Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Μπέινς: «Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο…»

Ο προσωπικός του Γολγοθάς τελειώνει και ο Λέιτον Μπέινς παρουσιάζεται έτοιμος για δυναμικό… comeback. Ο ακραίος μπακ της Έβερτον αναφέρθηκε στον σοβαρό του τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης από τις αρχές της σεζόν, ενώ έστειλε και… διδακτικό μήνυμα προς τους συναδέλφους του που αντιμετωπίζουν παρόμοια, μακροχρόνια προβλήματα.  
«Αυτός ο τραυματισμός ήταν κάτι εντελώς νέο για μένα. Ένιωσα παράξενα, επειδή ποτέ ξανά κατά το παρελθόν δεν είχα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πάνω από 10 ημέρες. Όλα όμως συμβαίνουν για κάποιον λόγο, έτσι σκέφτομαι. Θα νιώσεις απογοήτευση, όμως θα πρέπει να «σηκώσεις» τον εαυτό σου. Είναι μέρος των ικανοτήτων που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς μπακ.
Όσον αφορά την τωρινή του κατάσταση και τις… αμφιβολίες που ακούγονται για το κατά πόσο, μετά τον τόσο σοβαρό τραυματισμό, θα επανέλθει στα παλιά, καλά του αγωνιστικά επίπεδα, απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος να μην σκέφτομαι ότι μπορώ να πιάσω απόδοση όπως πριν πέντε χρόνια. Εάν όχι, θα το προσπαθήσω. Όποιος με είδε τους περασμένους μήνες θα κατάλαβε ότι θέλω πολύ να δουλέψω».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: