Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Με ταυτότητα ΠΑΟΚτσή, αλλιώς...!!


Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για όσους δεν είναι ΠΑΟΚτςήδες και δεν έχουν δικαίωμα να συνεργάζονται με τον ΠΑΟΚ.

Με ταυτότητα ΠΑΟΚτσή, αλλιώς...

Οι αντιρρήσεις για την πρόσληψη του Τάσου Κάκου, ενδεχομένως να είναι ένα διαφορετικό θέμα, με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω πρότερου διαιτητικού βίου.

Είναι νωπές οι μνήμες από στιγμές που δεν είναι καθόλου ευχάριστες για τον ΠΑΟΚ και εκεί κάπου, ο Κάκος χάνει πολλές... ψήφους. Είναι επίσης ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι είναι ο πλέον έμπειρος για τη θέση του team manager, αφού δεν υπήρξε ανάλογη προϋπηρεσία του.

Και ίσως αυτό θα πρέπει να απασχολεί μια εταιρεία με τόσο μεγάλο κύκλο εργασιών και με δεδομένο ότι θα πρέπει να επιλέγει στελέχη με πλούσιο βιογραφικό. Κι όχι βιογραφικό Έλληνα διαιτητή, ακόμη κι αν τον αναδείκνυαν οι ποδοσφαιριστές ως τον καλύτερο του πρωταθλήματος.

Εκτός κι αν τελικά δεν είναι η ειδικότητά του, ως team manager, που θα απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ και πρόκειται για αυτό που συζητούν πολλοί και σχετίζεται με τα γνωστά προσόντα πρώην διαιτητών...

Αλλά, αυτό είναι μια άλλη συζήτηση και δεν νομίζω ότι υπάρχουν παράγοντες που τρώνε κουτόχορτο ή δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει με τη διαιτησία.

Προσφάτως, ενώ περιμένουμε την ανακοίνωση της πρόσληψης του Κάκου, τίθεται θέμα οικονομικό, υπογραμμίζοντας ότι τα 10 χιλιάρικα που ζήτησε για μισθό, είναι πολλά. Ας γελάσω δις...

Ας μην κοροϊδευόμαστε, φαίνεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει, ίσως να παίζει ρόλο οι αντιθέσεις που διατυπώθηκαν απ/ο τους οπαδούς.

Τι είναι 10 χιλιάρικα, αν ο Σαββίδης επιθυμεί να ενισχύσει το αγωνιστικό τμήμα ελπίζοντας ότι θα οδηγηθεί σε τίτλους;

Μα καλά ο Κάκος θα φέρει τίτλους; Όχι μόνος του. Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Όλοι μαζί. Όλοι οι κατάλληλοι μαζι, για να ακριβολογούμε.

Πάω λίγο πίσω για να συμπληρώσω ότι δεν είναι δυνατόν στις μέρες μας να υπάρχουν φωνές που ζητούν να απομακρυνθούν από την ΠΑΕ όσοι δεν είναι ΠΑΟΚτσήδες. Αυτά παραθέτουν σε άλλες εποχές. Δεν συνάδουν με τη λογική μιας σύγχρονης επιχείρησης που, όπως γνωρίζουν όλοι, δεν στήνεται, δεν ενισχύεται από ΠΑΟΚτσή, αλλά, από έναν ομογενή επιχειρηματία και πρώην Παράγοντα της Ροστόφ.

Το ίδιο συμβαίνει με τα στελέχη που εμπιστεύεται από την πρώτη μέρα, το ίδιο και μέ πολλούς ακόμη στην ομάδα, που πρέπει να λειτουργούν επαγγελματικά. Αυτό χρειάζεται μια σύγχρονη ομάδα που δεν στηρίζεται σε ερασιτεχνικά πρότυπα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: