Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Κοτσόλης: "Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Στέφανος Κοτσόλης, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΛ, μίλησε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας για την τετραετία που πέρασε υπερασπιζόμενος την εστία της θεσσαλικής ομάδας.
Αναλυτικά η δήλωση του Κοτσόλη: "Πέρασαν τέσσερα χρόνια. Ακόμη θυμάμαι τα συναισθήματα που με διακατείχαν την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στη πόλη της Λάρισας ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και αγωνιά για τις νέες συνθήκες. Σήμερα μπορώ να ομολογήσω ότι τα τέσσερα αυτά χρόνια ήταν χρόνια γεμάτα εμπειρίες. Είμαι περήφανος που αγωνίστηκα με τα χρώματα της ΑΕΛ και ευτυχισμένος που συμμετείχα σε μια τετραετία εξέλιξης και επιτυχιών. Ξεχωρίζω την κατάκτηση του Κυπέλλου, την πρόκριση στους ομίλους του UEFA αποκλείοντας την Μπλάκμπερν και την φετινή είσοδο μας στα play off.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον κο Πηλαδάκη, τους προπονητές με τα επιτελεία τους, τους πρώην συμπαίκτες μου, το ιατρικό τιμ και όλους τους υπάλληλους της ΠΑΕ για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ιδιαίτερα, ευχαριστώ για την τελευταία χρονιά, που ξεκίνησε με κάποιες ιδιαιτερότητες για μένα, τον κο Ουζουνίδη, τον κο Μουρίκη, τον κο Καραγιάννη και φυσικά τον Χρηστό Μιχαήλ για την άψογη συνεργασία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λάρισας ,ανεξάρτητα αν με μια μειονότητα του η σχέση μας είχε διακυμάνσεις και να τον προτρέψω να συνεχίσει να αγαπά και να στηρίζει την ομάδα, η ΑΕΛ έχει ανάγκη από υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στους φίλους που απέκτησα στη Λάρισα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου με την ίδια θερμή και στις καλές και στις κακές στιγμές. Σας ευχαριστώ μέσα από την κάρδια μου".

Μπαουτίστα θέλει ο Σάντος

Κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες ώρες αναφορικά με τα μεταγραφικά ζητήματα. Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ελπίζουν - μέχρι το τέλος της εβδομάδας - να τελειώσει το θέμα του λατίνου επιθετικού, αναγνωρίζοντας όμως τις αντικειμενικές δυσκολίες που υφίστανται. Ο Αντόλφο Μπαουτίστα αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, επί της ουσίας όμως πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, η οποία απαιτεί επιπλέον οικονομικές θυσίες. Ο 30χρονος επιθετικός είναι μεν ελεύθερος, αλλά δέχεται ισχυρή πίεση από την Σίβας Γκουανταλαχάρα. Φόρεσε τη φανέλα της τελευταίας για διάστημα τεσσάρων χρόνων, κατέκτησε το πρωτάθλημα του Μεξικού, ενώ είναι το αγαπημένο πρόσωπο των οργανωμένων οπαδών της. Δίχως καμία αμφιβολία, ο Μπαουτίστα είναι ο παίκτης που θέλει ο Σάντος.

Εχει ηγετικές ικανότητες, διαθέτει εξαιρετική τελική πάσα, αλλά και τη τεχνική κατάρτιση ώστε να αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δημιουργικό κομμάτι. Πρόκειται όμως για την πιο ακριβή περίπτωση - από τις τρεις συνολικά περιπτώσεις που εξετάζονται - ενώ ο ίδιος ο αθλητής με δηλώσεις του τόνισε ότι "έχω δύο προτάσεις από την Ελλάδα".

Στο μεταξύ, στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και εξετάζεται η περίπτωση του Βιτορίνο Αντούνεθ. Πρόκειται για έναν 22χρονο αριστερό οπισθοφύλακα του οποίου τα δικαιώματα ανήκουν στην Ρόμα. Η ιταλική ομάδα είχε αποκτήσει δανεικό τον διεθνή ποδοσφαιριστή από την Πάκος Φερέϊρα, αλλά τον Απρίλιο του 2008 κατέβαλλε το ποσό των 1,2 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Εντούτοις, παραχωρήθηκε δανεικός στη Λέτσε, χωρίς όμως να του δοθούν πολλές ευκαιρίες. Σχετικά με τον Αντούνεθ, το γεγονός ότι ήταν μέλος όλων των εθνικών ομάδων της Πορτογαλίας, αδιαμφισβήτητα δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για παίκτη αξίας. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει ούτε μία "γεμάτη" χρονιά.

Αλλαγές στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μια από τις εταιρείες που στηρίζουν οικονομικά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. η Norisk Nickel ανακοίνωσε πως η μείωση του μπάτζετ της «ομάδας του στρατού» σε σχέση με το αντίστοιχο της φετινής σεζόν δεν θα ξεπεράσει το 10-15% και όχι το 30% όπως είχε αρχικά κοινοποιηθεί. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις των φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκα με παίκτες όπως ο Χόλντεν.

Η μεταγραφή του J.R Χόλντεν στον Ολυμπιακό φαίνεται πως «πάγωσε» προσωρινά με δεδομένο ότι η ΤΣΣΚΑ επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του πολιτογραφημένου Ρώσου γκαρντ και του ζήτησαν να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα αφού θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσει στη Μόσχα καταθέτοντάς μια νέα, βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν πριν από μερικές ημέρες, η μείωση στο μπάτζετ θα είναι της τάξης του 30% ωστόσο σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, οι περικοπές θα είναι μικρότερες. Υπενθυμίζεται ότι ο μοναδικός παίκτης των Ρώσων που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο αυτή τη στιγμή είναι ο Χόλντεν, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Θέλει την πρώτη νίκη

Η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ των γυναικών έφτασε με τη... συνοδεία καταρρακτώδους βροχής στη Δράμα, όπου θα λάβουν χώρα οι αγώνες με την Ισπανία, στο πλαίσιο της 5ης εβδομάδας του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Με την ελπίδα ότι η «συννεφιά» θα υποχωρήσει, η ελληνική ομάδα φιλοδοξεί να φτάσει στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση την Παρασκευή (19/6, Novasports1). Παρών στη συνέντευξη Τύπου και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέλιος Προσαλίκας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετρά οκτώ ήττες στη διοργάνωση, άπαντες ωστόσο ευελπιστούν ότι αυτή τη φορά το ρόδι θα σπάσει. Η αποστολή κόντρα στις «φούριας ρόχας» είναι εξαιρετικά δύσκολη, αλλά οι διεθνείς μας αναμένεται να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (18/6) δόθηκε η συνέντευξη Τύπου στο κλειστό «Δ. Κραχτίδης», όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες, με τα μέλη της ελληνικής αποστολής να δηλώνουν ότι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. «Ευχαριστούμε τη Δράμα για τη φιλοξενία. Βλέποντας την προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι εδώ, καταλαβαίνουμε ότι βρίσκονται κοντά στη δική μας προσπάθεια για την ανάδειξη νέων ταλέντων. Η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην καλύτερη φάση της και στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Έχουμε στη σύνθεση τόσο νεότερες παίκτριες όσο και πιο έμπειρες και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο», σχολίασε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Λυκούδης.

Με τη σειρά της, η αρχηγός της Εθνικής, Μαρία Χατζηνικολάου, που επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Λιγκ μετά τα παιχνίδια της πρεμιέρας με τη Σερβία, δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν τα παιχνίδια της Εθνικής διεξάγονται εκτός Αθήνας. Κι εγώ από επαρχιακή πόλη ξεκίνησα την καριέρα μου, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να δω από κοντά τους παίκτες ή τις παίκτριες της Εθνικής ομάδας. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο».

Προσαλίκας: «Και του χρόνου»

Το παρών έδωσε και ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας, ο οποίος σημείωσε από την πλευρά του: «Ένας από τους προβληματισμούς μας στην Ομοσπονδία ήταν ποια θα διοργάνωση θα πάρει η Δράμα, γι΄ αυτό και της δώσαμε τη δυνατότητα να διαλέξει. Τα μηνύματα που έφτασαν στο γραφείο μου, σχετικά με την υπέρβαση του Δήμου και του Ερμή Δράμας για την πετυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης, με έκαναν να μπω εσπευσμένα στο αεροπλάνο και να έρθω εδώ. Ευχαριστώ για την προσπάθεια και τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ, κ. Αθανασιάδη, που ξέρω ότι έβαλε πλάτες για το τουρνουά. Πρέπει να γίνει επαναπροσδιορισμός της έννοιας επιτυχία, καθώς δεν είναι μόνο τα χρυσά μετάλλια, είναι και το πόσα παιδιά μπορείς να φέρεις στο γήπεδο.

Με αυτή τη λογική, ο Ερμής Δράμας είναι πρωταθλητής. Η ΕΟΠΕ αναθέτει τις διοργανώσεις όπου γίνονται προσπάθειες για την ανάπτυξη του αθλήματος και δεσμεύομαι από τώρα ότι, αν το θέλετε, και του χρόνου θα φιλοξενήσετε εδώ μία διοργάνωση. Ελπίζω να συνεχιστεί η πρωτοκαθεδρία του γυναικείου βόλεϊ στη Δράμα και στο μέλλον να φορέσουν περισσότερα κορίτσια του τόπου τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Σας ευχαριστώ για μία ακόμα φορά που αποδεχθήκατε το βάρος για την ανάληψη του τουρνουά».

Η ομάδα θα που θα παραταχθεί κόντρα στην Ισπανία τις δύο προσεχείς μέρες θα είναι πιθανότατα και αυτή που θα αγωνιστεί στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Λυκούδης θα έχει στη διάθεσή του τις Μαρία Χατζηνικολάου, Γεωργία Τζανακάκη, Ευαγγελία Κυριακίδου, Ευαγγελία Χρήστου, Νίκη Μουζάκη, Παναγιώτα Γκιουζέλη, Ευαγγελία Χαντάβα, Άννα Καρπουζά, Ελένη Κιόση, Νικολέτα Κουτουξίδου, Σοφία Δρούγκα και Ξανθή Μυλωνά.

Εσπανιόλ παίρνει Σαχάρ

Επιθετική ενίσχυση για την Εσπανιόλ, η οποία φροντίζει να καλύψει το κενό που αναμένεται να αφήσει η αποχώρηση του Ραούλ Ταμούδο.
Οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία με την Τσέλσι για να αποκτήσουν τον νεαρό Μπεν Σαχάρ και την Παρασκευή (19/6), εφόσον οι ιατρικές εξετάσεις του κυλήσουν ομαλά, ο Ισραηλινός επιθετικός θα ανακοινωθεί από την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Ο 19χρονος διεθνής άσος, ο οποίος αγωνίστηκε στα δύο παιχνίδια του Ισραήλ κόντρα στην Εθνική Ελλάδας, θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου, αφού διαθέτει πολωνικό διαβατήριο.

Αναστασιάδης για ΠΑΟΚ για τότε και τώρα

Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου και παλιός τεχνικός του ΠΑΟΚ, την εποχή μάλιστα του άθλου του Χάιμπουρι, Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για εκείνη την τεράστια επιτυχία, το τότε και το τώρα λέγοντας αρχικά: «Και τότε καλά και τώρα καλά. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδητήρια και είναι πολύ καλό».
Όσον αφορά για την ατάκα προς τον Θόδωρο Ζαγοράκη ότι θα τον βάλει δεξί μπακ είπε: «Είχαμε τότε εκείνο τον Ολλανδό που ήταν πολύ γρήγορος, τον Όβερμαρς και είχαμε τον Σιδηρόπουλο που ήταν πολύ καλός παίκτης. Τον Ζαγοράκη τον είχαμε «πασπαρτού» τον αλλάζαμε πολλές θέσεις. Σε εκείνο το παιχνίδι πήγε καλά και ο Τουρσουνίδης, θέλαμε να δυναμώσουμε και τα πήγαμε πολύ καλά».
Συνεχίζοντας είπε για την αναπαράσταση των τεχνικών του οδηγιών προς τους παίκτες για το DVD των παλαιμάχων: «Για μένα δεν ήταν δύσκολο γιατί πάντα μετά από κάθε αγώνα κρατάω σημειώσεις και τις είχα κρατημένες από τότε. Τα πάντα είναι καταγεγραμμένα, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα από τις Η.Π.Α. Αμέσως μετά το παιχνίδι βγάζω τα συμπεράσματα μου, είσαι για… κλωτσιές, ήσουν καλός».
Ο Άγγελος Αναστασιάδης συνέχισε λέγοντας: «Αρκετοί δεν μας έδιναν καμία τύχη και προσπαθούσα να πείσω τα παιδιά ότι δεν ήταν καλύτεροι από εμάς. Πέρασε το πρώτο παιχνίδι όπου κερδίσαμε και μετά πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μας φαίνονταν σαν… μεγαθήρια αλλά δεν ήταν έτσι. Και τώρα που είμαι προπονητής της Κύπρου, για να την κερδίσεις πρέπει να φτύσεις αίμα. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πολύ δύσκολο, όσο μεγάλη ποιότητα και να έχεις».
Ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Στην Ελλάδα έχουμε ένα πρόβλημα ακόμα και τώρα, ότι τρέχουμε χωρίς την μπάλα, τότε τους τρέξαμε με την μπάλα. Είχαμε επίσης ένα μεγάλο μειονέκτημα τότε που είχαμε χάσει στο Ηράκλειο και μετά παίζαμε με την Άρσεναλ και το κλίμα ήταν αρνητικό» ενώ για το αν του λείπει να δουλεύει στην Ελλάδα: «Φυσικά και μου λείπει ο πάγκος στην SUPER LEAGUE. Τώρα δουλεύουμε δύο μήνες. Αλλά έχει και τα θετικά του αυτό γιατί ηρεμήσαμε γιατί τα πράγματα είναι δύσκολα, σε όλη την Ελλάδα αλλά κυρίως στην Θεσσαλονίκη. Κυρίως όταν θέλεις να κάνεις καλή δουλειά, όχι απλά δηλώσεις κάθε μέρα».
Συνεχίζοντας για εκείνη την ομάδα είπε: «Αν εκείνη την ομάδα δεν την χαλούσαμε, αν δεν έφευγαν οι Ζαγοράκης, Βρύζας, Ολιβάρες και κάναμε δύο-τρεις μεταγραφές, για μία δεκαετία θα έκανε… παπάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η κατάσταση ήταν περίεργη γιατί πέρασε τότε ο νόμος για τους έξι ξένους. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ο ΠΑΟΚ τις πέτυχε με Έλληνες. Ο Σιδηρόπουλος ήταν πολύ καλός παίκτης αλλά έπρεπε να τον βάλω να λειτουργήσει επαγγελματικά. Είναι επαγγελματίας αγρότης και δεν έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έβγαζε 15 σε κάθε αγώνα, πόσες βγάζει ο Σνάουτσερ; Καμία. Και δεν τον ξέρει κανείς τον Σιδηρόπουλο».
Ο Άγγελος Αναστασιάδης υπογράμμισε ότι: «Δεν χρειάζεται να πω τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για μένα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για μένα, είμαι στεναχωρημένος, γιατί έβλεπα ότι εκείνη η ομάδα μπορούσε να κάνει πολλά. Αλλά μας φρενάρανε οι ίδιοι, είτε ήταν από την διοίκηση είτε επαγγελματίες οπαδοί, είτε άνθρωποι που λυμαίνονται χρόνια τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Τώρα χαίρομαι που είναι όλοι μαζί, έχει 20.000 διαρκείας, τότε εμείς βγήκαμε τρίτοι και είχαμε 2.000 διαρκείας. Γίνεται το αθλητικό κέντρο, τότε είχα βρει τσάμπα χώρο για να γίνει αθλητικό κέντρο και δεν θα ήθελαν, χώρο έξω από τα Βασιλικά. Οι περισσότεροι είχαν προβλήματα με την δικαιοσύνη, όλοι καταζητούμενοι. Εγώ δεν πλήρωσα τίποτα, όλα μια χαρά ήταν. Είχα πει ότι με εκείνα τα προβλήματα ήταν σαν να κερδίσαμε το Champions League. Είχαμε εξαιρετική ομάδα, ο κόσμος ήταν κοντά. Με την Άρσεναλ ο ΠΑΟΚ είχε εισπράξεις 220.000.000 από τα εισιτήρια και το δικό μου τιμ είχε 30.000.000. Και μετά λένε ότι ο Αναστασιάδης κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ».

Ήττα 51-49 από τις Γαλλίδες

Την πέμπτη θέση θα διεκδικήσει η εθνική μπάσκετ των γυναικών στο Ευρωμπάσκετ που διεξάγεται στη Λετονία. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 51-49 από τη Γαλλία στον σημερινό προημιτελικό και θα περιοριστεί πλέον στις θέσεις 5-8. Πρώτος αντίπαλος για την ομάδα του Κώστα Μίσσα θα είναι η Σλοβακία, την οποία η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αύριο στη Ρίγα (15:45).
Μπορεί οι Γαλλίδες να ήταν αήττητες μέχρι σήμερα στη διοργάνωση, αλλά αυτό δεν πτόησε τις παίκτριες του Κώστα Μίσσα. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι τέλους. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα προηγήθηκε με 49-45 λίγο πριν το τέλος, αλλά δύο απανωτά τρίποντα των αντιπάλων τους ανέτρεψε την κατάσταση (51-49), με τις Παπαμιχαήλ και Καλέντζου να αστοχούν σε προσπάθειες δύο πόντων.
Τα δεκάλεπτα: 10-7, 22-21, 37-34, 51-49.
Γαλλία: Γιακουμπου 4, Μιέμ, Μελάιν 4, Γκρούντα 16, Ερμουέτ, Ντουμέρκ 6 (2), Γκομίς, Λεπρόν 7 (1), Νντονγκέ 8, Λαρντί 2.

Ελλάδα: Καλέντζου 3 (1), Δημητράκου 7 (1), Χατζηνικολάου, Καλτσίδου 10 (1), Μάλτση 18 (1), Παπαμιχαήλ 6, Λύμουρα, Σωτηρίου 5 (1), Κοσμά.

Νταρμπισιρ τελικά στον Ολυμπιακό


Μετά από διαπραγματεύσεις δύο ημερών, η Μπλάκμπερν απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Ματ Ντάρμπισιρ! Όπως αναμενόταν, η υπόθεση είχε αίσιο τέλος και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν δικό τους τον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος θα υπογράψει πιθανότατα τετραετές συμβόλαιο. Αυτό που περίμεναν τις τελευταίες ώρες οι υπεύθυνοι των πρωταθλητών έγινε αργά το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο αγγλικός σύλλογος τους ενημέρωσε πως αποδέχεται την προσφορά τους για τον Άγγλο στράικερ.
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την Μπλάκμπερν, για την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Ματ Ντάρμπισιρ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγα λεπτά η πειραϊκή ΠΑΕ.

Το οικονομικό μέρος της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό ωστόσο, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα δώσει στη Μπλάκμπερν ένα ποσό κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, συν μπόνους 600.000 ευρώ (αν η ομάδα περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και πάρει το πρωτάθλημα).

Πλέον, για να κλείσει και τυπικά το θέμα, θα πρέπει ο Ντάρμπισιρ να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες θα έχει διάρκεια 4 ετών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει ρήτρα παραχώρησής του στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Βραζιλία ΗΠΑ 3-0

Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση η Βραζιλία νίκησε τις ΗΠΑ με 3-0 για την δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Η «σελεσάο» έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο ειδικά στο πρώτο μέρος και «καθάρισε» το ματς με δύο γρήγορα γκολ των Φελίπε Μέλο στο 7’ και Ρομπίνιο στο 20’. Το τρίτο τέρμα των νικητών σημείωσε ο Μαϊκόν στο 62’ και ενώ η Αμερική αγωνιζόταν ήδη με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Κλειστάν με απευθείας κόκκινη κάρτα. Με τη νίκη αυτή η Βραζιλία παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου και περιμένει το αποτέλεσμα της Ιταλίας, που αντιμετωπίζει το βράδυ την Αίγυπτο. Και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος και πάλι έτρεξε πάρα πολύ, ενώ έχασε και δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει.
Απλά ανώτερη…

Η Βραζιλία, όπως ακριβώς και στην αναμέτρηση με την Αίγυπτο, ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, καθώς κατάφερε να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα στο 7ο μόλις λεπτό, ο Μαϊκόν εκτέλεσε το φάουλ και ο Φελίπε Μέλο με κοντινή δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0. Η «σελεσάο» παρά το γρήγορο γκολ, συνέχισε να πιέζει και λίγο αργότερα μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά της. Στο 20’ ο Κακά εκμεταλλευόμενος λάθος των Αμερικανών, ξεκίνησε την αντεπίθεση, πάσαρε στον Ραμίρες, ο οποίος διένυσε με απίστευτη ταχύτητα το μισό γήπεδο, πάσαρε στον Ρομπίνιο και αυτός από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Οι παίκτες του Κάρλος Ντούνγκα συνέχισαν να πιέζουν και να κυνηγάνε το γκολ, καθώς στόχος τους δεν ήταν μόνο η νίκη, αλλά και να πετύχουν όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, ώστε να έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας από την Ιταλία. Μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 έχασε στο 40ο λεπτό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ύστερα από σέντρα του Μαϊκόν πήρε την κοντινή κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Γκολ και θέαμα!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ΗΠΑ ξεκίνησαν πιο δυνατά και προσπάθησαν να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα τους κράταγε «ζωντανούς» στο κυνήγι της νίκης και συνεπώς της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ένα λεπτό μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Αλτιντόρε έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση έφυγε άουτ. Ωστόσο, εμπόδιο στην προσπάθεια της Αμερικής στάθηκε η αποβολή του Κλιέσταν στο 57’, λόγω απευθείας κόκκινης κάρτας για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Ραμίρες.

Οι Βραζιλιάνοι εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, καθώς στο 62’ ο Μαϊκόν, μετά από μία εκπληκτική συνεργασία με τους Ραμίρες και Κακά, έκανε με κοντινό σουτ το 3-0. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς οι παίκτες της «σελεσάο» στη συνέχεια έσβησαν τις μηχανές και ασχολήθηκαν περισσότερο με το θέαμα και τις περίτεχνες ενέργειες. Την χαλαρότητα αυτή της Βραζιλίας προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν οι Αμερικανοί, οι οποίοι όμως στάθηκαν άτυχοι, αφού τόσο σουτ του Φέιλαμπερ στο 83’ όσο και η κεφαλιά του Κέισι πέντε λεπτά αργότερα, σταμάτησαν στο οριζόντιο δοκάρι.

Νέα διοίκηση στο Περιστέρι

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του νεοφώτιστου στην Α1 Περιστερίου, με τον Στέφανο Κιουριτζόγλου να αναλαμβάνει την προεδρεία στη θέση του Πέτρου Μουγιάκου. Στην πρώτη της συνάντηση η νέα διοίκηση αποφάσισε την αντικατάσταση του προπονητή Νίκου Καραγιάννη με έναν από τους Σκουρτόπουλο ή Νέναντ Μάρκοβιτς.

Η διοίκηση του Περιστερίου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στέφανος Κιουριτζόγλου
Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χαράλαμπος Καραθάνος
Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Χαραλαμπάκης
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ιωακείμ Λιγνός
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜ.: Λεωνιδας Κωνσταντακόπουλος
ΤΑΜΙΑΣ: Γιώργος Λυράς
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Δημήτριος Σπαθούλας
ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ: Εμμανουήλ Μουστάκης
ΜΕΛΗ: Βασίλειος Πανώριος, Γεώργιος Μόσχος, Αθανάσιος Παπαδήμας, Αναστάσιος Σκορδάκης , Ιωάννης Μυλωνάς.

Άφιξη Αμπρέου & Απόρριψη πρότασης για Κόκε

Η άφιξη του Σεμπαστιάν Αμπρέου την Παρασκευή (17.45) στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στους ανθρώπους του Άρη, καθώς όπως όλα δείχνουν, η υποδοχή που θα τύχει από τους φιλάθλους της ομάδας θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του Λεάντρο Γκρασιάν.


Έτσι, οι ιθύνοντες της «κίτρινης» ΠΑΕ πραγματοποίησαν πολύωρες συσκέψεις με την ελληνική αστυνομία, προκειμένου να λάβουν τα καλύτερα δυνατά ειδικά μέτρα ασφαλείας για την άφιξη του Ουρουγουανού επιθετικού. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις είναι μεγάλος, κάτι που φαίνεται και από την πώληση των διαρκείας, που έχουν ξεπεράσεις τις 6.300!

Απορρίφθηκε πρόταση για Κόκε

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «As», ο Άρης απέρριψε πρόταση της Μάλαγα για τον Σέρχιο Κόκε. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η διοίκηση των «κίτρινων» ξεκαθάρισαν στον ισπανικό σύλλογο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσουν το μεγάλο τους αστέρι να φύγει από τη Θεσσαλονίκη, για να καταλήξει, πως πλέον η Μάλαγα εναπόκειται στις προσπάθειες του παίκτη, μήπως και αλλάξει τα δεδομένα με προσωπικές του ενέργειες.

ΣΥΠΕΡΛΙΓΚΑ:ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Στο σημερινό (18/06) συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ επιλέχθηκε η Αλεξανδρούπολη για την κλήρωση της νέας διοργάνωσης.Στις 2 Ιουλίου στην Αλεξανδρούπολη θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.Παράλληλα ο πρόεδρος της Λίγκας, Κώστας Πηλαδάκης, ρωτήθηκε για το αν θα παραμείνει στην θέση του και την νέα χρονιά. Ο πρόεδρος της Λάρισας απάντησε ότι δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα θα το έχει πράξει.Τέλος δεν πρόκειται να διεξαχθούν την νέα περίοδο πλέι-αουτ, καθώς η Ενωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' και Γ' Εθνικής έχει προγραμματίσει την διεξαγωγή πλέι οφ στο δικό της πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Ποικιλίδης: Ο κόσμος παραμένει ο μεγάλος χορηγός


Επιμέλεια: Δ.Μ.


Το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Παναγιώτης Ποικιλίδης φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» και μίλησε για την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι όλοι είναι πολύ ικανοποιημένοι από την κίνηση μέχρι τώρα ενώ θεωρούν ότι μέχρι την λήξη της προθεσμίας θα έχουν ξεπεράσει το περσινό νούμερο, ανέφερε επίσης ότι γίνονται βελτιώσεις στο γήπεδο για να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος και πρόσθεσε ότι διοίκηση και κόσμος προχωράνε μαζί για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ


Στην εκπομπή του Libero 107,4 «Γεγονότα» φιλοξενήθηκε σήμερα ο κ. Παναγιώτης Ποικιλίδης, μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μίλησε για πολλά θέματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο της ομάδας.
Αρχικά, ο κ. Παναγιώτης Ποικιλίδης ρωτήθηκε αν είναι ικανοποιημένη η διοίκηση από την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας και είπε :
«Ασφαλώς είμαστε ικανοποιημένοι από την κίνηση των διαρκείας μέχρι στιγμής, έχουν ήδη ανανεώσει 4.015 φίλοι της ομάδας και το νούμερο είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο περσινό την ίδια χρονική περίοδο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι τώρα προμηθεύονται διαρκείας μόνοι οι παλαιοί κάτοχοι και μετά τις 3 Ιουλίου θα ελευθερωθούν οι θέσεις και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας ενώ σίγουρα οι Έλληνες είναι πάντα της τελευταίας στιγμής, είναι γνωστό αυτό»
Συνεχίζοντας, ο κ. Ποικιλίδης ανέφερε επίσης :
«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ πάντα βοηθά την ομάδας, θέλει να είναι ψηλά η ομάδα και έτσι κάθε μέρα έχουμε 300-350 άτομα που έρχονται για διαρκείας ενώ πέρυσι ερχόταν μόλις οι μισοί. Φέτος επίσης παίρνουν άμεσα το καρτελάκι, δεν περιμένουν καθόλου ενώ όλα τα διαρκείας είναι πληρωμένα, αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Πρόεδρος και η διοίκηση φροντίζουν για όλα, να είναι σίγουρος ο κόσμος και όλοι μαζί προχωράμε για το μεγαλείο του ΠΑΟΚ»
Σε ερώτηση αν είναι ικανό το διάστημα που δόθηκε για να εξυπηρετηθούν όλοι οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να πάρουν εισιτήριο διαρκείας, ο κ. Ποικιλίδης τόνισε :
«Νομίζω ότι το διάστημα είναι αρκετό καθώς θεωρούμε ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα ανανεώσουν τελικά τα διαρκείας τους και δεν θα έχουμε πολύ κόσμο να εξυπηρετήσουμε τότε. Αν χρειαστεί πάντως θα δοθεί κάποια παράταση, θα αποφασίσει σχετικά το συμβούλιο όταν έρθει η ώρα. Μέχρι τις 3 Ιουλίου λοιπόν πιστεύουμε ότι θα εξυπηρετηθούν όλοι οι παλαιοί κάτοχοι και το χρονικό διάστημα που δόθηκε για αυτούς είναι μια ανταμοιβή από την διοίκηση για όσους αγόρασαν πέρυσι και στήριξαν την προσπάθεια»
Αναφορικά με την χθεσινή επιστολή του κ. Ζαγοράκη προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο κ. Ποικιλίδης είπε :
«Ο Πρόεδρος πάντα έλεγε ότι θέλει τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα του και η ανταπόκριση που είχε είναι τεράστια. Η ομάδα λοιπόν προχωρά μπροστά και έτσι ο κ. Ζαγοράκης θέλησε να τους ευχαριστήσει όλους με αυτό τον τρόπο. Όλοι μαζί είμαστε ένας στον ΠΑΟΚ»
Σε ερώτηση για τις πιο ακριβές τιμές που υπάρχουν φέτος στα διαρκείας της ομάδας, ο κ. Ποικιλίδης είπε :
«Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλές δυσκολίες στον κόσμο, τώρα με την οικονομική κρίση αλλά έπρεπε να γίνει μια αύξηση. Ο κόσμος της ομάδας είναι ο μεγάλος χορηγός της και έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην βελτίωση της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό χρειάζεται σαφώς κάποιες θυσίες από όλους και νομίζω ο κόσμος το έχει αντιληφθεί αυτό και με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν υπήρξαν σημαντικά παράπονα»
Ο κ. Ποικιλίδης αναφέρθηκε επίσης και σε ορισμένες βελτιώσεις που γίνονται στο γήπεδο της ομάδας, λέγοντας :
«Γίνονται αλλαγές και το γήπεδο, θα βελτιωθεί,θα γίνει ότι χρειάζεται μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας. Μπαίνουν ήδη κι άλλα τουρνικέ ενώ ο κ. Φαρλαλής είναι αυτός που χειρίζεται τα θέματα του γηπέδου. Νομίζω θα γίνουν όλες οι βελτιώσεις που πρέπει ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος όπως αρκετές φορές πέρυσι. Παράλληλα, μιλάμε και με ορισμένες εταιρείες security για τον χώρο έξω από το γήπεδο και δεν νομίζω ότι θα επαναληφθούν ορισμένα από τα περσινά. Και εμείς όμως είμαστε ακόμη νέοι ως παράγοντες αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα φέτος έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και στην Ευρώπη είναι πιο αυστηρά τα πράγματα, έτσι θα αλλάξει φέτος η εικόνα του γηπέδου, θα μείνουν κενά τα σκαλοπάτια κτλ. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και ελπίζω όλα να πάνε καλά, αν και το γήπεδο είναι πολύ παλιό και δεν βολεύει πάρα πολύ για ορισμένες κινήσεις που πρέπει να γίνουν, θεωρώ πάντως ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα»
Τέλος, σε ερώτηση για τις μεταγραφές, ο κ. Ποικιλίδης είπε :
«Για τις μεταγραφές πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Ζαγοράκη και τον κ. Βρύζα, εγώ δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση και δεν μπορώ να σας βοηθήσω»

ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ!



Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Κώτσιου
με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών.

ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

ΠΑΣ Γιάννινα : Ανακοίνωσε Ηλία Κώτσιο

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Έλληνας αμυντικός μετά από δύο χρόνια προσφοράς στον κάμπο και την ΑΕΛ, αποχώρησε από το θεσσαλικό σύλλογο για λογαριασμό της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο ΠΑΣ με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Κώτσιο που θα έχει διάρκεια δύο χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Κώτσιου με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2 ετών".

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΙΣΟΚΟ ΣΤΗ ΜΙΛΑΝ


Οι "ροσονέρι" είχαν συμφωνήσει με τους "δράκους" στα 15.000.000 ευρώ και εν συνεχεία με τον ποοδοσφαιριστή ο οποίος πέρασε επιτυχώς ιατρικές εξετάσεις με την... δεύτερη. Σήμερα όμως η Μίλαν ζήτησε από την Πόρτο να της κάνει... έκπτωση και να αγοράσει τον Γάλλο με 12.000.000 ευρώ. Οι Πορτογάλοι δεν το δέχτηκαν και έτσι η συμφωνία ακυρώθηκε, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του ιταλικού συλλόγου, Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο Σισοκό μάλιστα είχε υπογράψει προσύμφωνο και έφυγε για διακοπές στην Σενεγάλη, αλλά φαίνεται πως οι άνθρωποι της Μίλαν δέχτηκαν έντονη κριτική για την μετεγγραφή και έψαχναν τρόπο να μην πραγματοποιηθεί, έτσι αρχικά είχαν βρει πρόβλημα στα δόντια του παίκτη, αλλά τελικά επέλεξαν απλά να προσφέρουν λιγότερα χρήματα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΧΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ANABAΛΛΕΤΑΙ η αποψινή συναυλία της Βανδή

Η σημερινή συναυλία της Δέσποινας Βανδή και των Goin Through αναβάλλεται λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, παρότι όλο το τιμ αφίχθη στη Θεσσαλονίκη. Θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου 2009 την ίδια ώρα (στις 21:30) και τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά. Για τυχόν αλλαγές θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Μπασκετικός ΠΑΟΚ

Είναι κοινό μυστικό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Όσο καιρό διαρκούσε η προσπάθεια για την δημιουργία μιας διοίκησης πρωτοδικείου, ένα από τα βασικότερα ζητήματα που απασχολούσαν την επιτροπή μπάσκετ αλλά και γενικότερα τον ΑΣ ήταν η εξασφάλιση άμεσων οικονομικών πόρων. Πολλές φορές έχει γίνει αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και σε αυτά που πρέπει να λύσει… χθες για να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα, να κάνει μεταγραφές και να μην κινδυνεύσει με διάλυση μέσα στην σεζόν, δεσμεύοντας μέρος των δεδομένων εσόδων για τις υποχρεώσεις που κυνηγούν την ομάδα. Για παράδειγμα σκέφτεται κανείς ότι η ΚΑΕ θα πρέπει να εξασφαλίσει ένα κονδύλι 190 χιλ. ευρώ για να «βγάλει» στο επόμενο 12μηνο (από Αύγουστο και μετά) τις ρυθμισμένες υποχρεώσεις της προς το δημόσιο; Υποτίθεται ότι με ένα τέτοιο ποσό ο Νίκος Σταυρόπουλος μπορεί να κλείσει… δυόμισι καλούς παίκτες. Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος από το βάρος που θα σηκώσει στις πλάτες της η νέα διοίκηση. Για αυτό και όλοι κατανοούν την ανάγκη άμεσης εισροής ρευστού στην ομάδα.
Γνωστή εφημερίδα είχε αναφέρει τις προηγούμενες μέρες την πρόθεση μελών του ΔΣ του Ερασιτέχνη να καλέσει με επιστολές ΠΑΟΚτσήδες που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν τώρα οικονομικά και να δώσουν έτσι την δυνατότητα στην ομάδα να προσπεράσει τους τεράστιους σκοπέλους. Το εγχείρημα προετοιμάζεται και σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν «φύγει» 20 ανάλογες επιστολές-προσκλήσεις σε επιφανή μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ με σκοπό μια κοινή συνάντηση, κατά την οποία θα συζητηθεί το πλαίσιο αυτής της στήριξης. Και δεν θα είναι καθόλου απλή κουβέντα. Καταρχάς δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι όλοι τους έχουν την διάθεση να βοηθήσουν, άρα κανείς δεν γνωρίζει αν η συνάντηση θα έχει… απαρτία. Στην ουσία… Και να έχουν την διάθεση να βοηθήσουν το μπάσκετ, θα πρέπει να τεθεί η βάση για να προχωρήσει αυτό το σχέδιο. Θα «πετάξουν» τα χρήματα τους, θα ζητήσουν μετοχές αργότερα όταν ανοίξει το μετοχικό κεφάλαιο, θα θελήσουν εισιτήρια διαρκείας, θα προτείνουν ανταποδοτικές χορηγίες…; Όλα αυτά θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων. Αν πάντως υπάρχει η διάθεση προσφοράς, το αντίτιμο είναι το τελευταίο που θα πρέπει να απασχολεί. Άλλωστε ο σκοπός είναι ιερός και έχει να κάνει με την σωτηρία του τμήματος.
Οι επιστολές προς 20 γνωστούς ΠΑΟΚτσήδες θα σταλούν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας με προοπτική το ραντεβού να πραγματοποιηθεί στα μέσα του επόμενου επταημέρου. Ήδη έχει τεθεί ένα πλάνο από τους ανθρώπους του ΑΣ που θα οργανώσουν αυτό το εγχείρημα. «Αν κάθε ένας από του 20 ΠΑΟΚτσήδες αποφασίσει να συνδράμει με 20 χιλ. ευρώ έτσι όπως ο καθένας θέλει-για μετοχές, διαρκείας ή οτιδήποτε άλλο-τότε ένα ποσό της τάξης των 400 χιλ. ευρώ θα είναι πραγματικό μάνα εξ ουρανού για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κάνει τα πρώτα και πολύ σημαντικά βήματα του» έλεγε μέλος του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, επιμένοντας ότι εφόσον η νέα διοίκηση παραλάβει αυτά τα χρήματα, θα έχει υποχρέωση σε τακτά χρονικά διαστήματα να ενημερώνει δημόσια για την χρησιμοποίηση τους. Είναι άλλωστε διοίκηση πρωτοδικείου και έχει υποχρέωση να βγαίνει στον κόσμο και να μιλά για τις κινήσεις της. Το έλεγε και ο Νίκος Σταυρόπουλος. Περί διαφάνειας… Αρκεί να μην είναι λόγια της στιγμής. Ποιοί θα είναι οι παραλήπτες αυτών των επιστολών…; Μεταξύ άλλων οι Αλεξόπουλος, Βιολίδης, Κατσαρής, Γαλατσόπουλος, Αμοιρίδης, Πατρίδας, Τρυπάνης, Καλύβας, Φώλιας, Μαμιδάκης, Καδεμλιάδης, Μπογονικολός, Κατσουρίδης, Πανάκας και αρκετοί ακόμα… Δεν αποκλείται ο αριθμός να αυξηθεί. Ο ΠΑΟΚ δεν περιορίζεται σε 20 επιστολές, έχει πλατιά βάση ανθρώπων που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

"Σκίζουν" τα διαρκείας στον Άρη

Αυτό που συμβαίνει φέτος στον Άρη δεν έχει προηγούμενο. Τέτοιο πάθος, τέτοιος ενθουσιασμός, τέτοια έξαρση για ένα εισιτήριο. Αληθινή τρέλα…

Είναι τόσο μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου που οι άνθρωποι της διοίκησης τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση και κάνουν τα δικά τους μεγάλα όνειρα για το παρόν και το μέλλον της ομάδας.
Κυρίως όμως ζουν και αναπνέουν για τη φετινή χρονιά που την περιμένουν πως και πως αφού είναι βέβαιο ότι το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετά τον Αύγουστο θα ζήσει συγκλονιστικές στιγμές.
Το μήνυμα που βγήκε από τη χτεσινή ξέφρενη και πάλι κίνηση στα σημεία διάθεσης των διαρκείας είναι ότι ο “μαγικός αριθμός” πήρε την …άγουσα για τα 6.000 και …έπεται συνέχεια…
Οι προνομιούχες τιμές θα ισχύσουν μέχρι τις 24 του μήνα και ως εκ΄ τούτου η τελική αντεπίθεση αναμένεται να κορυφωθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

«Τρελογιατρέ-τρελογιατρέ χάσαμε το μυαλό μας»

Είτε νωρίς το πρωϊ, είτε το μεσημέρι, είτε το βράδυ, έξω από το “Aris Megastore” και από το “Aris Mobile”, οι ίδιες γνώριμες εικόνες, οι ίδιες όμορφες στιγμές.
Οι φίλοι του Άρη περίμεναν καρτερικά τη σειρά τους στις καθιερωμένες πλέον ουρές, για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο διαρκείας, για να συζητήσουν με τους ομοϊδεάτες τους, για να ξεδιπλώσουν τα δικά τους όνειρα, για να ανεβάσουν τον πήχη και να βάλουν τους δικούς τους υψηλούς στόχους.
Ακόμη και ειδικά συνθήματα βγήκαν για την καινούρια προσπάθεια που γίνεται και για τις μεγάλες κινήσεις της διοίκησης που έχουν τρελάνει τους πάντες.
Αυτό που παρατηρείται κάθε μέρα πλέον έξω από το «Κλ. Βικελίδης», όλη αυτή η διαδικασία, τείνει πλέον να μετατραπεί σε μια μεγάλη “κιτρινόμαυρη γιορτή”.

6.019 τα εισιτήρια διαρκείας

Αν και είναι δύσκολο να γίνει λεπτομερής και αξιόπιστη καταμέτρηση και καταγραφή των φίλων του Άρη που έχουν κάνει μέχρι στιγμής προεγγραφή, οι πληροφορίες που εκπορεύονται από την ΠΑΕ αναφέρουν ότι το νούμερο έχει ανέλθει στον απίστευτο γι΄ αυτή την εποχή -και όχι μόνο- αριθμό τον 6.019 εισιτηρίων διαρκείας. Συγκρίνοντας με την περσινή κίνηση είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι το φετινό μπαμ δεν έχει ξανασυμβεί όχι μόνο στα τελευταία χρόνια αλλά ούτε καν στην ιστορία του συλλόγου.

Χορηγός της ΠΑΕ ο κόσμος

Είναι αυτονόητο ότι με τα χρήματα που εισρέουν στα ταμεία της ΠΑΕ αυτό το άγονο χρονικό διάστημα ο λαός του Άρη μετατρέπεται πλέον στον καλύτερο χορηγό.
Με την ζεστή και άμεση στάση του αποδεικνύει ότι βρίσκεται εκεί που πρέπει, την κατάλληλη χρονική στιγμή.
Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι με τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία έχουν πραγματοποιηθεί αν όχι όλες περισσότερες από τις μισές μεταγραφές και ανανεώσεις και αναφερόμαστε στις αρχικές συμφωνίες και τις προκαταβολές. Κι΄ αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση τότε δεν αποκλείεται να γίνει και κάποια υπέρβαση αφού οι επιτελείς της ΠΑΕ μπορούν κάλλιστα να κάνουν κάτι ακόμη πιο εντυπωσιακό στις μεταγραφές.

Μπασκετικός Άρης

Αρκετός κόσμος ανησυχεί για το παρόν και το μέλλον του μπασκετικού Άρη. Η αποχώρηση Τζεβελέκη, που τελικά μένει, αλλά έχει φύγει, είναι ένα πλήγμα για τον προγραμματισμό της ομάδας, αφού άρδην αλλάζει το «σκηνικό» στην «πιάτσα» του μπάσκετ. Και να γνωρίζετε πως πρώτα η «πιάτσα» μαθαίνει τι συμβαίνει εντός κάθε ομάδας και αυτή είναι – η «πιάτσα» - που διαμορφώνει το κλίμα. Έτσι και στον Άρη. Έμαθε η «πιάτσα» ότι φεύγει ο Τζεβελέκης, άρχισε να γίνεται υποτονική η κίνηση για παίκτες, προτάσεις, φαξ, μαξ και λοιπά «ευγενή» στοιχεία της καλοκαιρινής δραστηριότητας κάθε ομάδας. Αυτό όμως δε σημαίνει, όπως ίσως βολεύει κάποιους, ότι ο Άρης σταματά, ότι ο Άρης διαλύεται, ότι ο Άρης θα μείνει ακέφαλος. Είναι δεδομένο ότι το πρόβλημα θα παρουσιαστεί αν και εφ’ όσον ο κ. Τζεβελέξης πάψει άμεσα να ασχολείται και να χρηματοδοτεί (και μην ξεχνάτε ότι χρηματοδότηση δε γίνεται μόνο με ρευστό), αλλά ο Άρης έχει μπει σε μια «ρέγουλα», έχει προγραμματισμένα κάποια έσοδα, έχει κάποιες συμφωνίες και έχει ενώπιον του μια χρονιά όπου και πάλι θα έχει να διαπραγματευτεί με «ατού» την βαριά του φανέλα, τον κόσμο του και τη δυναμική του. Κι ας είναι το Μαρούσι 3ο στη βαθμολογία και θα παίξει(;) Ευρωλίγκα. Ο Άρης πιο πολύ «πουλάει» κι αυτό το ξέρουν όλοι, και το παραδέχονται οι πάντες. Άρα οι ανησυχούντες ας ηρεμήσουν, υπάρχει πρόβλημα αλλά είναι απ’ αυτά που αυτοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι λύνονται, αρκεί να υπάρξει συσπείρωση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Έκλεισε ο Βερμάελεν στην Άρσεναλ

Διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες και οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Τόμας Βερμάελεν στην Αρσεναλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού, η ομάδα του Λονδίνου συμφώνησε στα 13 εκ. ευρώ με τον Αγιαξ και ο 23χρονος διεθνής αμυντικός υπέγραψε χθες τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Βέλγος άσος θα έχει ετήσιες αποδοχές κοντά στα δύο εκατ. ευρώ.

Απόλ. Καλαμαριάς με Βανδή !

Μια μεγάλη συναυλία προς έναν «ιερό» σκοπό, τη σωτηρία του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο του Απόλλωνα στις 9.30 μ.μ.. Η Δέσποινα Βανδή, μαζί με το γνωστό μουσικό συγκρότημα «Goin’ Through’ τραγουδούν απόψε για τον «κοκκινόμαυρο» σύλλογο, με μεγάλο μέρος των εσόδων να διατίθεται στον Απόλλωνα και την προσπάθεια που γίνεται για την οικονομική εξυγίανση. Είναι μια συναυλία που είχε προγραμματιστεί πολύ καιρό πριν, με τη Καβαλιώτισσα τραγουδίστρια να δέχεται να τραγουδήσει για τον Απόλλωνα και να ξεκινήσει με τον τρόπο αυτό την καλοκαιρινή της περιοδεία, τραγουδώντας μάλιστα και τα νέα της μουσικά κομμάτια.
Στο κοινό της Θεσσαλονίκης έχει να εμφανιστεί πέντε χρόνια και σίγουρα και μόνο το γεγονός αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον κόσμο. Ο σκοπός της συναυλίας όμως είναι τέτοιος που θα ωθήσει πολλούς ανθρώπους να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο σήμερα. Η προπώληση των εισιτηρίων πήγε αρκετά καλά τις τελευταίες μέρες και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για δυναμική παρουσία σήμερα στην Καλαμαριά. Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει και μια έκπληξη προς τον κοινό.
Η δημοφιλής καλλιτέχνις αφικνείται σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, αφού μέχρι αργά χθες έκανε πρόβες και μετά από κάποιες προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις θα διασκεδάσει το κοινό που θα δώσει το «παρών» στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Χθες εκδόθηκε και η τελευταία ανακοίνωση από πλευράς Απόλλωνα, που ανέφερε τα εξής: «Η Δέσποινα Βανδή και οι «Goin’ Through» θα ξεσηκώσουν την Καλαμαριά σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου στις 9.30 το βράδυ σε μια μοναδική συναυλία που διοργάνωσε στο γήπεδο του Απόλλωνα, η διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εισιτήρια προπωλούνται σε γκισέ έξω από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Καλαμαριάς στον πεζόδρομο Κομνηνών στην πλατεία Αριστοτέλους στον γκισέ του δήμου Θεσσαλονίκης, δισκοπωλείο «Πάτσης» Τσιμισκή 41 και στο βιβλιοπωλείο «Ουρανία» (Σμύρνης 46-Ν. Κρήνη). Εισιτήρια θα προπωλούνται και αύριο από τις 10 το πρωί και στο γήπεδο του Απόλλωνα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ, ενώ για τους μαθητές και τους φοιτητές είναι 15 ευρώ.
Μέχρι και χθες το βράδυ οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις, στήνονταν τα σκηνικά και ολοκληρώνονταν όλες οι εργασίες, προκειμένου η διοργάνωση να είναι άρτια, φυσικά πρώτα απ’ όλα καιρού επιτρέποντος…

Νέα για Αγροτικό Αστέρα

Σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές βρίσκονται οι “σταχυοφόροι”, χωρίς, όμως να έχει γίνει γνωστός ο προσανατολισμός τους. Οι θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν όσο το δυνατόν συντομότερα είναι αυτή του αριστερού μπακ, καθώς μετά την αποχώρηση του Γιώργου Μαργαρίτη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έμεινε κενή, αν και υπάρχει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Επίσης θα πρέπει να βρουν λύση και κάτω από τα γκολπόστ, αφού υπάρχει οικονομική διαφορά με τον Κυριακίδη. Επίσης εκκρεμεί και το θέμα του Ράντε Γιέβντοβιτς, αφού ο Σέρβος επιθετικός, δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο συνεργασίας, αν και προ ημερών οι δύο πλευρές είχαν επέλθει σε προφορική συμφωνία. Γι’ αυτό το λόγο την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βρεθεί στη γειτονική χώρα, ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Ριαβόγλου, ώστε να τακτοποιηθεί το θέμα.

Νέα για Πανθρακικό

Δύο παίκτες με τους οποίους ο Πανθρακικός έχει συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα, ανήκουν από σήμερα και επίσημα στο δυναμικό του συλλόγου. Πρόκειται για τους Σέρβους Ζέλικο Τζόκιτς και Φιλίπ Αρσενίεβιτς, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψαν τα διετή συμβόλαιά τους. Ο Τζόκιτς είναι 27 ετών και πέρσι είχε 29 συμμετοχές και 1 γκολ με τη φανέλα της Γιαβόρ. Ο Αρσενίεβιτς είναι 26 ετών και στην περσινή σεζόν με τη Γιαβόρ σημείωσε 4 γκολ σε 29 συμμετοχές. «Είμαι ενθουσιασμένος. Πήρα πληροφορίες για την Ελλάδα και τον Πανθρακικό μέσω του μάνατζέρ μου και φίλων ποδοσφαιριστών. Μιλήσαμε με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς και τον κ. Σαββάκη και αμέσως έκλεισε η συμφωνία για δύο χρόνια. Στόχος μας είναι να μην απογοητεύσουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ζέλικο Τζόκιτς. Από την πλευρά του, ο Φιλίπ Αρσενίεβιτς ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα μετά την υπογραφή του συμβολαίου μου. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές. Έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αν και στο παρελθόν είχα έρθει σε επαφή με κάποιες ελληνικές ομάδες, εντούτοις δεν προχώρησε κάτι. Ωστόσο, πάντα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα και ο Πανθρακικός μου δίνει την ευκαιρία να το κάνω. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Μπαρτσελόνα για Ρέινα

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βίκτορ Βαλντές, μετά το διαφαινόμενο διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές και απ` ότι φαίνεται τον βρήκε στο πρόσωπο του ισπανού τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Πέπε Ρέινα.
Σύμφωνα με την ισπανική "El Mundo Deportivo", οι μπλαουγκράνα θα καταθέσουν πρόταση ύψους 20 εκ. ευρώ στην Λίβερπουλ για τον ισπανό πορτιέρο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους "κόκκινους" μέχρι το 2014, ενώ ο Ράφα Μπενίτεθ θεωρεί τον παίκτη απολύτως απαραίτητο για την ομάδα.

Παράλληλα, ο αρχηγός της Μπάρτσα, Κάρλες Πουγιόλ, αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να έχει αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή στις διαπραγματεύσεις, προκειμένου να επιστρέψει ο Ρέινα στο Καμπ Νου.

Επίσης, ο 26άχρονος αμυντικός έβαλε τέλος και στις φήμες που θέλουν την Μπαρτσελόνα να του έχει προτείνει νέο πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 5 εκ. ευρώ.

Όλα καλά για Διαμαντίδη

Aπόλυτα επιτυχής ήταν η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε την Πέμπτη (18/6) ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο άσος του Παναθηναϊκού έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα είναι απολύτως καλά μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων.
Το πρόγραμμα αποθεραπείας περιλαμβάνει μπάνια, ασκήσεις, κοιλιακούς και εν συνεχεία τρέξιμο, ενώ προοδευτικά θα ξεκινήσει βάρη. Αναμένεται να είναι σε θέση να αρχίσει χαλαρό τρέξιμο σε 3 με 4 εβδομάδες, ενώ στις αρχές Αυγούστου θα είναι έτοιμος από ιατρικής πλευράς. Αυτό σημαίνει ότι, αν όλα εξελιχθούν ομάδα, θα μπορέσει να ενισχύσει και την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, διευθυντή γενικής, λαπαροσκοπικής και ρομποτικής χειρουργικής και πρόεδρο της ελληνικής επιστημονικής εταιρείας ρομποτικής χειρουργικής είναι ο άνθρωπος που έκανε την εγχείρηση στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και σχολίασε:

"Η επέμβαση, λαπαροσκοπική εξωπεριτοναϊκή αποκατάσταση με πλέγμα του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών δεξιά (ή αλλιώς κοίλη αθλητών), εξελίχθηκε τέλεια. Hταν αναίμακτη, διήρκεσε περίπου μία ώρα και το αποτέλεσμα ήταν απολύτως επιτυχές σε ότι έχει σχέση με το τεχνικό κομμάτι. Eγιναν τρεις τομές των πέντε χιλιοστών, η όλη επέμβαση εξελίχθηκε με μεγέθυνση 10-15 φορές, που την καθιστά απολύτως ακριβή. Θα παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα 24ώρο και αν αισθάνεται καλά θα βγει. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σε λίγες μέρες και από εκεί και πέρα θα γίνει ατομικός σχεδιασμός για την αποκατάσταση σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού. Σε γενικές γραμμές σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζονται 4-6 εβδομάδες για την αποκατάσταση".

Μπάγερν για Μποσίνγκουα

Το ενδιαφέρον της για τον Ζοζέ Μποσίνγκουα εξέφρασε η Μπάγερν Μονάχου. Ο αμυντικός της Τσέλσι βρίσκεται στο στόχαστρο των "βαυαρών", οι οποίο θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή, και βλέπουν στο πρόσωπό του μία από τις καλύτερες λύσεις.

Ο γερμανικός σύλλογος έχει καταθέσει πρόταση στους "μπλε", όμως οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε συμφωνία. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Μπάγερν εμφανίζεται αισιόδοξος για την κατάληξη της μεταγραφής:

"Βρισκόμαστε σε στάδιο συζητήσεων, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα το πράσινο φως από την Τσέλσι. Είναι ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ", δήλωσε ο Ρουμινέγκε στο Kicker.

Ο Μποσίνγκουα αγωνίστηκε σε 48 αγώνες με την φανέλα της Τσέλσι από το προηγούμενο καλοκαίρι. Οι λονδρέζοι δαπάνησαν 20,6 εκατομμύρια ευρώ για να τον ντύσουν στα μπλε, και εκείνος τους το ανταπέδωσε με τις καλές εμφανίσεις του και με δύο γκολ που πέτυχε στα παιχνίδια που πήρε μέρος.

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΕΜΟΥ-ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ...


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Η συνέντευξη Τύπου του Αντώνη Ρέμου αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. Ξεκίνησε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σε ξενοδοχείο της περιοχής του αεροδρομίου, στη Θεσσαλονίκη. Μοίρασε υποσχέσεις για καλύτερες μέρες και ξεκαθάρισε ότι αν και φέτος αποτύχει η ομάδα του, θα αποχωρήσει. Αναλυτικά, η αρχική του τοποθέτηση:"Οι δύσκολοι καιροί τελειώνουν εδώ. Αλλά πρέπει να το θέλουν όλοι. Ο φίλαθλος του Ηρακλή έχει στηρίξει και έχει πονέσει την ομάδα και ήταν εκεί Επίσης, ο κ. Ρέμος αλλά και οι υπόλοιποι ανέφεραν ότι ο Ηρακλής έχει συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους, έχουν στοχοποιηθεί οι παίκτες που ενδιαφέρουν την ομάδα και μέχρι τις 6 Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας ώστε να είναι πολύ δυνατή στο επόμενο πρωτάθλημα. Τόνισε ότι η αξία των Ντίκα και Πιλότο που έχουν ήδη αποκτηθεί είναι πολύ μεγάλη και θα φανεί στο γήπεδο ενώ αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσουν άλλοι 5 παίκτες ανάλογης αξίας, ικανοί να φτάσουν ψηλά την ομάδα. Τέλος αναφορικά με τους στόχους της ομάδας επανέλαβε ότι ο Ηρακλής φέτος θα κυνηγήσει μια θέση στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και την κατάκτηση του κυπέλλου. σε κάθε της προσπάθεια. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια δύο χρόνων, αυτής της μισητής λέξης που λέγεται εξυγίανση. Θεωρώ ότι πλέον μπορούμε να μιλάμε ότι ο Ηρακλής ατενίζει το μέλλον από άλλη οπτική γωνία, γιατί το 95 των παλιών οφειλών προς τρίτους έχει αποδοθεί.Έχουνε ξεπεραστεί προβλήματα που έβαζαν σε κίνδυνο καθημερινά την ομάδα. Το κόστος της προσπάθειας ήταν η απαξίωση στα μάτια του κόσμου. Δεν εμπνεύσαμε και δεν δώσαμε όραμα. Αυτό ήταν το κόστος της εξυγίανσης. Ήδη ακούγονται φωνές, αν δεν μπορείς παράτα τα. Εγώ θα είμαι εδώ όρθιος σε όλα τα προβλήματα. Αυτό που μπορώ να πω, όχι να εγγυηθώ, είναι ότι φέτος η προσπάθειά μας είναι καταλυτική. Θα είναι εξ ολοκλήρου πραγματική γιατί υπάρχει δυνατότητα πλέον, όπως πιστεύουμε, ότι ο Ηρακλής αγωνιστικά θα είναι εκεί που του αξίζει. Αν δεν γίνει αυτό, όπως είπα στους εκπροσώπους των οργανωμένων του Ηρακλή, δεσμεύθηκα και είπαν ότι αν και φέτος δεν καταφέρω κάτι και όλοι σας θέλετε να αποχωρήσω, θα ψάξω να βρω την καλύτερη λύση. Αν δεν τη βρω θα αναλάβει ο Γ. Σ. Αν το πρόβλημα του Ηρακλή είμαι εγώ, θα πάω στη θέση που είχα, στο γήπεδο για να παρακολουθώ την ομάδα. Τα προβλήματα ήταν δυσβάσταχτα και έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φέρουμε παίκτες μεγάλης ποδοσφαιρικής αξίας. Κάναμε λάθη, αλλά τίποτε δεν ήταν εσκεμμένο. Όποιος πλένει πιάτα, σπάει και πιάτα. Αν δεν κάνεις λάθη δεν κάνεις τίποτε."Ο Αντώνης Ρέμος παρουσίασε τον Όλεγκ Προτάσοφ και του έδωσε το λόγο. Ο Ουκρανός τεχνικός ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη να δουλέψω στον ιστορικό Ηρακλή. Πιστεύω ότι αυτή η στάση στην καριέρα μου θα είναι πολύ σημαντική για όλους μας. Ξέρω τι απαιτήσεις υπάρχουν, ξέρω πολύ καλά ότι τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν πήγε καλά, αλλά για μένα είναι σημαντικό αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις να παίζει καλή μπάλα. Υπήρχαν στιγμές που ο Ηρακλής ήταν από τις καλύτερες ομάδες της Λίγκας και είχε θετική παρουσία. Θα προσπαθήσω να δουλέψω πάνω σε αυτό, να γίνει μια ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο, με περισσότερες φάσεις, να κυνηγούμε το γκολ. Αυτό θέλει να δει ο κόσμος του Ηρακλή. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε με τους συνεργάτες μου. Δεν αλλάζει εύκολα μια σελίδα. Ή αν πάρουμε κάποιους παίκτες θα αλλάξουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν είναι εύκολα να αλλάξουν όλα μέσα σε 1,5 μήνα προετοιμασίας, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ομάδα που θα είναι δεμένη. Μπορεί να μη γίνουμε όλοι μας φίλοι, αλλά θα πρέπει να παίζουμε σαν αδέρφια όταν παίζουμε μαζί. Είναι σημαντικό που έμειναν αρκετοί ποδοσφαιριστές γιατί θέλουν να παίζουν για τον Ηρακλή. Όλοι μαζί θα κοιτάξουμε στο μέλλον. Σας καλώ να ανοίξουμε μια άλλη σελίδα και να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα μας. Με αισιοδοξία θα κοιτάξουμε μπροστά. Ζητώ την κατανόησή σας και τη στήριξη που μας αξίζει. Στην Ελλάδα είναι όλοι βιαστικοί. Έρχονται κάποιοι ξένοι που θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να αποδώσουν. Χωρίς στόχους μια ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει. Θα πρέπει να τους βάλουμε ψηλά. Να παίξουμε καλή μπάλα για να έρθει ο κόσμος. Να κάνουμε φάσεις, να βάλουμε γκολ. Αυτό θα προσέξουμε πρώτα από όλα".Ο Ρέμος συμπλήρωσε: "Να κερδίζουμε κάθε αγώνα". Ο πρόεδρος του Ηρακλή παρουσίασε τον Σάββα Κωφίδη ως μέλος του προπονητικού τιμ. "Είναι κρίκος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ηρακλή", είπε ο Ρέμος. Ο Αντώνης Ρέμος απάντησε σε ερωτήσεις των οργανωμένων οπαδών και των δημοσιογράφων. Στα σημαντικότερα σημεία είπε: -Οι μετοχές είναι στα χέρια μου. Ποιος δεν το πιστεύει; Υπάρχει συμφωνία και δέσμευση με τον Μυτιληναίο από τον οποίο τις πήρα. Θα φέρω τις μετοχές σε μια άλλη συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς να τις δείτε, αν δεν με πιστεύετε.-Ο Σπανουδάκης για ότι έχει κάνει θα τιμωρείται για μια ζωή. -Ο Ηρακλής πολύ εύκολα έχει γίνει αρεστός σε κάποιους που θέλουν να τον αγοράσουν. Οι εταιρίες βλέπουν επιφυλακτικά την επαφή τους με το ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια για τη φανέλα. Δεν υπάρχει έλλειψη στο χορηγικό κομμάτι. Και φέτος θα κινηθούμε ανάλογα.-Υπάρχει το ιδανικό, αλλά, υπάρχει και το αναγκαίο. Ιδανικό θα ήταν να υπήρχαν παράγοντες με αγάπη προς τον Ηρακλή και να ήταν εδώ για να δώσει τον αγώνα του. Να αντέχει την ήττα και την δύσκολη αγωνιστική προσπάθεια. Κάθε Δευτέρα η εκάστοτε διοίκηση δέχεται τα πυρά από όλους και τον κόσμο που δεν ικανοποιήθηκε, αυτό κάνει τους παράγοντες να; Μην θέλουν να μπούνε στα κοινά. -Δεν υπάρχει λίστα, υπάρχει σχεδιασμός για τις μεταγραφές. Λίστες, είναι απλά γραφόμενα των δημοσιογράφων. -Καταφέρνουμε να κάνουμε ορισμένα πράγματα που θέλαμε από την αρχή και αφορούν στην εξυγίανση. Ο Ηρακλής μπορεί να γίνει εταιρεία επικερδής και με υγιείς βάσεις.Εγώ είμαι εδώ και θα συνεχίσω να είμαι όσο θα υπάρχει ελπίδα. Και την ελπίδα την παίρνω από τους φιλάθλους. Ξέρω ότι νοιώθουν και πονούν. Ότι το ηθικό τους είναι χαμηλά, αλλά δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ανταγωνιστικό τον Ηρακλή. Θα κάνουμε μεταγραφές που θα φέρουν τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει. Σήμερα γεννιέται η ομάδα της καρδιάς μας.-Θα ήθελα η διάδοχη κατάσταση να είναι καλύτερη. Αν δεν παρών εγγυήσεις από την πλευρά που έρχεται να πάρει την ομάδα, σαν ηρακλειδέας θα τους πω ότι δεν πρέπει να τους δοθεί η ομάδα. -Θεωρώ ότι Ξανθόπουλος και Κορκόβελος μπορούν να μιλήσουν γιατί δεν θέλουν να είναι στη διοίκηση. Θα πρέπει να σημειώσω ότι δόθηκαν λεφτά από πέντε ανθρώπους. Ο ένας, ο Μπέος, τα πήρε πίσω. Ο Κορκόβελος, αν θέλει, αύριο κιόλας μπορεί να πάρει το αντίτιμο των χρημάτων που έχει βάλει, σε μετοχές. -Θεωρούμε ότι λόγω το ότι δεν έχουμε το δυσβάσταχτο βάρος των χρεών, μπορούμε να κινηθούμε σε υψηλότερα επίπεδα. Πέρσι που ξοδέψαμε 1,5 εκατομμύριο για παλιά χρέη. Με την αύξηση των εσόδων λόγω τηλεοπτικών και με τις χορηγίες, λέμε ότι υπάρχουν εχέγγυα που θα κάνουν μια ομάδα δυνατότερη. Θα πάρουμε παίκτες μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής αξίας και μας δίνει μια αίσθηση ότι θα κάνουμε κάτι καλύτερο. -Το ιδανικό είναι να βρούμε παράγοντες που θα βοηθήσουν, που θα κουμαντάρουν το βαπόρι που λέγεται Ηρακλής. Δεν έρχονται. Προσπαθώ να πείσω, οποιονδήποτε άξιο, να έρθει κοντά στην οικογένειά μας. Δεν είναι όμως στη σειρά για να επιλέξουμε. Ο Τάκης ο Μπέντας είναι κοντά στην προσπάθεια μας. Μέσα στο χειμώνα θα προσπαθήσω να βρω τις καλύτερες λύσεις. Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε πρόταση, αλλά, δεν υπάρχει καμία. Είμαστε μόνοι μας. Ο κόσμος και η ομάδα. Εσείς (οι δημοσιογράφοι) την πετροβολάτε. Έχουμε ευθύνη αλλά, ευθύνη έχετε και εσείς. Τους δηλητηριάζετε με αυτά που γράφετε. -Προσπάθησαν να στελεχώσουν την ομάδα μας. Ο κ. Φουρναράκης καλέστηκε να βοηθήσει διοικητικά και οικονομικά. Με την πίεση που δέχθηκε, θεωρώ ότι δεν άντεξε. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Ο κ. Καραβασιλίδης, που ένοιωσε ότι ήταν γλάστρα, όπως δήλωσε. Μια φορά που πραγματικά του ζητήσαμε να επέμβει για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, να μπούνε πρόχειρα κάγκελα στην κερκίδα των οργανωμένων, είπε ότι θα τα αναλάβει όλα, αλλά, ακόμη δεν έγινε τίποτε. Ο κ. Πεταλωτίδης, τον θεωρώ στρατιώτη του Ηρακλή αλλά εμένα μου είπε ότι θέλει να ασκήσει σκληρή κριτική στην πολιτεία και διαφωνήσαμε. -Βρέθηκα με τον κ. Βασιληά και συμφωνήσαμε ότι θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Του πρότεινα να βάλει ένα ποσό στην ΠΑΕ και να συμμετέχει στο διοικητικό σχήμα. Αυτή ήταν η μόνη συζήτηση. Αν βλέπαμε ότι έχει διάθεση και προσφέρει, σε βάθος χρόνου, ας πάρει την ομάδα. Ποτέ δεν είπα από την αρχή να πάρει την ομάδα. Σε αυτή την υπόθεση δεν είχε καμία ανάμιξη ο κ. Πηλαδάκης. -Η πολιτεία, στο θέμα του γηπέδου, μας έχει τελευταία τρύπα του ζουρνά. Όταν όλες οι πλευρές θα συμφωνούν ότι θα πρέπει να γίνει το γήπεδο και πιέσουμε με κοινό στόχο, θα μας κοιτάξουν διαφορετικά. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Να βρούμε τον τρόπο να ξεκινήσει η διαδικασία και να πάρει σάρκα και οστά.-Θα λείψει πολύ περισσότερο ο Ηρακλής από τον Μαρκές από ότι ο Μακρές από τον Ηρακλή. Στην ομάδα που θέλουμε να κτίσουμε φέτος δεν χωρούσαν παίκτες με τον χαρακτήρα του Μαρκές. Κάθε καλοκαίρι έκανα τον καραγκιόζη για να τον γυρίσω πίσω γιατί ήθελε να φύγει. Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό. Φέτος η ομάδα θα γίνει ομάδα. Ήμασταν παιδική χαρά. Στεναχωριόμαστε και τρελαίνονται οι οπαδοί αν ο Ηρακλής θα χάσει η θα κερδίσει. Δεν τον πουλήσαμε και μας χόρευε. Φέτος δεν υπήρχε καμία πρόταση και δεν ήταν στα πλάνα μας έπρεπε να φύγει. -Ήρθαν δύο πολύ μεγάλοι παίκτες. Η αξία του Ντίκα και του Πιλότο είναι μεγάλη . θα έρθουν ακόμη 4-5. Θα κάνουν ένα σύνολο όπως το θέλουμε.Ο Ηλίας Πουρσανίδης έδωσε εξηγήσεις για τον Όπερ και το ναυάγιο της απόκτησή του: «Με τον Όπερ συμφωνήσαμε. Στείλαμε συμβόλαια, δώσαμε εγγυήσεις που δεν έχουν ξαναγίνει. Αλλά ο ποδοσφαιριστής ζήτησε περισσότερα χρήματα σαν προκαταβολή. Δεν ήταν σωστό από τη στιγμή που είχαμε συμφωνήσει σε άλλη βάση. Οι άλλοι δύο που ήρθαν στην ομάδα δεν αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο. Κρίναμε ότι δεν πρέπει να έρθει στην ομάδα μας».Κι ο Ρέμος επανήλθε για να πει: -Ο κόσμος να περιμένει τι θα παρουσιάσουμε στο γήπεδο. Δεν θέλω να φέρουμε ένα όνομα για να πάμε στο αεροδρόμιο. Το θέμα είναι πω ς φεύγει κι όχι πως έρχεται ένας ποδοσφαιριστής. Ο Ντίκα είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και α φέρουμε πέντε Ντίκα. -Ο Γκαρσία με τις πράξεις του δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα. Να συζητάμε για αυτούς που θα έρθουν. Με αυτούς που έφυγαν, ο Ηρακλής δεν κατάφερε τίποτε. Ο Σάββας Κωφίδης δήλωσε: "Πάλι εδώ. Ποτέ δεν έλειψα αλλά τυπικά βρίσκομαι πάλι εδώ. Λένε ότι η πρώτη αγάπη είναι αξέχαστη και καταλαβαίνετε ότι οι λόγοι που είμαι εδώ είναι δύο και σημαντικοί. Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αγάπη μου για την ομάδα του Ηρακλή. Ο βασικός λόγος λοιπόν είναι συναισθηματικός.Αλλά υπάρχει και ένας τρίτος που με έκανε να επιστρέψω και τυπικά στην ομάδα. Είχα να κάνω με κάποιους ανθρώπους στη διοίκηση που δεν ήρθαν να λεηλατήσουν τον Ηρακλή. Να αποκομίσουν οφέλη. Η πρόθεση τους για την ομάδα είναι να δώσουν πράγματα και αυτό έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Ο Δήμος ο Ηλίας και ο Νίκος μαζί με τον Αντώνη με τους οποίους συζήτησα, με έπεισαν. Όλοι θαυμάζουμε τα κατορθώματα του Ηρακλή, τους άθλους του, όπως τον. καθαρισμό των στάβλων του Αυγεία. Αυτό θα κάνω και εγώ".Αυτό που κάναμε ήταν να βγάλουμε 100.000 ευρώ από το μπάτζετ της ΠΑΕ και να δώσαμε στο τμήμα μπάσκετ. Καμία συναυλία δεν θα έφερνε τόσα χρήματα για το μπάσκετ, αν με θέλετε εδώ σαν καραγκιόζη να κάνω συναυλίες μόνο, να μου το πείτε να ξέρω. Αποφασίσαμε λοιπόν ότι θα δώσουμε αυτά τα χρήματα από το υστέρημα μας και με τον Κακιούση στον πάγκο, το μπάσκετ θα ανέβει περπατητά φέτος»«Τα διαρκείας θα κυκλοφορήσουν φέτος στις 22 Ιουνίου και οι τιμές θα είναι ίδιες με πέρυσι, όσοι όμως ανανεώσουν τα διαρκείας τους μέχρι τις 6 Ιουνίου θα έχουν 10% έκπτωση. Επίσης η οικογενειακή κερκίδα θα λειτουργήσει και φέτος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, η μόνη διαφορά είναι ότι φέτος θα χρεωθούν οι οικογένειες τα έξοδα για την κάρτα. Θα υπάρξει δελτίο Τύπου, που θα δημοσιευτεί και στο site της ομάδας για να μάθουν όλοι τις λεπτομέρειες»

Ζιντάν:"Θα κάνουμε τα πάντα για Ριμπερί"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου μέσω του Καρλ Χαϊντς Ρουμενίγκε να διαμήνυσε ότι δεν πωλείται ο Φρανκ Ριμπερί, ωστόσο στην Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει η αισιοδοξία για την απόκτηση του.
Ο Ζινεντίν Ζιντάν που είναι πλέον συνεργάτης του προέδρου της "Βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ επιβεβαίωσε τις κινήσεις για την απόκτηση του Γάλλου άσου και μάλιστα τόνισε ότι η ισπανική ομάδα θα κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου ο παίκτης να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

"Θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να έρθει ο Ριμπερί στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή είναι η επιθυμία τόσο του Φλορεντίνο Πέρεθ όσο και η δική μου", είπε πιο χαρακτηριστικά.

Η Ρεάλ σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ισπανία,σκοπεύουν να καταθέσουν πρόταση ύψους 70εκ. λιρών για την απόκτηση του Ριμπερί.

ΠΑΟΚ: Ο... μέτοχος Βασίλης Γκαγκάτσης

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για να μπορεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Super League ο Βασίλης Γκαγκάτσης θα έπρεπε να είναι είτε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (που δεν είναι...) είτε μέτοχος (που δεν ήταν...). Παράλληλα, ο Ηλίας Βιολίδης που εκτός από αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέχει την ίδια θέση και στο ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ έπρεπε για να διατηρήσει τη (δεύτερη) θέση του να μην είναι ταυτόχρονα και μέτοχος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κάπως έτσι ξεκίνησε η διαδικασία για την παραχώρηση του δικού του ποσοστού (12%) προς τον Βασίλη Γκαγκάτση. Αυτή είναι η εξήγηση που δόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αιφνιδιαστική είναι η αλήθεια εξέλιξη, με την οποία ο Βασίλης Γκαγκάτσης από στέλεχος και με την ιδιότητα του εκτελεστικού διευθυντή έγινε και μέτοχος της εταιρείας και με ένα σημαντικό ποσοστό μάλιστα, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν σε μεμονωμένα άτομα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα με σχετικό έγγραφο που απέστειλε στη Super League, ενημερώνοντας για την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση ως εκπροσώπου της, διευκρινίζει ότι ο κ. Γκαγκάτσης είναι πλέον κάτοχος του 12% των μετοχών της ΠΑΕ!

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΣΗΜΕΡΑ 13:00 ΩΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΟΥ-ΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

Σήμερα στις 13:00 ώρα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Αντώνης Ρέμος θα μιλήσει για τον απολογισμό της χρονιάς σε όλλα τα επίπεδα(οικονομικά,μεταγραφικά,διοικητικά)κ.α.Δεν αποκλείεται να έχουμε και εκπλήξεις με ανακοινώσεις είτε ποδοσφαιριστών είτε νέα μέλη στο Δ.Σ της ΠΑΕ.Ο Αντώνης Ρέμος είχε μία συνάντηση με οργανωμένους οπαδούς του “Γηραιού” που του μετέφεραν τις ανησυχίες τους.Οσο αναφορά το θέμα των μεταγραφών,το όνομα του Μιλάνο είναι ένα απο τα καινούργια ονόματα που προστέθηκαν στην μεταγραφική λίστα του Ηρακλή και σήμερα η αύριο αναμένεται η απάντηση του.Αυτή την στιγμη το μεγαλύτερο εμπόδιο του Ηρακλή είναι η πρόταση του Ατρόμητου και η συνάθρηση την οποία κάνει με συγκεκριμένους παίκτες του της ομάδας του Περιστερίου που τον οθούν να πάει στον Ατρόμητο.Εκτος απο τον Μιλάνο προτάθηκαν και δυο Λατίνοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεια τους.Ανοιχτα είναι τα θέματα των υπολοίπων μεταγραφικών στόχων(Γκιονέα,Μπάτσιου,Μπενζά,Τούμα,Λόβρεκ).Στο πλαίσιο του πρώτου μέρους του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του, που θα πραγματοποιηθεί στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 15 Ιουλίου την πολωνική Λεχ Πόζναν, οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν τρία συνολικά φιλικά επί αυστριακού εδάφους.Ανακούφιση προκάλεσε στον Ντένις Επστάιν η απόφαση των διοικούντων τον Ηρακλή να λύσουν το συμβόλαιο του Φερντάντο Μαρκές. Όπως δήλωσε ο Γερμανός επιθετικός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα 98.7» ο προβληματικός χαρακτήρας του Ισπανού μόνο προβλήματα δημιούργησε στα αποδυτήρια, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως: «ο Ηρακλής χρειάζεται παίκτες που θα αγωνίζονται για τον σύνολο και όχι για τον εαυτό τους». «Νομίζω ότι η απόφαση πάρθηκε από τον Ηλία Πουρσανίδη και τον κόουτς. Ο Μαρκές είναι πολύ καλός παίκτης. Την προηγούμενη χρονιά δημιούργησε προβλήματα τόσο στην ομάδα, όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Ο Ηρακλής χρειάζεται παίκτες που θα προσφέρουν στην ομάδα. Νομίζω ότι είναι η σωστή απόφαση, γιατί ο Ηρακλής χρειάζεται παίκτες που θα αγωνίζονται για τον σύνολο και όχι για τον εαυτό τους», τόνισε αρχικά ο Επστάιν για να καταλήξει αναφερόμενος στην επιλογή των ιθυνόντων να προσλάβουν στον πάγκο τον Όλεγκ Προτάσοφ.Σύντομα αναμένεται και η επικύρωση της συμφωνίας με τον Βασίλη Χατζηπαναγή για να αναλάβει μια θέση στις ακαδημίες του Ηρακλή.
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Ο Μάουρο Μιλάνο είναι πολύ καλή περίπτωση για να βοηθήσει την επιθετική γραμή του Ηρακλή,σήμερα αύριο θα ξέρουμε που θα καταλήξει ο παίκτης,καθώς και ο Ατρόμητος είναι στο κόλπο της απόκτησης του.
*Λατίνος στόπερ έμπειρος,ποιός να είναι?
*Σήμερα στην συνέντευξη τύπου περιμένουμε σημαντικές απαντήσεις αλλά και σημαντικές ερωτήσεις.
* Το γεγονός, ότι ο Αντώνης Ρέμος έκλεισε για τέσσερις ώρες την αίθουσα, που θα λάβει χώρα η συνέντευξη δείχνει αν μη τι άλλο διάθεση.
* Να απαντήσει στα ερωτήματα, που είναι πολλά, αλλά να προβεί και στις δικές του τοποθετήσεις.
*Δεν αποκλείεται να ανακοινωθούνε και πολλά νέα πρόσωπα στην ΠΑΕ Ηρακλής(μεταγραφές-νέα μέλη στο Δ.Σ της ΠΑΕ).
*Χάθηκε και ο Πίτου που πάει στην Αμέρικα(ομάδα Μεξικού).
*Το θέμα Μάρκες τελείωσε,που θα πάει παίκτης όμως?Αρη,Ισπανια,Ολλανδία,Ρωσία?Φήμες τον θέλουν να βρίσκεται πολύ κοντά στον Αρη.
*Ανακοινώθηκε ο Λευτέρης Κακιούσης στο μπάσκετ του Ηρακλή και οι πρώτες του δηλώσεις ηταν:ξεκινάμε όλοι μαζί για να κάνουμε αυτό που πρέπει και ο κόσμος του Ηρακλή ξέρει τι πρέπει να γίνει».
*Στο βόλευ αναμένεται από τον κόσμο με μεγάλο ενδιαφέρον να γνωρίσει την καινούργια ομάδα.Με τις νέες μεταγραφές(Κράλ,Μπαμπαλούτα,Μπάρανεκ,Προύσαλη,Καλα).