Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Αντσελότι: «Ακόμη καλύτερα αν δουλέψω στην Αγγλία»

Ο Κάρλο Αντσελότι επανέλαβε ότι θέλει να επιστρέψει στους πάγκους το καλοκαίρι, χαρακτηρίζοντας την Premier League Νο.1 επιλογή του, ενώ στήριξε τη δουλειά του Μουρίνιο στην Τσέλσι.
«Θα μείνω εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν και θα προσπαθήσω να βρω ένα κλαμπ την επόμενη. Δεν είναι μόνο η Αγγλία, μπορεί να είναι και σε άλλη χώρα, αλλά η ιδέα μου είναι να μην ξεκινήσω τώρα. Είχα μία φανταστική εμπειρία στη Γαλλία και την Ισπανία. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσω. Να βρω ένα κλαμπ με ένα καλό πρότζεκτ και να είμαι ανταγωνιστικός. Αν είναι στην Αγγλία, ακόμη καλύτερα» δήλωσε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, που δεν έκρυψε την προτίμησή του στην Premier League: «Θέλω να απολαύσω το επόμενο εξάμηνο και να ξεκουραστώ. Η Premier League είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά το πιο σημαντικό είναι να βρεθεί ένα κλαμπ με το σωστό πρότζεκτ. Θα ήθελα να έχω μια ομάδα που θα είναι ανταγωνιστική και στην Ευρώπη, αλλά όταν πήγα στην Παρί, το έκανα επειδή ήταν ένα πραγματικά καλό πρότζεκτ, να είναι ανταγωνιστική μέσα στα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια».
Αναφορικά με τις δυσκολίες του Μουρίνιο στην Τσέλσι, σημείωσε: «Η Τσέλσι είναι συνηθισμένη να είναι στο τοπ επίπεδο. Έχασαν λίγη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους και ήρθαν τα κακά αποτελέσματα. Σιγά σιγά, μπορούν να βγουν από αυτήν την κατάσταση. Ο Μουρίνιο είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να το διαχειριστεί γιατί αυτός είναι που έχει αναμειχθεί, ξέρει την κατάσταση και των παικτών και το κλαμπ πήρε την σωστή απόφαση να τον κρατήσει. Όπως και οι παίκτες, έτσι και οι προπονητές μπορεί να χάσουν το κίνητρό τους όταν έχουν επιτυχίες».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: