Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Από γκέλα σε γκέλα η Κέρκυρα!!

Νέα απώλεια για την Κέρκυρα στη μάχη της ανόδου για τη Super League, καθώς οι «Φαίακες» έμειναν ισόπαλοι (1-1) και μάλιστα εντός έδρας κόντρα στα Χανιά.

Από γκέλα σε γκέλα η Κέρκυρα
Τις προβληματικές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Football League συνέχισε η Κέρκυρα, καθώς μετά την ήττα από την Παναχαϊκή και την ισοπαλία κόντρα στη Ζάκυνθο, σε νέα απώλεια βαθμών την ανάγκασαν τα Χανιά (1-1) και μάλιστα μέσα στην έδρα της.

Η κατάσταση μάλιστα για τους γηπεδούχους θα μπορούσε να είναι χειρότερη, αφού στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς ήταν πίσω στο σκορ.

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός οι «Φαίακες» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έμειναν πίσω στο σκορ στο 40’, χάρη σε τρομερή εκτέλεση φάουλ του Λερόι Λίτα στην οποία ο Κουτζαβασίλης δεν είχε απάντηση.

Στο β’ ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε, καθώς η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη συνέχισε να κυριαρχεί στον τομέα της κατοχής, αλλά οι φιλοξενούμενοι την ίδια στιγμή ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Τελικά, η λύτρωση για τους Κερκυραίους ήρθε στο 86’, όταν ο Γκόμες έκανε τη σέντρα, ο Γεωργακόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον Μπλάζιτς να αποκρούει, αλλά στην επιστροφή ο Καμπάνταης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Πλέον, η Κέρκυρα βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με την Παναχαϊκή ενώ τα Χανιά έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν με απόσταση ασφαλείας από τις τελευταίες θέσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: