Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο ο Φαν Πέρσι!!!

Τέλος στο αγωνιστικό μαρτύριο που βιώνει στην Τουρκία θέλει να βάλει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι και όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας είναι πλέον πολύ πιθανή η αποδέσμευσή του από τη Φενέρ.

Πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο ο Φαν Πέρσι!
Ποτέ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την αντιμετώπιση που έχει από τον Βίτορ Περέιρα και γενικότερα από τη Φενέρμπαχτσε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι που πλέον φαίνεται ότι βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο.

Ο Ολλανδός άσος παραμένει εκτός πρώτων επιλογών του Πορτογάλου τεχνικού και έχει παραδεχθεί δημόσια ότι δεν είναι χαρούμενος απ’ αυτό το γεγονός.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι χαρούμενος αυτή τη στιγμή. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος που μένω στον πάγκο, ενώ είμαι απόλυτα έτοιμος να αγωνίζομαι για 90 λεπτά», είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Takvim, ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ, έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, με τον Βραζιλιάνο Φρεντ να αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 στόχο των Τούρκων.

Όσο για τον Ολλανδό, φαίνεται ότι εξετάζει πιο σοβαρά από ποτέ την επιστροφή του στη χώρα του και συγκεκριμένα στην ομάδα που αναδείχθηκε, τη Φέγενορντ ώστε να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: