Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Αλλαγές στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μια από τις εταιρείες που στηρίζουν οικονομικά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. η Norisk Nickel ανακοίνωσε πως η μείωση του μπάτζετ της «ομάδας του στρατού» σε σχέση με το αντίστοιχο της φετινής σεζόν δεν θα ξεπεράσει το 10-15% και όχι το 30% όπως είχε αρχικά κοινοποιηθεί. Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις των φιναλίστ της φετινής Ευρωλίγκα με παίκτες όπως ο Χόλντεν.

Η μεταγραφή του J.R Χόλντεν στον Ολυμπιακό φαίνεται πως «πάγωσε» προσωρινά με δεδομένο ότι η ΤΣΣΚΑ επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του πολιτογραφημένου Ρώσου γκαρντ και του ζήτησαν να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα αφού θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσει στη Μόσχα καταθέτοντάς μια νέα, βελτιωμένη πρόταση.

Σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί ο γενικός διευθυντής της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν πριν από μερικές ημέρες, η μείωση στο μπάτζετ θα είναι της τάξης του 30% ωστόσο σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, οι περικοπές θα είναι μικρότερες. Υπενθυμίζεται ότι ο μοναδικός παίκτης των Ρώσων που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο αυτή τη στιγμή είναι ο Χόλντεν, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: