Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η εφιαλτική νύχτα της εθνικής Γερμανίας στο «Σταντ ντε Φρανς»


Η Bild περιγράφει πώς βίωσαν τα μέλη της εθνικής Γερμανίας τη νύχτα τρόμου στο «Σταντ ντε Φρανς» μετά την τρομοκρατική επίθεση κοντά στο γήπεδο. Ο φόβος, η αγρυπνία και τα… «βρώμικα».

Η εφιαλτική νύχτα της εθνικής Γερμανίας στο «Σταντ ντε Φρανς»

Όπως αναφέρει το γερμανικό δημοσίευμα, μετά την απόφαση της αποστολής να παραμείνει στο γήπεδο και να μην αποχωρήσει από εκεί πριν τα ξημερώματα κατευθυνόμενη απευθείας στο αεροδρόμιο και πίσω στη Γερμανία, τα μέλη της ομάδας πέρασαν ώρες αγωνίες κλειδωμένα στα αποδυτήρια.

«Όλοι μας ανησυχούσαμε, ήταν μια άβολη νύχτα», είπε για την εμπειρία ο Λούκας Ποντόλσκι. «Πολλοί παίκτες δεν κοιμήθηκαν, αλλά μιλούσαν όλη τη νύχτα για ό,τι είχε συμβεί», δήλωσε ο υπηρεσιακός πρόεδρος της γερμανικής ομοσπονδίας, Ράινχαρντ Ράουμπαλ.

Περίπου 60 άτομα στοιβάχτηκαν για ώρες μέσα στα αποδυτήρια, την ώρα που και τα μέλη της ομάδας της Γαλλίας αρνήθηκαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο πριν τους συναδέλφους τους, σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης. Μάλιστα, οι παίκτες και τα μέλη των αποστολών καταπολέμησαν την πείνα τους τρώγοντας hot dog, σάντουιτς και άλλα τέτοια «πρόχειρα» εδέσματα από τις καντίνες του γηπέδου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: