Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Χότζον: «Δεν είναι ένα απλό φιλικό το ματς με τη Γαλλία…»

Στην ξεχωριστή σημασία που έχει το αυριανό (17/11) παιχνίδι της Αγγλίας με τη Γαλλία στάθηκε ο Ρόι Χότζον στην συνέντευξή Τύπου της φιλικής αναμέτρησης, η οποία θα διεξαχθεί τέσσερις μόλις ημέρες μετά την τρομοκρατία επίθεση στο Παρίσι. 
«Μιλώντας ως προπονητής αλλά εκ μέρους των παικτών, έχω να πω πως θα σεβόμασταν οποιαδήποτε απόφαση και να είχε παρθεί για το φιλικό. Αντιλαμβάνομαι απόλυτα πως οι Αρχές στη Γαλλία έχουν ξεκάθαρη άποψη για το θέμα και θέλησαν να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.
Θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε ένα καλό αγώνα, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως αυτό το ματς είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν είναι ένα απλό φιλικό, διότι διεξάγεται μόλις τέσσερις ημέρες μετά την απίστευτη τρομοκρατική επίθεση και αυτό πλανάται πάνω απ’ όλους.
Πιστεύω πως αύριο το βράδυ είναι μια ευκαιρία να δείξουμε αλληλεγγύη. Όλοι όσοι ασχοληθούν με το ματς δεν θα το κάνουν για το τι θα συμβεί εντός του αγωνιστικού χώρου,  αλλά για τη ξεχωριστή σημασία που αυτό θα έχει…» ήταν τα λόγια του Χότζον.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: