Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Κοτσόλης: "Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου"

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Στέφανος Κοτσόλης, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΛ, μίλησε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας για την τετραετία που πέρασε υπερασπιζόμενος την εστία της θεσσαλικής ομάδας.
Αναλυτικά η δήλωση του Κοτσόλη: "Πέρασαν τέσσερα χρόνια. Ακόμη θυμάμαι τα συναισθήματα που με διακατείχαν την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στη πόλη της Λάρισας ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ. Όνειρα, φιλοδοξίες αλλά και αγωνιά για τις νέες συνθήκες. Σήμερα μπορώ να ομολογήσω ότι τα τέσσερα αυτά χρόνια ήταν χρόνια γεμάτα εμπειρίες. Είμαι περήφανος που αγωνίστηκα με τα χρώματα της ΑΕΛ και ευτυχισμένος που συμμετείχα σε μια τετραετία εξέλιξης και επιτυχιών. Ξεχωρίζω την κατάκτηση του Κυπέλλου, την πρόκριση στους ομίλους του UEFA αποκλείοντας την Μπλάκμπερν και την φετινή είσοδο μας στα play off.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον κο Πηλαδάκη, τους προπονητές με τα επιτελεία τους, τους πρώην συμπαίκτες μου, το ιατρικό τιμ και όλους τους υπάλληλους της ΠΑΕ για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Ιδιαίτερα, ευχαριστώ για την τελευταία χρονιά, που ξεκίνησε με κάποιες ιδιαιτερότητες για μένα, τον κο Ουζουνίδη, τον κο Μουρίκη, τον κο Καραγιάννη και φυσικά τον Χρηστό Μιχαήλ για την άψογη συνεργασία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λάρισας ,ανεξάρτητα αν με μια μειονότητα του η σχέση μας είχε διακυμάνσεις και να τον προτρέψω να συνεχίσει να αγαπά και να στηρίζει την ομάδα, η ΑΕΛ έχει ανάγκη από υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στους φίλους που απέκτησα στη Λάρισα αυτά τα χρόνια, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μου με την ίδια θερμή και στις καλές και στις κακές στιγμές. Σας ευχαριστώ μέσα από την κάρδια μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: