Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Περιμένει το καλοκαίρι ο Στεργιούλης!!

Όλη την περυσινή χρονιά ο Μάκης Στεργιουλης ήταν τραυματίας και πηγαινοερχόταν στους γιατρούς, λόγω ενός οιδήματος στο γόνατο που αποδείχτηκε πιο σοβαρό από ότι αναμενόταν αρχικά.

Περιμένει το καλοκαίρι ο Στεργιούλης
Τον τελευταίο καιρό, ο πρωταθλητής των σπριντ δείχνει αισιόδοξος. Ύστερα από το ταξίδι στη Γερμανία και την επίσκεψη στο γιατρό Χανς Μίλερ – Βόλφχαρτ, ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή, ώστε να φύγει το οίδημα που οφείλεται στην οστεοχονδρίτιδα και να ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις.

«Αυτή τη στιγμή κάνω τα πάντα, εκτός από το να τρέχω. Αυτό θα γίνει σε κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες. Ο γιατρός θεωρεί πως αν φύγει το οίδημα θα φύγει και ο πόνος», τόνισε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής, συμπληρώνοντας πως: «Ακόμη κι αν πετύχουμε το στόχο μας, θα συνεχίσω να παρακολουθώ στενά την πορεία του γονάτου, προκειμένου να είμαι σίγουρος πως δεν θα υποτροπιάσει. Στις 20 Δεκεμβρίου θα κάνω την επόμενη μαγνητική, ώστε ο γιατρός να αξιολογήσει εκ νέου την κατάσταση».

Ο Στεργιούλης δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες του κλειστού στίβου. «Είναι δεδομένο πως δεν προλαβαίνω τον κλειστό. Θέλω να γίνω καλά, να κάνω προπόνηση και να είμαι υγιής για τη θερινή σεζόν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: