπων που έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των τζιχαντιστών το βράδυ της Παρασκευής στο Παρίσι.
Το κλίμα είναι εξ αρχής βαρύ, με τους Άγγλους παίκτες, μαζί με αυτούς της Γαλλίας, να θέλουν να δώσουν στο αυριανό φιλικό τη δική τους «απάντηση» κόντρα στην τρομοκρατία.
*Πηγή: England365.gr*

Γλίτωσε το «νυστέρι» ο Παγιέ!!

Να και κάτι καλό. Ο Ντιμιτρί Παγιέ ενημερώθηκε από τους ιατρούς ότι δεν θα χρειαστεί επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος στον αστράγαλο!  
Ο μέσος της Γουέστ Χαμ υποβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας σε νέες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία του τραυματισμού του, τα αποτελέσματα των οποίων σκόρπισαν χαμόγελα στις τάξεις των «σφυριών»!
Τελικά, ο νεοαποκτηθείς άσος δεν θα χρειαστεί «νυστέρι», κάτι που σημαίνει ότι το διάστημα απουσίας του θα μείνει… ως είχε. Τρεις μήνες. Διαφορετικά, εφόσον αναγκαζόταν να καθίσει στο χειρουργικό τραπέζι, το διάστημα θα ήταν μεγαλύτερο.
*Πηγή: England365.gr*

Πιθανό του Ζέεντορφ στην ΚΠΡ!!

Ανάμεσα στους υποψήφιους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΚΠΡ, βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Μίλαν και παλαίμαχος άσος αυτής, Κλάρενς Ζέεντορφ!
Την περίπτωση του Κλάρενς Ζέεντορφ για την διαδοχή του Κρις Ράμσεϊ στον πάγκο της ΚΠΡ, εξετάζουν οι άνθρωποι του συλλόγου,
Ο πρώην διεθνής άσος, μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ανέλαβε για ένα μικρό διάστημα τα ηνία της Μίλαν, δίχως ωστόσο να έχει ιδιαίτερη επιτυχία.
Οι Ρέιντζερς βρίσκονται στην αναζήτηση προπονητής και ο Ζέεντροφ είναι ανάμεσα στους υποψήφιους, σύμφωνα με την «Tuttosport».
*Πηγή: England365.gr*

Γουΐλσιρ: «Νιώθω καλά, αλλά δεν βιάζομαι»

Σταδιακή βελτίωση παρουσιάσει η κατάσταση του τραυματισμού του Τζακ Γουίλσιρ, αν και η επιστροφή του στην ενεργό δράση αργεί ακόμη. Ο μέσος της Άρσεναλ νιώθει καλύτερα, όμως όπως επεσήμανε, δεν πρόκειται να ρισκάρει νέα υποτροπή, πιέζοντας τον εαυτό του για το comeback.
Ο Άγγλος μέσος, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων, έκανε ένα… update του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί από την προετοιμασία του καλοκαιριού, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δύσκολα θα τον δούμε άμεσα ξανά στα γήπεδα.
«Δεν πρόκειται να επιταχύνω. Θέλω να σιγουρευτώ ότι το σώμα μου θα είναι στην κατάσταση που πρέπει. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά. Δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ για να επιστρέψω. Ξέρει τι χρειάζεται, διότι δυστυχώς έχω τραυματιστεί αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να επανέλθω στα απαιτούμενα επίπεδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος άσος των «κανονιέρηδων», ο οποίος θυμίζουμε ότι πριν λίγες εβδομάδες υπέστη υποτροπή και ο εκτιμώμενος χρόνος αποχής του είναι μέχρι το τέλος του 2015.
*Πηγή: England365.gr*

Μάτα: «Δύσκολο ο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ»

Εδώ και αρκετούς μήνες υπάρχει η φημολογία για την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σενάριο ωστόσο, που σύμφωνα με τον Χουάν Μάτα, δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα.
Δεν δίνει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χουάν Μάτα.
Ο Ισπανός άσος σημείωσε πως ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων» έχει σαν «Θεό» τον Πορτογάλο, ωστόσο το γεγονός ότι αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, όντας χαρούμενος εκεί, λιγοστεύει τις πιθανότητες να γίνει και πάλι κάτοικος «Ολντ Τράφορντ».
«Νομίζω πως είναι δύσκολο αυτό να συμβεί, στην πραγματικότητα. Ο σεβασμός και ο θαυμασμός που έχει ο κόσμος για τον Ρονάλντο στο Μάντσεστερ είναι απίστευτος. Αλλά είναι περίπλοκο γιατί είναι σε έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και είναι χαρούμενος εκεί, νομίζω ότι είναι. Είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά σε κάθε πρωτάθλημα, προφανώς», δήλωσε χαρακτηριστικά.
*Πηγή: England365.gr*

Μπέινς: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο…»

Ο προσωπικός του Γολγοθάς τελειώνει και ο Λέιτον Μπέινς παρουσιάζεται έτοιμος για δυναμικό… comeback. Ο ακραίος μπακ της Έβερτον αναφέρθηκε στον σοβαρό του τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης από τις αρχές της σεζόν, ενώ έστειλε και… διδακτικό μήνυμα προς τους συναδέλφους του που αντιμετωπίζουν παρόμοια, μακροχρόνια προβλήματα.  
«Αυτός ο τραυματισμός ήταν κάτι εντελώς νέο για μένα. Ένιωσα παράξενα, επειδή ποτέ ξανά κατά το παρελθόν δεν είχα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από 10 ημέρες. Όλα όμως συμβαίνουν για κάποιον λόγο, έτσι σκέφτομαι. Θα νιώσεις απογοήτευση, όμως θα πρέπει να «σηκώσεις» τον εαυτό σου. Είναι μέρος των ικανοτήτων που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς μπακ.
Όσον αφορά την τωρινή του κατάσταση και τις… αμφιβολίες που ακούγονται για το κατά πόσο, μετά τον τόσο σοβαρό τραυματισμό, θα επανέλθει στα παλιά, καλά του αγωνιστικά επίπεδα, απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος να μην σκέφτομαι ότι μπορώ να πιάσω απόδοση όπως πριν πέντε χρόνια. Εάν όχι, θα το προσπαθήσω. Όποιος με είδε τους περασμένους μήνες θα κατάλαβε ότι θέλω πολύ να δουλέψω».
*Πηγή: England365.gr*

Ο Αλλάχ είναι μεγάλος, ο πόλεμος είναι ιερός!!

Κρατάει ένα καλάσνικωφ στα χέρια και στο όνομα του καλού Θεού σε γαζώνει με σφαίρες. Δεν είμαι δολοφόνος, σου λέει, έχω πάρει Εντολή από τον Αλλάχ να σε τελειώσω, επειδή θα είμαι άπιστος αν δεν ενεργήσω σα μαχητής του ιερού πολέμου. Οφείλω να σε σταματήσω, από την εποχή των σταυροφοριών εσύ, Ευρωπαίε, είσαι η κατάρα, ακόμα και σήμερα η Γαλλία στέλνει αεροπλάνα και βομβαρδίζουν την Συρία. Είστε εχθροί, θα σας σκοτώνουμε, θα σας δηλητηριάζουμε το νερό που πίνετε, όλους όσοι δεν πιστεύετε στον Αλλάχ...

Όση ισχύ κι αν κρέμεται από τα μπατζάκια σου απέναντι στον φανατισμένο, τον αποφασισμένο, είσαι εκτεθειμένος... Ο απλός, ο αθώος, ο άσχετος άνθρωπος είναι το υποψήφιο θύμα της μαζικής καταστροφής από τον τρομοκράτη-δολοφόνο, τον οργανωμένο, τον πανέτοιμο να σκοτώσει για τα πιο υψηλά ιδανικά.
Για τον Θεό, για τη δικαίωση του Θεού και για τον λαό του, για τις αδικοχαμένες ψυχές των προγόνων του από τη βαρβαρότητα της λευκής φυλής.


ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ 1986, ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ...
Μια μαύρη BMW αλλάζει λωρίδα και σταματάει σ' αυτήν που χρησιμοποιούν τα λεωφορεία στην οδό Ρεν, στο Παρίσι, μπροστά στο κατάστημα Τati που πουλάει φθηνά ρούχα, και το επισκέπτονται φτωχαδάκια Γάλλοι και μετανάστες. Ένας αξιοπρεπής κύριος βγαίνει από το μαύρο αυτοκίνητο και αφήνει ένα «πακέτο» στον κάδο απορριμμάτων. Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την έκρηξη η ύποπτη BMW εξαφανίστηκε.
Συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου το 1986, σκοτώθηκαν 7, τραυματίστηκαν 54, οι περισσότεροι ακρωτηριάστηκαν. Μία ακόμα τρομοκρατική και αιματηρή επιχείρηση, αυτή επί προεδρίας Φρανσουά Μιτεράν και πρωθυπουργίας Ζακ Σιράκ. Μετά από χρόνων έρευνα βρέθηκαν οι ένοχοι, μαζύ και η άκρη του νήματος. Το Ιράν!
Επειδή η Γαλλία πουλούσε όπλα, και αεροπλάνα, στον Σαντάμ Χουσεϊν του Ιράκ, με το οποίο ήταν σε πόλεμο από το 1980 το Ιράν. Αν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες δεν είχαν «ρίξει» προηγουμένως πράκτορά τους μυστικό, έναν Τυνήσιο, στο παρισινό δίκτυο των εξτρεμιστικών οργανώσεων, ακόμα θα έψαχναν τον γεννημένο το 1959 στο Παρίσι Τυνήσιο Φουάν Σαλάχ.
Αυτός ο Σαλάμ έκανε μεταγραφή από τον σουνιτικό ισλαμισμό στο σιίτικη θεολογία και στρατεύθηκε στην φιλοϊρανική οργάνωση του Λιβανού Χεζμπολάχ. Ήταν ο αρχηγός στο κτύπημα στο κατάστημα Tati. Στην ομάδα του έπαιζαν ο οδηγός της BMW, ένας Τυνήσιος, και δύο φοιτητές Μαροκινοί, που είχαν ειδικευθεί στα εκρηκτικά.
Η προχθεσινή τρομοκρατική «επίδειξη» στο Παρίσι, με σχεδόν ταυτόχρονα κτυπήματα σε διαφορετικά σημεία, απλά καταδεικνύει την κλιμάκωση της ένοπλης ισλαμικής βίας. Σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να καταγραφεί σε «μεμονωμένο» επεισόδιο. Δεν έχουν να πουν κάτι άλλο, κάτι περισσότερο οι δράστες του 2015 απ' εκείνους του 1986, επίσης στο Παρίσι.
«Δεν φταίμε εμείς, η Δύση φταίει για τα δεινά που έχει προκαλέσει στα παιδιά μας και στους λαούς μας...».
Η άλλη ανακύκλωση. Της τρομοκρατίας η ανακύκλωση.

*Πηγή: sportdog.gr*

Έτοιμος με Καλλονή ο Τζημόπουλος!!

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε την Δευτέρα ο Θέμης Τζημόπουλος και ο Γιάννης Πετράκης τον υπολογίζει για την αναμέτρηση του ΠΑΣ απέναντι στην Καλλονή.

Έτοιμος με Καλλονή ο Τζημόπουλος
Με μια ευχάριστη είδηση ξεκίνησε η προετοιμασία τους ΠΑΣ Γιάννινα για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Καλλονή, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Θέμης Τζημόπουλος, έδειξε πως ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε κι έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις όλο το πρόγραμμα.

Ο Γιάννης Πετράκης στην προπόνηση της Δευτέρας, πλην των διεθνών, δούλεψε με όλους τους υπόλοιπους παίκτες του ρίχνοντας το βάρος σε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αποθέωση για Διαμαντίδη!! (pics)

Ο κόσμος της Τρίπολης είδε για πρώτη φορά από κοντά αστέρια τέτοιου βεληνεκούς και γι' αυτό αποθέωσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη -που βραβεύτηκε από τον Αρκαδικό- στο περιθώριο του ματς του Παναθηναϊκού.

Αποθέωση για Διαμαντίδη (pics)
Πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 ο Αρκαδικός. Μιας πρώτης τάξεως, λοιπόν, ευκαιρία για τους Τριπολιτσιώτες να δουν από κοντά αστέρια του μπάσκετ. Όπως καλή ώρα ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο θρύλος του Παναθηναϊκού.

inner

Ο 3D βραβεύτηκε από την ΚΑΕ της επαρχίας, χειροκροτήθηκε από όλο το (γεμάτο) γήπεδο, ενώ όταν πέρασε για πρώτη φορά στο παρκέ, δέχθηκε εξίσου την αποθέωση, δείγμα του ότι η μεγάλη αξία του αναγνωρίζεται απ’ όλους.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Από γκέλα σε γκέλα η Κέρκυρα!!

Νέα απώλεια για την Κέρκυρα στη μάχη της ανόδου για τη Super League, καθώς οι «Φαίακες» έμειναν ισόπαλοι (1-1) και μάλιστα εντός έδρας κόντρα στα Χανιά.

Από γκέλα σε γκέλα η Κέρκυρα
Τις προβληματικές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League συνέχισε η Κέρκυρα, καθώς μετά την ήττα από την Παναχαϊκή και την ισοπαλία κόντρα στη Ζάκυνθο, σε νέα απώλεια βαθμών την ανάγκασαν τα Χανιά (1-1) και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

Η κατάσταση μάλιστα για τους γηπεδούχους θα μπορούσε να είναι χειρότερη, αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν πίσω στο σκορ.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός οι «Φαίακες» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έμειναν πίσω στο σκορ στο 40’, χάρη σε τρομερή εκτέλεση φάουλ του Λερόι Λίτα στην οποία ο Κουτζαβασίλης δεν είχε απάντηση.

Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, καθώς η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη συνέχισε να κυριαρχεί στον τομέα της κατοχής, αλλά οι φιλοξενούμενοι την ίδια στιγμή ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Τελικά, η λύτρωση για τους Κερκυραίους ήρθε στο 86’, όταν ο Γκόμες έκανε τη σέντρα, ο Γεωργακόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον Μπλάζιτς να αποκρούει, αλλά στην επιστροφή ο Καμπάνταης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Πλέον, η Κέρκυρα βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με την Παναχαϊκή ενώ τα Χανιά έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν με απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Η ανθοδέσμη των Άγγλων δημοσιογράφων στον Ντεσάν!!

Οι Αγγλοι δημοσιογράφοι υποδέχθηκαν θερμά τον Ντιντιέ Ντεσάν στη συνέντευξη Τύπου του φιλικού Αγγλίας – Γαλλίας.

Η ανθοδέσμη των Άγγλων δημοσιογράφων στον Ντεσάν
Την συμπαράστασή τους σε όλη την γαλλική αποστολή και κατ’ επέκταση και σε όλη τη χώρα θέλησαν να εκφράσουν οι άγγλοι δημοσιογράφοι στην συνέντευξη Τύπου του φιλικού αγώνα των δύο εθνικών ομάδων.

Πριν την έναρξη της οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην αίθουσα είχαν φροντίσει να φτιάξουν μια ανθοδέσμη. Αυτή την άφησαν επάνω στο έδρανο στο οποίο θα καθόταν ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Γαλλίας.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Περιμένει το καλοκαίρι ο Στεργιούλης!!

Όλη την περυσινή χρονιά ο Μάκης Στεργιουλης ήταν τραυματίας και πηγαινοερχόταν στους γιατρούς, λόγω ενός οιδήματος στο γόνατο που αποδείχτηκε πιο σοβαρό από ότι αναμενόταν αρχικά.

Περιμένει το καλοκαίρι ο Στεργιούλης
Τον τελευταίο καιρό, ο πρωταθλητής των σπριντ δείχνει αισιόδοξος. Ύστερα από το ταξίδι στη Γερμανία και την επίσκεψη στο γιατρό Χανς Μίλερ – Βόλφχαρτ, ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή, ώστε να φύγει το οίδημα που οφείλεται στην οστεοχονδρίτιδα και να ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις.

«Αυτή τη στιγμή κάνω τα πάντα, εκτός από το να τρέχω. Αυτό θα γίνει σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες. Ο γιατρός θεωρεί πως αν φύγει το οίδημα θα φύγει και ο πόνος», τόνισε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής, συμπληρώνοντας πως: «Ακόμη κι αν πετύχουμε το στόχο μας, θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά την πορεία του γονάτου, προκειμένου να είμαι σίγουρος πως δεν θα υποτροπιάσει. Στις 20 Δεκεμβρίου θα κάνω την επόμενη μαγνητική, ώστε ο γιατρός να αξιολογήσει εκ νέου την κατάσταση».

Ο Στεργιούλης δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες του κλειστού στίβου. «Είναι δεδομένο πως δεν προλαβαίνω τον κλειστό. Θέλω να γίνω καλά, να κάνω προπόνηση και να είμαι υγιής για τη θερινή σεζόν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Με Μαργαρίτη στην Ουγγαρία ο ΠΑΟΚ!!

Με τον Μαργαρίτη στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ αναχωρεί απόψε για Κωνσταντινούπολη, προτού την Τρίτη ταξιδέψει για Ουγγαρία ενόψει του αγώνα με την Σζολνόκι.

Με Μαργαρίτη στην Ουγγαρία ο ΠΑΟΚ
«Στροφή» απ’ τις υποχρεώσεις του στην Α1 σε αυτές του Eurocup κάνει ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν σήμερα στο Παλατάκι –μετά το χθεσινό ρεπό- και στη συνέχεια αναχώρησαν με προορισμό την Κωνσταντινούπολη.

Εκεί θα διανυκτερεύσει η αποστολή των ασπρόμαυρων και την Τρίτη θα αναχωρήσει για Ουγγαρία, όπου και την επομένη θα αντιμετωπίζει την Σζολνόκι με στόχο το διπλό που θα του δώσει περισσότερες ελπίδες για το κόλπο γκρόσο της πρόκρισης.

Αν και ο Μαργαρίτης δεν συμμετείχε στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση (λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα), εν τούτοις βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Σούλη Μαρκόπουλου κι αναμένεται να αγωνιστεί.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ: συμμετέχουν οι Τέπιτς, Λιάπης, Βασιλειάδης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Μαργαρίτης, Σχορτσανίτης, Καμάρας, Ντούβνιακ, Μάρκοβιτς, Χάτσερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου!!

Η ΕΠΟ προσκαλεί μέσω ανακοίνωσης της, κάθε ενδιαφερόμενο τηλεοπτικό Μέσο να εκδηλώσει να υποβάλλει την προσφορά του τα δικαιώματα της επόμενης τριετίας μέχρι τις 16/12.

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου
Τη δυνατότητα να κάνουν προσφορά για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου (Επαγγελματιών) της επόμενης τριετίας (2016-'17, '17-'18 & '18-'19) έως τις 16 Δεκεμβρίου στις 14:00 έχουν οι ενδιαφερόμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κηρυχθεί παράνομη από το Πρωτοδικείο Αθηνών η απόφαση της Ομοσπονδίας να παραχωρήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της περασμένης τριετίας στον ΟΤΕ TV.

Η ανακοίνωση

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο τηλεοπτικό φορέα να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την απόκτηση της άδειας αποκλειστικής εκμετάλλευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών των περιόδων 2016-'17, '17-'18 & '18-'19. Ακολουθούν οι περιλήψεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα δικαιώματα, τόσο εντός, όσο εκτός ελληνικής επικράτειας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» (Ε.Π.Ο.), που εδρεύει στην Αθήνα Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο και νόμιμα λειτουργούντα τηλεοπτικό φορέα που διαθέτει σταθμό παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών (τηλεοπτικό σταθμό), να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για την απόκτηση της άδειας της αποκλειστικής εκμετάλλευσης, εντός της Ελληνικής Επικράτειας, των τηλεοπτικών και των χορηγικών δικαιωμάτων, των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών συμπεριλαμβανομένων και του κατ έτος τελικού, των αγωνιστικών περιόδων 2016-2017, 2017-2018 και 2018-2019, Η Ε.Π.Ο. καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 16 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ε.Π.Ο., Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν τους αναλυτικούς όρους της πρόσκλησης από τα γραφεία της Ε.Π.Ο. αρμοδία υπάλληλος κ. Φωτεινή Ντουντουλάκη, Πάρκο, Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306015)

Αθήνα 16 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» (Ε.Π.Ο.), που εδρεύει στην Αθήνα Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο , να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για την απόκτηση της άδειας της αποκλειστικής εκμετάλλευσης, εκτός της Ελληνικής Επικράτειας συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, των αγώνων Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών συμπεριλαμβανομένων και του κατ έτος τελικού, των αγωνιστικών περιόδων 2016-2017, 2017-2018 και 2018- 2019. Η Ε.Π.Ο. καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 16 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ε.Π.Ο., Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν τους αναλυτικούς όρους της πρόσκλησης από τα γραφεία της Ε.Π.Ο. αρμοδία υπάλληλος κ. Φωτεινή Ντουντουλάκη, Πάρκο, Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306015 ).

Αθήνα 16 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Το μήνυμα του Κοντονή σε Λιονάκη!!


Μπορεί να μην επικοινώνησε η ΕΠΟ μαζί του αλλά το έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού. Ο Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ηλυσιακού και του εξέφρασε την στήριξή του.

Το μήνυμα του Κοντονή σε Λιονάκη
Ο Διονύσης Λιονάκης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 κάνοντας γνωστό ότι είχε συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή για την επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς του Ηλυσιακού. Ο υφυπουργός Αθλητισμού τον κάλεσε και συναντήθηκαν, σε μια προσπάθειά του να ενημερωθεί για το περιστατικό.

Ο Σταύρος Κοντονής διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Ηλυσιακού ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη σε κάθε φαινόμενο βίας και –επίσης- ότι θα παρακολουθεί στενά την πορεία των ερευνών για την εύρεση των δραστών.

Τέλος ο υφυπουργός ζήτησε από τον Διονύση Λιονάκη να μην παραιτηθεί και να παραμείνει στο πόστο του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Επιμένουν στην Αργεντινή για Καμπιάσο!!


Ο Ολυμπιακός τονίζει ότι δεν πωλείται κανένας παίκτης την στιγμή που στην Αργεντινή αναφέρεται και πάλι το όνομα του Καμπιάσο για την Ροζάριο Σεντράλ.

Επιμένουν στην Αργεντινή για Καμπιάσο
Στα υπόψη της Ροζάριο Σεντράλ παραμένει ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Η ιστοσελίδα «elgraficodiario.infonews.com» αναφέρει ότι ο άσος του Ολυμπιακού είναι η μία από τις δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστή που θα κοιτάξει η ομάδα της Αργεντινής για να ενισχυθεί.

«Θα εξετάσουμε και τις δύο επιλογές. Ο Ντεμικέλις, για τον οποίο δεν ξέρω πως θα έρθει και με ποιο κόστος, και ο Καμπιάσο, δύο διεθνείς παίκτες», αναφέρει ο πρόεδρος της, Ραούλ Μπράλια και συνεχίζει:

«Είμαστε καλά οικονομικά και έχουμε καταφέρει κάτι που δεν έχει συμβεί για πολλά χρόνια: Δεν έχουμε έλλειμμα λειτουργίας. Έχουμε διατηρήσει τους υπαλλήλους στο σύνολό τους και έχουμε τους παίκτες σε ένα πολύ καλό επίπεδο πληρωμών», καταλήγει.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν πωλείται κανένας παίκτης του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ξενύχτισε με την Miss Bahamas ο Ρονάλντο μετά την πρεμιέρα της ταινίας του (pics)

Παρέα με την καλλονή-καλλίγραμμη, Miss Bahamas, Τόρια Νικόλ, το γιόρτασε ο Ρονάλντο ύστερα από την πρεμιέρα της ταινίας του.

Ξενύχτισε με την Miss Bahamas ο Ρονάλντο μετά την πρεμιέρα της ταινίας του (vids, pics)

Η Τόρια δήλωσε στη «Sun»: «Συνάντησα για πρώτη φορά τον Ρονάλντο και μου τον γνώρισε ένας φίλος. Η ταινία ήταν εξαιρετική και η συνάντηση με τον Ρονάλντο ήταν ένα μπόνους. Είναι ένας γοητευτικός και υπέροχος άνθρωπος. Δεν υπήρξε κάποια οικειότητα, διότι είχα τον φίλο μου που με περίμενε στο σπίτι».

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο ο Φαν Πέρσι!!!

Τέλος στο αγωνιστικό μαρτύριο που βιώνει στην Τουρκία θέλει να βάλει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας είναι πλέον πολύ πιθανή η αποδέσμευσή του από τη Φενέρ.

Πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο ο Φαν Πέρσι!
Ποτέ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έχει από τον Βίτορ Περέιρα και γενικότερα από τη Φενέρμπαχτσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που πλέον φαίνεται ότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο.

Ο Ολλανδός άσος παραμένει εκτός πρώτων επιλογών του Πορτογάλου τεχνικού και έχει παραδεχθεί δημόσια ότι δεν είναι χαρούμενος απ’ αυτό το γεγονός.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος που μένω στον πάγκο, ενώ είμαι απόλυτα έτοιμος να αγωνίζομαι για 90 λεπτά», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Takvim, ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ, έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον Βραζιλιάνο Φρεντ να αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 στόχο των Τούρκων.

Όσο για τον Ολλανδό, φαίνεται ότι εξετάζει πιο σοβαρά από ποτέ την επιστροφή του στη χώρα του και συγκεκριμένα στην ομάδα που αναδείχθηκε, τη Φέγενορντ ώστε να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ένοπλοι αστυνομικοί στο Αγγλία-Γαλλία!

Πρωτόγνωρα, ακόμη και για τα αγγλικά δεδομένα, θα είναι τα μέτρα ασφαλείας την Τρίτη στο «Γουέμπλεϊ» στο φιλικό με την Γαλλία, καθώς οι αστυνομικοί θα κρατούν όπλα στα χέρια τους.

Ένοπλοι αστυνομικοί στο Αγγλία-Γαλλία

Τελικά, παρά τους φόβους έπειτα και από τα όσα έγιναν και στον περιβάλλοντα χώρο του «Stade de France» στο ματς των «τρικολόρ» με τους Γερμανούς, οι δύο πλευρές αποφάσισαν το παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ» να διεξαχθεί κανονικά.

Βέβαια, η εικόνα που θα αντικρίσουν όσοι πάνε στο γήπεδο από άποψη μέτρων ασφαλείας δεν θα είναι η συνηθισμένη ακόμη και στα μάτια ενός Άγγλου οπαδού. Υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας του Λονδίνου συνεδρίασαν την Δευτέρα και αποφάσισαν τα μέτρα να είναι δρακόντεια. Έτσι, περιμετρικά του «Γουέμπλεϊ» δεν θα υπάρχουν μόνο αστυνομικοί που θα επιβαίνουν σε άλογα αλλά και όργανα της τάξης που θα κρατούν όπλα στα χέρια.

Παρότι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη τρομοκρατικού χτυπήματος για το εν λόγω ματς, οι Αρχές στην Αγγλία -έπειτα κι απ’ όσα συνέβησαν στο Παρίσι- βρίσκονται σε επιφυλακή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Οριστικό: Στη Γαλλία το Euro!!

Δεν αλλάζει η χώρα διοργάνωσης του Euro! Η UEFA ανακοίνωσε πως αυτό θα διεξαχθεί κανονικά στην Γαλλία (10 Ιουνίου-10 Ιουλίου) παρά το φόβο που είχε προκύψει μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι.

Οριστικό: Στη Γαλλία το Euro!

Μπορεί να υπήρχε φόβος μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, μπορεί να υπήρχαν ανησυχία και αντιδράσεις, ωστόσο η UEFA ανακοίνωσε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για αλλαγή της διοργανώτριας χώρας και έτσι το πλάνο προχωρά ως έχει.

«Η κλήρωση του EURO θα γίνει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί, στις 12 Δεκεμβρίου στο Παρίσι και η τελική διοργάνωση θα λάβει χώρα στη Γαλλία από τις 10 Ιουνίου ως τις 10 Ιουλίου 2016» αναφέρεται στην επίσημη τοποθέτηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας που κόπασε οριστικά τις όποιες «μουρμούρες» υπήρχαν.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε πως το EURO θα μπορούσε να γίνει στόχος επίθεσης. Από την αρχή του πρότζεκτ έχει ληφθεί υπόψη πιθανή τρομοκρατική απειλή. Όλοι όσοι εμπλέκονται στη διοργάνωση του EURO θα συνεχίσουν τη δουλειά τους και θα παρακολουθούν από κοντά το επίπεδο κινδύνου. Για πάνω από τρία χρόνια τώρα, η ασφάλεια έχει δουλέψει στενά με τις Αρχές ώστε να αναπτύξει τους πιο κατάλληλους μηχανισμούς και να εγγυηθεί έτσι την ασφάλεια του τουρνουά. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα παρθούν τα απαραίτητα μέτρα», συνεχίζεται στην ανακοίνωση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε Άρμστεντ η ΑΕΚ!!


Μετά τον Μαυροειδή, η ΑΕΚ ενισχύθηκε και στους «κοντούς»! Στα κιτρινόμαυρα ντύθηκε ο Αμερικανός γκαρντ ύψους 1,83μ., Μάλκολμ Άρμστεντ που έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν!

Πήρε Άρμστεντ η ΑΕΚ!

Ο 26χρονος, ύψους 1,83 άσος προέρχεται από πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν, καθώς με την φανέλα της Άβτοντορ Σαράτοφ μετρούσε 13,7 πόντους και 5.4 ασίστ κατά μέσο όρο στη VTB League, ενώ 13 πόντους και 4.5 ασίστ στο Eurocup, όπου αντιμετώπισε πρόσφατα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρμστεντ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη φάση του Eurocup, καθώς προέρχεται από άλλη ομάδα των ομίλων.

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ θα πάρει τη θέση του Όου Ντι Ανοσίκε (εφόσον λυθεί το συμβόλαιό του), ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει και άλλη προσθήκη, είτε με ψηλό είτε με σούτινγκ γκαρντ. Σε αυτή την περίπτωση, θα δοθεί δανεικός ο Φιλ Σκραμπ, ενώ λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η αποχώρηση του Γουόρεν.




Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μάλκολμ Άρμστεντ (26 χρ., 1μ.83). Ο Αμερικανός άσος συμφώνησε σήμερα (16/11) με τη «Βασίλισσα» και υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

Το βιογραφικό του

Ο Άρμστεντ ξεκίνησε τη καριέρα του από το Λύκειο Central Park Christian στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα. Στη συνέχεια πέρασε από τρία Κολέγια (Chipola College (2008–2009), Oregon (2009–2011) και Wichita State (2012–2013)).

Ο πρώτος του επαγγελματικός σταθμός ήταν για δύο περιόδους η σλοβενική Κρκα Νόβο Μέστο, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα Σλοβενίας το 2014, το Κύπελλο Σλοβενίας το 2014 και το 2015, και το Σούπερκαπ το 2014, όπου και αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.

Επόμενος σταθμός του η Ρωσία και η Άβτοντορ Σαράτοφ. Στο εφετινό Πρωτάθλημα και σε επτά αναμετρήσεις κατέγραψε 13.7 πόντους, 5.4 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στο Eurocup σε τέσσερις αγώνες είχε 13 πόντους και 4.5 ασίστ.










*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έχει τσαγανό ο Κοντονής, πετάει αετό η ΕΠΟ»

Μόνο αν απομακρυνθούν τα σάπια στοιχεία θα συνεχίσει στον Ηλυσιακό ο Δ. Λιονάκης όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6, καθώς τους επιτέθηκαν οπαδοί. Ικανοποιημένος για τη στάση Κοντονή, δυσαρεστημένος για ΕΠΟ.

«Έχει τσαγανό ο Κοντονής, πετάει αετό η ΕΠΟ»
Τον εκνευρισμό του για τα όσα συνέβησαν στο ματς του Ηλυσιακού με την Κηφισία (1-3) φανέρωσε ο πρόεδρος του συλλόγου του Ζωγράφου, Διονύσης Λιονάκης μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6. «Αυτοί ή εγώ», τόνισε και ενημέρωσε ότι ο ένας από αυτούς έχει βρεθεί και πως θα βρεθούν και άλλοι δύο, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ουσιαστικά δεν είναι οπαδοί της ομάδας του. Παράλληλα εξήρε τον Σταύρο Κοντονή για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα και έκανε «επίθεση» στην ΕΠΟ.


Αναλυτικά μίλησε στην εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» των Βασίλη Παπαθεοδώρου, Άρη Ασβεστά για:

-το χθεσινό επεισόδιο: «Δεν είμαι παράγοντας. Είμαι στον Ηλυσιακό από επτά χρονών, έχω παίξει στην ομάδα, έχω αγωνιστεί και στην ομάδα των παλαιμάχων. Για να τα βάλουμε όλα σε ένα σωστό καλούπι… δεν θεωρώ ότι είναι επίθεση προς το πρόσωπο μου από οπαδούς της ομάδας. Θέλουν να λέγονται άνθρωποι του συνδέσμου οπαδών του Ηλυσιακού. Είχαν κάνει τέσσερα άτομα κάτι παρόμοιο και με τον Εθνικό. Χθες συνέβη κάτι παρόμοιο από τρία, τέσσερα άτομα από ανθρώπους που δεν είναι Έλληνες καταρχάς, είναι ξένοι και έβριζαν και έναν άνθρωπο έχει περάσει και από την ομάδα μας, τον κύριο Παπασπύρου Δημήτρη. Είναι και οι τρεις Αλβανικής υπηκοότητας. Μου έβρισαν τη μάνα, συνέχισαν και πιάστηκα στα χέρια με έναν και ήρθαν τρεις φίλοι του κατά πάνω μου και μου επιτέθηκαν. Έχω πέντε ράμματα στο κεφάλι και τίποτα παραπάνω.

Τα παιδιά του συνδέσμου που τα ξέρω και ξέρουν με βοήθησαν. Είναι λυπηρό να αφήνει ο σύνδεσμος φιλάθλων Ηλυσιασκού να υπάρχουν αυτά τα μέλη στον σύνδεσμο. Τον έναν τον έχω αναγνωρίσει, έχει ξεκινήσει διαδικασία μήνυσης με την παρεμβολή του κυρίου Κοντονή με τον οποίο συναντήθηκα σήμερα το μεσημέρι και θα βρούμε και τους άλλους δύο».

-το αν του έγινε η επίθεση επειδή έχανε η ομάδα του: «Κυκλοφορούν Κασσάνδρες ότι αυτό συνέβη λόγω του αποτελέσματος, θέλω να πω ότι δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να συνέβη επειδή η ομάδα μου έχανε. Έβριζε και τους παίκτες και την αντίπαλη ομάδα. Πέρυσι είχαμε έναν συμβάν με μέλος του ΔΣ και το λύσαμε. Πορευόμασταν μια χαρά. Στα τέσσερα χρόνια που είμαι δεν υπάρχει κανέναν πρόστιμο στην ομάδα μας. Πάντα παίρνουμε συγχαρητήρια από τις αντίπαλες ομάδες. Κάνουμε προσπάθεια και προσπαθούμε μέσω και της κοινωνικής προσφοράς ότι δεν τα θέλουμε αυτά. Όμως, αυτό το συμβάν μας πήγε πίσω».

-τη συνάντηση του με τον κύριο Κοντονή και τη στάση του: «Δεν τον νοιάζει καμία πολιτική βούληση, έχει το τσαγανό για να συνεχίσει μέχρι τέλους. Δεν τον νοιάζει τίποτα απ’ αυτά, θέλει να προχωρήσει και να τελειώσει με αυτά. Θα γίνει η μήνυση και θα γίνει με πρωτοβουλία του κυρίου Κοντονή επαναλαμβάνω. Δεν είμαι πρόεδρος της καρέκλας και της Κυριακής. Είμαι κάθε μέρα δίπλα στην ομάδα. Ξέρω καλά και τα πέντε παιδιά που τρέχουν τον σύνδεσμο. Αν έχουν πάρει συνδεσμιακά εισιτήρια οι συγκεκριμένοι (που επιτέθηκαν) θα βρεθούν πιο εύκολα. Τον έναν τον ξέρουμε και θα βρούμε τους άλλους δύο, όπου και να κρυφθούν. Να ξέρουν ότι σε όποιο λαγούμι να έχουν κρυφθεί θα βρεθούν.

Το κράτος στη δική μου περίπτωση δεν πετάει αετό. Αετό πετάει η ΕΠΟ ο κύριος Τζανόπουλος, με πήρε ο Κοντονής που δεν ήξερε το τηλέφωνο μου. Δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν τους ενδιαφέρει. Τους υγιής και αυτούς που θέλουν να πάνε το ποδόσφαιρο μπροστά τους πετάει το σύστημα έξω. Βλέπω ότι αυτά που δήλωσα πέρυσι, τα λούζομαι φέτος».

-το αν σκοπεύει να συνεχίσει στην ομάδα σε περίπτωση που αποβληθούν τέτοια στοιχεία από την ομάδα: «Ναι, ναι. Η επικεφαλίδα είναι είτε αυτοί ή εγώ. Αν ο κόσμος του Ηλυσιακού θέλει μια ομάδα με αυτά τα στοιχεία εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω. Κάποιοι που ήταν κοντά μου όλο αυτόν τον καιρό και ήμουν και εγώ κοντά τους, χθες ήταν απαθείς όταν συνέβαιναν αυτά. Όταν ζεις τόσα χρόνια έναν άνθρωπο που είναι από τα σπλάχνα της ομάδας και αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο περιμένεις να έρθει να βοηθήσει. Κάθε εμπόδιο πάντως είναι για καλό».

Καλί is back!!

Ύστερα από πολύμηνη απουσία, ο Σίριλ Καλί επέστρεψε στις προπονήσεις της Βέροιας και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του!

Καλί is back
Ευχάριστα νέα στην Βέροια! Ο Σίριλ Καλί που απουσίαζε από τον περασμένο Μάιο λόγω σοβαρού τραυματισμού (είχε χειρουργηθεί στον αχίλλειο τένοντα), επανήλθε σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και σιγά-σιγά θα αρχίσει να τον υπολογίζει για την άμυνα ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Όπως είναι φυσικό αυτή η εξέλιξη προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στη βασίλισσα του βορρά με τους συμπαίκτες του να τον υποδέχονται με πολλά χειροκροτήματα!

Κατά τ' άλλα, κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, πλην του Νάστου που συνεχίζει αποθεραπεία και των Πούγγουρα, Γιαννούλη που κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μια απ’ τα ίδια στην Καλλονή!!

Με τα γνωστά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Καλλονής την Δευτέρα για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μια απ’ τα ίδια στην Καλλονή
Σε φουλ ρυθμού μπήκε από την Δευτέρα η προετοιμασία της Καλλονής για την αναμέτρηση στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης είδε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς κάποιο απρόοπτο. Απόντες ήταν οι τραυματίες Ελλακόπουλος και Μάρκοβιτς, που συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Το μενού της προπόνησης περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και δουλειά στην τακτική. Η προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα σε χαλαρούς *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανησυχία για Πράνιτς στον Παναθηναϊκό!!

Δυσάρεστα νέα προκύπτουν στον Παναθηναϊκό παραμονές του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς «κόπηκε» από την αποστολή της εθνικής Κροατίας ο Ντάνιελ Πράνιτς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ανησυχία για Πράνιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Κροάτης άσος που βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για φιλικές αναμετρήσεις, δεν πρόκειται να ταξιδέψει με τους συμπαίκτες του για το φιλικό ματς κόντρα στη Ρωσία.

Όπως ανακοίνωσε η κροατική ομοσπονδία μέσω Twitter, ο άσος του Παναθηναϊκού δεν προπονήθηκε ούτε το Σάββατο, ούτε την Κυριακή λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και ως εκ τούτου δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Άντε Τσάτσιτς για το αυριανό ματς.

Με αυτή την εξέλιξη η ανησυχία στις τάξεις του «τριφυλλιού» είναι έκδηλη, αφού ο Αντρέα Στραματσόνι θα ήθελε να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές και η κατάσταση του Ντάνιελ Πράνιτς θα διαπιστωθεί με την επιστροφή του στην Αθήνα.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Κόβει τη… συζήτηση ο Ολυμπιακός!!

Ούτε πουλά παίκτες, ούτε καν μπαίνει σε διαδικασία συζητήσεων επ' αυτού ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν στην ΠΑΕ.

Κόβει τη… συζήτηση ο Ολυμπιακός
Ο Γενάρης πλησιάζει και σιγά-σιγά... επιστρέφουν τα μεταγραφικά σενάρια.

Ήδη κάποια εξ' αυτών μπλέκουν τον Ολυμπιακό, όπως για παράδειγμα το ότι η Σάντερλαντ φέρεται να... κυνηγά την περίπτωση του Άρτουρ Μαζουακού.

Οι Πειραιώτες λοιπόν φροντίζουν πρόωρα να βάλουν «φρένο» και να κόψουν οριστικά τις φήμες που ακούγονται για... απώλειες την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Χαρακτηριστικά στο λιμάνι λένε πως: «Δεν πωλείται κανείς ποδοσφαιριστής μας, δεν υπάρχει καμία μεταγραφική συζήτηση για κανέναν και όλοι μα όλοι ασχολούνται μόνο με την επίτευξη των στόχων του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη».*Πηγή: sport-fm.gr*

Πετάει με κόσμο για τα Γιάννενα!!

Την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση της Καλλονής στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ θα έχουν οι φίλοι της ομάδας της Μυτιλήνης.

Πετάει με κόσμο για τα Γιάννενα
Την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή στα Γιάννενα και να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ θα έχουν οι φίλοι της Καλλονής. Η ομάδα της Λέσβου με ανακοίνωσή της την Δευτέρα, γνωστοποίησε πως η τιμή για τα αεροπορικά εισιτήρια ανέρχεται στα 89 ευρώ κι ότι αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων.

Αναλυτικά:


«Με πτήση "τσάρτερ" θα ταξιδέψει η Καλλονή την Παρασκεύη 20 Νοεμβρίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/11 στις 17:15 στο Στάδιο "Ζωσιμάδες".

Στην μετακίνηση με την Καλλονή μπορούν να συμμετάσχουν και φίλαθλοι!


Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 89 ευρώ* για τα δύο δρομολόγια: Μυτιλήνη-Γιάννενα (20 Νοεμβρίου 17:00) και Γιάννενα-Μυτιλήνη (21 Νοεμβρίου 20:45).

Οι διαθέσιμες θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα Γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ (Ελ. Βενιζέλου 5, Μυτιλήνη, τηλ. 22510-23551).

*Συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου».

Παράδεισος και… κόλαση!!

Ο Παναιγιάλειος… θυμήθηκε τις νίκες παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα με το 1-0 κόντρα στον Κισσαμικό, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη φετινή ήττα του ύστερα από οκτώ ματς.

Παράδεισος και… κόλαση!
Γεύτηκε την χαρά της νίκης ο Παναιγιάλειος! Ύστερα από τρεις ήττες και μια ισοπαλία, οι μεγαλόνευκοι πήραν σπουδαίο τρίποντο κόντρα στον Κισσαμικό (1-0) και ξεκόλλησαν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Παράλληλα, οι παίκτες του Μαραντά μπορούν να υπερηφανεύονται πως υποχρέωσαν τους Χανιώτες στην πρώτη τους ήττα ύστερα από αήττητο σερί που έτρεχαν επτά αγώνων.

Οι Αιγιώτες βρήκαν νωρίς γκολ, με ωραίο γυριστό σουτ του Μπουρλάκη στο 8’ και κατάφεραν να το υπερασπιστούν ως το τέλος. Θα μπορούσαν μάλιστα να ‘χαν βρει εκ νέου δίχτυα σε 2-3 καλές περιπτώσεις που τους παρουσιάστηκαν. Από την άλλη οι Κρητικοί, που παρέμειναν στους 11 βαθμούς, δεν έδειξαν το καλό πρόσωπο των προηγούμενων αγώνων τους και επιστρέφουν στη βάση τους… άπραγοι.


Τα αποτελέσματα της όγδοης αγωνιστικής:


Σάββατο, 14/11

Λάρισα-Αγροτικός Αστέρας 2-1
(9’ Ροβίθης, 53’ Μαρουκάκης - 47΄Γέσιτς)

Κυριακή, 15/11

Απόλλων Σμύρνης-Πανελευσινιακός 3-1
(39’ , 90+3’ Βάντερσον, 62’ Αλμπάνης - 67’ Λίτσος)

Τρίκαλα-Πανσερραϊκός 3-0
(28’ Γκονζάλες, 56’ Κουσκουνάς, 71’ Δουκάκης)

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Αναγέννηση Καρδίτσας-Ζάκυνθος 2-0
(61’ Τσίτας, 90'+2’ Τσούκαλος)

Παναχαϊκή-Αχαρναϊκός 1-0
(84' Πέδρο)

Λαμία-Καλλιθέα 2-1
(53' Καραγιάννης, 73' Πίντο-48' Λουκάνοβιτς)

Δευτέρα, 16/11

Παναιγιάλειος-Κισσαμικός 1-0
(8' Μπουρλάκης)

Κέρκυρα-ΑΟ Χανιά (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (ένατη):

Αχαρναϊκός-Κέρκυρα
Αγροτικός Αστέρας-Παναιγιάλειος
Χανιά-Αναγέννηση Καρδίτσας
Καλλιθέα-Λάρισα
Κισσαμικός-Εργοτέλης
Λαμία-Παναχαϊκή
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Σμύρνης
Πανελευσινιακός-Πανσερραϊκός
Ζάκυνθος-Τρίκαλα *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρόεδρος ισπανικής λίγκας: «Είμαι Ρεάλ!»

Σε μια δήλωση που σε μια άλλη χώρα –όπως την Ελλάδα- μπορεί να σόκαρε προχώρησε ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, που παραδέχθηκε χωρίς υπεκφυγές ότι είναι φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόεδρος ισπανικής λίγκας: «Είμαι Ρεάλ!»

Ο 53χρονος που κατέχει αυτή τη θέση από τον Απρίλιο του 2013, παραδέχθηκε ότι υποστηρίζει από μικρό παιδί τη Ρεάλ Μαδρίτης, προσθέτοντας ότι προχωρά σε αυτή την ομολογία, ώστε να μην κατηγορηθεί ποτέ ως ψεύτης ή υποκριτής.

«Αν πω ότι δεν υποστηρίζω τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα ήμουν υποκριτής και θα χαρακτηριζόμουν ως ένας ψεύτης», είπε ο Κοσταρικανός στην «AS» και συνέχισε:

«Σίγουρα σιχαίνομαι να με αποκαλούν ψεύτη. Φανταστείτε αν έλεγα ότι αγαπούσα όλες τις ομάδες και μετά διέρρεε ότι υποστήριζα τη Ρεάλ Μαδρίτης από μικρό παιδί, ότι έχω πάει σε 27 “clasico” και ότι πανηγύριζα τις νίκες της Ρεάλ με τους φίλους μου στα μπαρ. Προτιμώ απλά να πω την αλήθεια», ανέφερε ο αν μη τι άλλο θαρραλέος πρόεδρος της La Liga και πλέον αναμένονται οι αντιδράσεις… *Πηγή: sport-fm.gr*

Το κάρφωσε και έβαλε πάλι τη μάσκα του Ζορό ο Μπλάνκο!! (video)


Την εποχή που φορούσε τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ θυμήθηκε ο Ισμαέλ Μπλάνκο, ο οποίος στο ματς της Μπαρτσελόνα (από το Εκουαδόρ) με την Έμελεκ (2-1), σκόραρε και «έγινε» ξανά… Ζορό.

Το κάρφωσε και έβαλε πάλι τη μάσκα του Ζορό ο Μπλάνκο! (video)
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο ντύθηκε και πάλι Ζορό. Ο πρώην φορ της ΑΕΚ σκόραρε στο φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Έμελεκ στο Εκουαδόρ, στο οποίο οι πρώτοι επικράτησαν 2-1 και πανηγύρισε με έναν γνώριμο τρόπο για ελληνικό και κυρίως στους φίλους της Ένωσης.

(Στιγμή από το Βέροια-ΑΕΚ 0-1 τον Σεπτέμβριο του 2007)
inner


Πήγε προς το μέρος των οπαδών της ομάδας του, φόρεσε μια μάσκα του Ζορό και με το δεξί του χέρι σχημάτισε το «Ζ».






*Πηγή: sport-fm.gr*