Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Βασιλειάδης: «Αυτό που μας έλειπε ο Σόφο»


Για τις ευεργετικές επιδράσεις του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ μίλησε ο Κώστας Βασιλειάδης.

Βασιλειάδης: «Αυτό που μας έλειπε ο Σόφο»
Παίκτης που έχει αλλάξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, όπως δήλωσε ο Κώστας Βασιλειάδης. Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ θεωρεί πως με την ομαλοποίηση του προγράμματος η ομάδα του θα είναι καλύτερη και πιο φρέσκια στη συνέχεια.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ:

-Κώστα, το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο με τον Κολοσσό. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι ξεχωρίσατε και πήρατε τη νίκη; «Το παιχνίδι με τον Κολοσσό ήταν πάρα πολύ δύσκολο, έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Έχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν σκληρά στην άμυνα και να πάρουν μεγάλα σουτ. Εμείς ήμασταν άστοχοι γενικώς. Σιγά-σιγά όμως, γινόμαστε καλύτεροι. Βελτιωθήκαμε στα ριμπάουντ και αυτό ήταν κάτι που μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια διότι δεν μπορούσαμε να τρέξουμε και να βάλουμε εύκολα καλάθια».

-Η αλήθεια είναι, ότι δεν έχετε κάνει το ξεκίνημα που περίμεναν πολλοί στο πρωτάθλημα. Θεωρείς ότι σας έχουν επηρεάσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια; «Δεν νομίζω ότι μας έχουν επηρεάσει. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα. Η ήττα από την Κηφισιά ήταν ουσιαστικά εκτός προγράμματος. Σημασία όμως έχει τώρα, ότι έχουμε ξεκινήσει μία σειρά παιχνιδιών που παίζουμε καλά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

-Ο Σοφοκλής, εκτός από δύναμη στη γραμμή των ψηλών, τι άλλο έχει δώσει στην ομάδα; «Με τον Σοφοκλή έχει αλλάξει όλο το παιχνίδι μας, είναι ο παίκτης που μας έλειπε. Ο Σοφοκλής έχει το εύκολο καλάθι, ενώ μπορεί και να πασάρει. Όλοι οι παίκτες πέφτουν πάνω του και έτσι βρίσκουμε πιο πολλά ελεύθερα σουτ».

-Από τον Ολυμπιακό, ηττηθήκατε στις λεπτομέρειες. Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Τι πιθανότητες δίνεις να κάνει ο ΠΑΟΚ την έκπληξη στο ΟΑΚΑ;
«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι εκτός έδρας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και κοντά στο σκορ, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και γιατί όχι στο τέλος, να μπορέσουμε να το κλέψουμε. Σίγουρα όμως είναι πολύ δύσκολο και το ξέρουμε όλοι. Υπάρχει και το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης που μετά θα μείνουμε Αθήνα. Οπότε, θα πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, για να κοιτάξουμε στα μάτια, μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: