Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ένοπλοι αστυνομικοί στο Αγγλία-Γαλλία!

Πρωτόγνωρα, ακόμη και για τα αγγλικά δεδομένα, θα είναι τα μέτρα ασφαλείας την Τρίτη στο «Γουέμπλεϊ» στο φιλικό με την Γαλλία, καθώς οι αστυνομικοί θα κρατούν όπλα στα χέρια τους.

Ένοπλοι αστυνομικοί στο Αγγλία-Γαλλία

Τελικά, παρά τους φόβους έπειτα και από τα όσα έγιναν και στον περιβάλλοντα χώρο του «Stade de France» στο ματς των «τρικολόρ» με τους Γερμανούς, οι δύο πλευρές αποφάσισαν το παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ» να διεξαχθεί κανονικά.

Βέβαια, η εικόνα που θα αντικρίσουν όσοι πάνε στο γήπεδο από άποψη μέτρων ασφαλείας δεν θα είναι η συνηθισμένη ακόμη και στα μάτια ενός Άγγλου οπαδού. Υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας του Λονδίνου συνεδρίασαν την Δευτέρα και αποφάσισαν τα μέτρα να είναι δρακόντεια. Έτσι, περιμετρικά του «Γουέμπλεϊ» δεν θα υπάρχουν μόνο αστυνομικοί που θα επιβαίνουν σε άλογα αλλά και όργανα της τάξης που θα κρατούν όπλα στα χέρια.

Παρότι δεν υπάρχει κάποια ένδειξη τρομοκρατικού χτυπήματος για το εν λόγω ματς, οι Αρχές στην Αγγλία -έπειτα κι απ’ όσα συνέβησαν στο Παρίσι- βρίσκονται σε επιφυλακή. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: