Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Μύδροι και αποχώρηση Κρόιφ από τον Άγιαξ!!

Με πολλές κατηγορίες για τον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης και τη απόρριψη των ιδεών του, ο Γιόχαν Κρόιφ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Άγιαξ.

Μύδροι και αποχώρηση Κρόιφ από τον Άγιαξ
Την αποχώρηση του από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου του Άγιαξ παραιτήθηκε ο Γιόχαν Κρόιφ, όχι εξαιτίας της ασθένειας με την οποία παλεύειε, αλλά για τον τρόπο λειτουργίας και τις αποφάσεις της διοίκησης του «Αίαντα».

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, εξαπέλυσε μύδρους εναντίων εκείνων που διοικούν την ολλανδική ομάδα, μέσα από τη στήλη του στην ολλανδική «Telegraph», ανακοινώνοντας επί της ουσίας την παραίτηση του από την θέση που διατηρούσε.

Ο Κρόιφ, κατηγόρησε τη διοίκηση του Άγιαξ για απροθυμία να εφαρμόσει τις ιδέες που έχει καταθέσει, ενώ ευχήθηκε να δει και πάλι τον μεγάλο «Αίαντα» του παρελθόντος.

«Η διοίκηση παίζει παιχνίδια. Όσα τους έχω πει και όσα τους έχω παρουσιάσει δεν έχουν υλοποιηθεί. Δεν ακολοθούν το όραμα μου. Η διοίκηση έχει αποτύχει πλήρως. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξαναδώ τον μεγάλο Άγιαξ του παρελθόντος», ανέφερε ο Γιόχαν Κρόιφ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: