Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Και επίσημα αναβολή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός!!

Η ΕΠΟ αποφάσισε για τις ημερομηνίες των άλλων αγώνων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου εκτός του ΑΕΚ-Ολυμπιακός το οποίο θα «οριστεί στο μέλλον».

Και επίσημα αναβολή στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστές τις ημερομηνίες των δεύτερων αγώνων των προημιτελικών Κυπέλλου εκτός όμως από αυτό ανάμεσα στην Ένωση και τους ερυθρολεύκους.

Όπως αναφέρει η ΕΠΟ, η Επιτροπή Κυπέλλου ενημέρωσε ότι ο «ορισμός του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την Πέμπτη 5/3/2015 δεν είναι εφικτός, μετά από σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής στο Ο.Α.Κ.Α του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση η οποία συνεχίζει:

«Επίσης, η Επιτροπή ενημερώνει τις ΠΑΕ ότι «μετά από την αρνητική απάντηση της Super League, σε σχετικό ερώτημα της Ομοσπονδίας, για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης της 2/3/2015, αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη 4/3/2015»».

Το μεγάλο ερώτημα πλέον είναι το «πότε» θα γίνει το παιχνίδι…

Η ΕΠΟ στη σχετική ανακοίνωση διευκρινίζει…

«…κατόπιν τούτων ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακός θα ορισθεί στο μέλλον με νεότερο έγγραφο της Επιτροπής Κυπέλλου».

Τέλος, οι υπόλοιποι αγώνες ορίστηκαν ως εξής:
Πανιώνιος-Ηρακλής: 4/3/2015, ώρα 19:00, γήπεδο Νέας Σμύρνης
Απόλλων Σμύρνης-Χανιά: 5/3/2015, ώρα 16:00, γήπεδο ΓΣ Απόλλων Σμύρνης Γεώργιος Καμάρας
SKODA Ξάνθη-ΟΦΗ: 5/3/2015, ώρα 19:30, γήπεδο SKODA Ξάνθη Arena

Η… ροζ Ρεάλ Μαδρίτης!

Με τις καθόλου δημοφιλείς ροζ εμφανίσεις της που εκτός των άλλων δεν είναι καν γούρικες, θα αγωνιστεί κόντρα στη Σάλκε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η… ροζ Ρεάλ Μαδρίτης
Φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια… προχώ απόφαση σχετικά με τα χρώματα των εμφανίσεών της. Έτσι, μετά την κλασική ολόλευκη και τη δεύτερη που είναι μαύρη, λάνσαρε και μια ροζ, η οποία δεν έγινε δεκτή με ιδιαίτερη θέρμη από τους φίλους της.

Ακόμη και οι παίκτες στις μεταξύ τους συζητήσεις πάντως δεν αναφέρονται με κολακευτικά λόγια για αυτήν τη φανέλα με την οποία αναγκαστικά θα αγωνιστούν απόψε στο πρώτο ματς εναντίον της Σάλκε για το Champions League.

Αυτό θα συμβεί επειδή η Σάλκε ως γηπεδούχος θα παίξει με την παραδοσιακή της εμφάνιση (σκούρα μπλε φανέλα, λευκό σορτσάκι) αφήνοντας ουσιαστικά τη «βασίλισσα» χωρίς εναλλακτικές λύσεις πλην της… ροζ.

Τη μία και μοναδική φορά που οι «μερένχες» είχαν τολμήσει να το ξανακάνουν στο παρελθόν είχαν ηττηθεί 4-2 από τη Σοσιεδάδ τη δεύτερη αγωνιστική της Primera Division. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γιατί σταμάτησε να σκοράρει ο Ρονάλντο...!!

Διαβάστε στο FourFourTwo του Gazzetta.gr για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του Ρονάλντο, λίγο πριν η Ρεάλ αντιμετωπίσει την Σάλκε.
Τον Οκτώβριο το FFT είχε δημοσιεύσει ένα θέμα στο οποίο υπήρχε η ερώτηση: πως γίνεται να σταματήσεις τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Σε εκείνο το σημείο της σεζόν, ήταν ρητορική. Ο Πορτογάλος είχε βάλει 17 γκολ σε 9 αγώνες και στο τελευταίο ματς των Μερένγκες στο 2014 (το 4-1 με την Αλμερία) το κοντέρ του είχε φτάει στα 32 τέρματα σε 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Μέσα από την ανάλυση έγινε προσπάθεια να απαντηθεί το ερώτημα, όμως ήταν αδύνατο. Δεν υπήρχε τρόπος.
Πατώντας το fast forward και φτάνοντας τέσερις μήνες αργότερα, στο σήμερα, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το 2015, η συχνότητα με την οποία σκοράρει ο 30χρονος είναι 4 γκολ σε 8 αγώνες. Για τους περισσότερους παίκτες, αυτή είναι μία ικανοποιητική επίδοση. Οχι όμως για τον Ρονάλντο. Ο Τύπος της Μαδρίτης ανησυχεί και η As έγραψε πρόσφατα ότι ανάλογη πτώση στην απόδοσή του υπήρξε το 2013 μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Ο Κριστιάνο είχε βάλει 13 γκολ σε 9 αγώνες κατά τη διάρκεια της περιόδου της ψηφοφορίας και αμέσως μετά μόλις 7 τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Στις αρχές του 2014 μάλιστα είχε ανάλογο περιστατικό με το φετινό στην Κόρδοβα, όταν τότε είχε αποβληθεί σε εκτός έδρας ματς με την Μπιλμπάο.
Είναι προφανές ότι δεν πάνε όλα καλά. Το psysical του Πορτογάλου τίθεται πλέον σε συζήτηση, όμως και το πνευματικό κομμάτι του δείχνει να έχει επηρεαστεί. Η ροή έχει χαθεί. Στη νίκη 2-0 με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια το Σάββατο (14/02) έχασε ανεξήγητα μία μεγάλη ευκαιρία ύστερα από προσπάθεια του Μπενζεμά. Πίσω στον Οκτώβριο, ο ίδιος παίκτης έκανε χατ τρικ σε βάρος της Αθλέτικ, όντας σε τόσο τρομερή φόρμα που το ένα από τα τρία γκολ το είχε βάλει κατά λάθος, με τη μπάλα να βρίσκει στον ώμο του και να πηγαίνει στα δίχτυα.

Τι άλλαξε; Μπορούμε να συζητήσουμε μόνο την κατάστασή του ή απλά μπορεί να είναι κουρασμένος, να έχει χτύπημα στο γόνατο, να έχει στερέψει πνευματικά ή να έχει χάσει τη συγκέντρωσή του μετά την κατάκτηση της τρίτης Χρυσής Μπάλας. Ο,τι και να πηγαίνει στραβά, αυτοί δεν είναι οι μόνοι παράγοντες. Στον αγωνιστικό χώρο, το περιβάλλον γύρω του έχει αλλάξει και αυτό.
Από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της Ρεάλ, ο Ρονάλντο έγινε από expert στις ντρίμπλες, killer στην περιοχή. Είναι πλέον περισσότερο επιθετικός, παρά εξτρέμ. Εχει περισσότερο το τελείωμα με τη μία παρά τις εντυπωσιακές ντρίμπλες στα πλάγια. Στην πρώτη του σεζόν στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ο CR7 ήταν ένας εκπληκτικός freestyler που έκανε κομμάτια κάθε άμυνα και έβαζε γκολ με φωτοβολίδες από τα 30 μέτρα.
Αυτός ο παίκτης δεν υπάρχει εδώ και καιρό. Το παιχνίδι του σήμερα έχει πολύ λίγα μακρινά σουτ, λιγότερα φάουλ, λιγότερες ντρίμπλες. Στην La Liga φέτος έχει μέσο όρο 1.5 προσπάθειες σε ένας εναντίον εντός ανά αγώνα. Η ζημιά γίνεται μέσα στην περιοχή. Ο Ρονάλντο χρειάζεται βοήθεια.
Αναλύστε τους τέσσερις αγώνες της σεζόν στους οποίους ο Κριστιάνο τα πήγε εκπληκτικά -για τα δικά του στάνταρ αυτό είναι να βάζει 3+ γκολ- και θα δείτε ότι γίνονται σαφή δύο πράγματα. Πρώτον, τα τελειώματά του γίνονται από κεντρικές θέσεις και από από κοντά και δεύτερον, ο ίδιος εξαρτάται από τις πάσες που του γίνονται απ' έξω. Μοναδική εξαίρεση είναι το χατ τρικ κόντρα στην Ντεπορτίβο στον πρώτο γύρο, αγώνας στον οποίο άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ. Το τρίτο γκολ παρόλα το έβαλε με κεφαλιά από κοντά ύστερα από σέντρα του Αρμπελόα.

Μετά, ο Ρονάλντο έβαλε τέσσερα γκολ στην Ελτσε...

Στη συνέχεια, τρία στην Αθλέτικ…

Και ακόμα τρία στην Θέλτα…

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Η συνεισφορά του Ρονάλντο είναι εξαρτημένη από τους passers και τους παίκτες που γεμίζουν με σέντρες την περιοχή με στόχο τον ίδιο. Για να παίζει στο υψηλότερο level πρέπει και η ομάδα να λειτουργεί σωστά. Τελευταία, αυτό δεν συνέβαινε. Τα αποτελέσματα ήταν άσχημα για τον Ρονάλντο, ο οποίος πρόσφατα έπαιρνε μπάλα σε ζώνες που ήταν ακίνδυνος. Παράδειγμα για αυτό είναι τα παιχνίδια κόντρα σε Κόρδοβα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι περιοχές στις οποίες τον έβρισκαν οι συμπαίκτες του, δεν του επέτρεπαν να κάνει ντρίμπλες ή να σουτάρει. Το πρόβλημα ήταν ότι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπορούσε να κάνει τη ζημιά από απόσταση ενώ και οι ευκαιρίες από κοντινή απόσταση δεν παρουσιάστηκαν ποτέ.

Εξαίρεση από τα Χριστούγεννα ήταν το 3-0 εκτός έδρας σε βάρος της Χετάφε. Η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος και ο CR7 έβαλε δύο γκολ.

Η τελευταία νίκη κόντρα στην Ντεπορτίβο είχε επίσης θετικά δείγματα. Αρκετές ευκαιρίες βρέθηκαν στα πόδια του, με την αστοχία του να παίζει ρόλο στο ότι δεν σκόραρε. Κάποια από τα στοιχεία της επιτυχίας του 2014 επανεμφανίστηκαν με τον Κριστιάνο να βρίσκεται ξανά σε επικίνδυνες θέσεις

Κοιτάζοντας πίσω, δεν πρέπει να εστιάζουμε μόνο στην φόρμα του Πορτογάλου αλλά και σε αυτή της Ρεάλ σαν ομάδα. Η σύγκριση με τον Λιονέλ Μέσι δεν αξίζει τον κόπο. Από τη στιγμή που ο Αργεντινός παίζει τόσο μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, η δική του 'όρεξη' μπορεί να επηρεάσει περισσότερο την απόδοση των Μπλαουγκράνα. Η συμμετοχή του Ρονάλντο περιορίζεται σε ακίνδυνα σουτ και κοντινές πάσες, οπότε δεν επηρεάζει το ματς στο επίπεδο που έχει τη δυνατότητα να το κάνει.
Γιατί η απόδοση της Ρεάλ έπεσε; Οι λόγοι μπορεί να είναι η άρνηση του Κάρλο Αντσελότι να ξεκουράσει παίκτες αλλά και η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων τον Δεκέμβριο. Ρόλο παίζει και ο τραυματισμός του Λούκα Μόντριτς τον Νοέμβριο, αφού οι πάσες και οι κινήσεις του βοηθούσαν πάρα πολύ την ομάδα να στο επιθετικό κομμάτι.

Οταν η Ρεάλ βρει τη φόρμα της, ο Ρονάλντο θα επιστρέψει στα γνωστά επίπεδα σκοραρίσματος. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης παίζουν σήμερα στην έδρα της Σάλκε, όπου πέρυσι είχαν νικήσει με 6-1 με τον CR7 να βάζει δύο γκολ. Μπορεί οι αστρονομικοί αριθμοί του φινάλε του 2014 να μην επαναληφθούν, όμως το ντεφορμάρισμα είναι απίθανο να κρατήσει πολύ...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Ιατρικά στην Γουέστ Χαμ ο Νενέ!!

Στο Λονδίνο για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ, βρίσκεται ο πρώην άσος των Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν, Νενέ, σύμφωνα με την «Press Association».
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νενέ βρίσκεται η Γουέστ Χαμ.
Τις τελευταίες μέρες, τα «σφυριά κάνουν τις κινήσεις που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, με τις διαδικασίες να βρίσκονται ομολογουμένως στο τελευταίο τους στάδιο.
Ο 33χρονος, ο οποίος έμεινε πριν μερικές εβδομάδες ελεύθερος από την Αλ Γκαράφα, βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και όπως αναφέρει η «Press Association», αναμένεται να περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις.
Θα ακολουθήσει η υπογραφή του νέου του συμβολαίου, δίχως να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή η χρονική διάρκεια της συνεργασίας των δύο πλευρών.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν αλλάζει ημέρα στο Ολυμπιακός – Αστέρας η Λίγκα!!

Παραμένει στον... αέρα η ρεβάνς του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η Σούπερ Λίγκα δεν δέχθηκε να αλλάξει μέρα στο ματς των ερυθρολεύκων με τον Αστέρα.

Δεν αλλάζει ημέρα στο Ολυμπιακός – Αστέρας η Λίγκα
Η διεξαγωγή της ρεβάνς του αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ παραμένει στον... αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η Σούπερ Λίγκα απάντησε αρνητική στην επιστολή της ΕΠΟ με την οποία ζητούσε να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι της Λίγκας «δεν προσκρούει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα σε κανένα κανονισμού βάσει του ΚΑΠ», για να υπάρχει λόγος για την αλλαγή της ημερομηνίας.

Επίσης, από την Σούπερ Λίγκα επισημαίνουν ότι το πρόγραμμα για τις αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας είναι γνωστό από το Δεκέμβριο, ουσιαστικά μεταφέροντας τις ευθύνες στην ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ήταν αρχικά προγραμματισμένο για την Πέμπτη, 5 Μαρτίου. Ωστόσο, την ίδια ημέρα και ώρα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για το Top 16 της Ευρωλίγκας στο μπάσκετ στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Το ενδεχόμενο να συναντηθούν οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και να υπάρξουν επεισόδια είναι η αφορμή για το ζήτημα το οποίο έχει προκύψει. Λόγω του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος -εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα- έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα της ίδιας εβδομάδας, δεν μπορεί να αλλάξει ημέρα η ρεβάνς Κυπέλλου.

Αυτό ζήτησε χθες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, δηλαδή, να μετατεθεί η ημέρα της σέντρας της αναμέτρησης πρωταθλήματος την Κυριακή από την Δευτέρα, για να μπορεί να έχει περάσει το χρονικό διάστημα των 48 ωρών και το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να γινόταν την Τετάρτη.*Πηγή: sport-fm.gr*

Αμφίβολος με Σάλκε ο Μπενζεμά!!

Νέο πρόβλημα προέκυψε για τη Ρεάλ, λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Σάλκε για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς ο Καρίμ Μπενζεμά υποφέρει από ίωση, με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Αμφίβολος με Σάλκε ο Μπενζεμά
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης αναφορικά με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος υποφέρει από ίωση και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σάλκε είναι στον «αέρα».

Ο Αντσελότι, μετά τους Μόντριτς, Ροντρίγκεζ, Ράμος, Κεντίρα, Κοεντράο που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, είδε και τον βασικό του επιθετικό να είναι αμφίβολος, με τον Ιταλό τεχνικό να ετοιμάζει τον Χεσέ για να τον αντικαταστήσει στη βασική ενδεκάδα αν τελικά ο 27χρονος δεν ξεκινήσει.

Από εκεί και πέρα, τα ευχάριστα για τον προπονητή της «βασίλισσας» είναι ότι ο Πέπε είναι καλά και θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα, ενώ, τα ισπανικά μέσα κάνουν λόγο ότι στο κέντρο θα ξεκινήσει ο Λούκας Σίλβα αντί του Ιγιαραμέντι.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Κασίγιας κάτω από τα δοκάρια, τους Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Πέπε και Βαράν στην άμυνα, Λούκας Σίλβα, Κρόος και Ίσκο στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Ρονάλντο, Μπέιλ και ένας εκ των Μπενζεμά ή Χεσέ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Βρήκε… ήλιο ο Ολυμπιακός!!

Κρύο μεν, αλλά όχι… υπερβολικό συνάντησε η αποστολή του Ολυμπιακού κατά την άφιξη στο Κίεβο. Καλή η πρόγνωση για τον αγώνα της Πέμπτης. Στο πιλοτήριο ο Μαζουακού.

Βρήκε… ήλιο ο Ολυμπιακός
Μετά από πτήση που διήρκεσε δύο ώρες και είκοσι λεπτά, η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κίεβο για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ντνίπρο για τους «32» του Europa League.

Παρά τις δυσμενείς προβλέψεις, οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν πολικό ψύχος στην ουκρανική πρωτεύουσα. Η θερμοκρασία ήταν στο -3, όχι πολύ χαμηλότερη δηλαδή από αυτή που είχε η Αθήνα λίγο πριν την αναχώρηση, ενώ υπήρχε και αρκετή ηλιοφάνεια. Μάλιστα η πρόγνωση για την ώρα του αγώνα της Πέμπτης (20:00 τοπική, ίδια με την Ελλάδα) αναφέρει πως η θερμοκρασία θα είναι στο μηδέν.

Η πτήση δεν είχε ταλαιπωρία, αφού πέρα από κάποιες μικρές αναταράξεις όλα κύλησαν ομαλά, με τον Αρτούρ Μαζουάκου να βρίσκει ευκαιρία και να κάνει επίσκεψη στο πιλοτήριο.

inner

Μετά τη μεσημεριανή ξεκούραση, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν το απόγευμα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα είπαν Μαρκαριάν-Καραγκούνης!!

Συνάντηση είχαν το πρωί ο Σέρχιο Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του με τον Γιώργο Καραγκούνη για οργανωτικά κι όχι μόνο θέματα της Εθνικής. Βλέπει το ντέρμπι «αιωνίων» ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Τα είπαν Μαρκαριάν-Καραγκούνης
Μια πρώτη επαφή είχαν το πρωί της Τετάρτης ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Σέρχιο Μαρκαριάν, με τον Γιώργο Καραγκούνη παρουσία και των συνεργατών του Ουρουγουανού προπονητή (Κωστένογλου, Μαρσενάρο, Κατεργιαννάκης, Πανταζής).

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την Εθνική ομάδα, έθεσαν επί τάπητος κάποια οργανωτικά ζητήματα, ενώ έγινε και σαφής καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Μια πρώτη κουβέντα έγινε και για τις κλήσεις των διεθνών εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στα τέλη του επόμενου μήνα.

Παράλληλα οριστικοποιήθηκε η παρουσία του Σέρχιο Μαρκαριάν στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει την Κυριακή το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ενώ Καραγκούνης και Κωστένογλου θα είναι την ίδια μέρα στην Ιταλία για τον αγώνα Βερόνα-Ρόμα για να παρακολουθήσει τους έξι Έλληνες των δύο ομάδων (Μόρας, Ταχτσίδης, Χριστοδουλόπουλος από τη μια, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς από την άλλη).*Πηγή: sport-fm.gr*

Κόπα Λιμπερταδόρες: «Πεντάρα» για Ρασίνγκ Κλουμπ!! (videos)

Με ευρύ 5-0 σε βάρος της Ντεπορτίβο Τατσίρα, η Ρασίνγκ Κλουμπ ξεκίνησε την πορεία της στον όγδοο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Ξεχώρισε ο Γκουστάβο Μπου με τρία γκολ, ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Αλεχάντρο Τσουμακέρο σε ματς του τέταρτου γκρουπ, στο οποίο η Δε Στρόνγκεστ κέρδισε με 3-1 την Ιντερνασιονάλ, που στο τέλος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω απευθείας κόκκινης στον εκνευρισμένο Νιλμάρ. Σε άλλο ματς του τέταρτου ομίλου, η Έμελεκ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε επιβιώνοντας δύο αποβολές παικτών της στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Σε παιχνίδι του πρώτου γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής, η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε επικράτησε της Άτλας με 1-0 στο Μεξικό χάρη σε τέρμα του Λουίς Κάρλος Αρίας. Τέλος, οι Μοντεβιδέο Ουόντερερς έμειναν πίσω με 1-0 και 2-1, αλλά κέρδισαν τη Ζαμόρα με 3-2 σε παιχνίδι με… πέντε κόκκινες.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα:
Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε – Έμελεκ 0-1
Μοντεβιδέο Ουόντερερς – Ζαμόρα 3-2
Δε Στρόνγκεστ – Ιντερνασιονάλ 3-1
Ντεπορτίβο Τατσίρα – Ρασίνγκ Κλουμπ 0-5
Άτλας – Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε 0-1
Και οι βαθμολογίες:
1ος όμιλος: Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε (Κολομβία) 3 (1 αγ.), Ατλέτικο Μινέιρο (Βραζιλία) 0 (0 αγ.), Κόλο Κόλο (Χιλή) 0 (0 αγ.), Άτλας (Μεξικό) 0 (1 αγ.).
2ος όμιλος: Σαν Λορένζο (Αργεντινή), Σάο Πάολο (Βραζιλία), Ντανούμπιο (Ουρουγουάη) και Κορίνθιανς (Βραζιλία).
3ος όμιλος: Κρουζέιρο (Βραζιλία), Μινέιρο Γκουαγιάνα (Βενεζουέλα), Ουνιβερσιτάριο (Βολιβία) και Ουρακάν (Αργεντινή).
4ος όμιλος: Δε Στρόνγκεστ (Βολιβία) 3 (1 αγ.), Έμελεκ (Εκουαδόρ) 3 (1 αγ.), Ουνιβερδιδάδ Ντε Τσίλε Χιλή) 0 (1 αγ.), Ιντερνασιονάλ (Βραζιλία) 0 (1 αγ.),
5ος όμιλος: Μοντεβιδέο Ουόντερερς (Ουρουγουάη) 3 (1 αγ.), Μπόκα Τζούνιορς (Αργεντινή) 0 (0 αγ.), Παλεστίνο (Χιλή) 0 (0 αγ.), Ζαμόρα (Βενεζουέλα) 0 (1 αγ.)
6ος όμιλος: Ρίβερ Πλέιτ (Αργεντινή), Χουάν Αούριτς (Περού), Σαν Χοσέ (Βολιβία) και Τίγκρες (Μεξικό)
7ος όμιλος: Ατλέτικο Νασιονάλ (Κολομβία), Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ), Λιμπερτάδ (Παραγουάη) και Εστουντιάντες (Αργεντινή).
8ος όμιλος: Ρασίνγκ Κλουμπ (Αργεντινή) 3 (1 αγ.), Σπόρτινγκ Κριστάλ (Περού) 0 (0 αγ.), Γκουαρανί (Παραγουάη) 0 (0 αγ.) Ντεπορτίβο Τατσίρα (Βενεζουέλα) 0 (1 αγ.).
-Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο προκρίνονται στους «16».












*Πηγή: onsports.gr*

Ανεβάζουν στροφές στον ΠΑΟΚ!

Στην Τούμπα βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έκαναν την πρώτη από τις δύο προπονήσεις της σημερινής ημέρας.

Ανεβάζουν στροφές στον ΠΑΟΚ
Πρωινή προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στην #Τούμπα περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν ξανά το απόγευμα, με την προσοχή τους να είναι στραμμένη στην προσεχή – Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Βέροια.

Δείτε το tweet
View image on Twitter
Πρωινή προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μυικής ενδυνάμωσης στην


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν πανηγυρίζουν (ακόμα) στον ΠΑΟΚ!!

Με επιφυλακτικότητα υποδέχθηκαν στον ΠΑΟΚ τις εξαγγελίες της Νάντιας Βαλαβάνη σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο.

Δεν πανηγυρίζουν (ακόμα) στον ΠΑΟΚ
Ένα από τα φλέγοντα θέματα του ΠΑΟΚ, εκτός του αγωνιστικού φυσικά, είναι και η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο ενημερώθηκαν – όπως και η υπόλοιπη Ελλάδα – για την πολυαναμενόμενη αλλαγή στη ρύθμιση των οφειλών των φυσικών προσώπων και των Ανώνυμων Εταιρειών που ανακοίνωσε σήμερα η Υφυπουργός Οικονομικών, Nάντια Βαλαβάνη.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» αναγνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη τροπολογία που πρόκειται ψηφιστεί στη Βουλή την ερχόμενη Τρίτη, μπορεί να λύσει οριστικά το χρόνιο πρόβλημα του συλλόγου και γι' αυτό το λόγο βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο.

Παρόλα αυτά, στον ΠΑΟΚ παρουσιάζονται επιφυλακτικοί, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές στο πρόσφατο παρελθόν που άλλα άκουγαν στις συνεντεύξεις Τύπου και άλλα τελικά περιελάμβαναν τα επίμαχα νομοσχέδια. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γκαρσία: «Έπινα πολύ, φίλοι μου»


Ενοχλήσεις στο στομάχι από υπερβολική κατανάλωση οινοπνεύματος είχε ο Πάμπλο Γκαρσία και πήγε στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε ο Ουρουγουανός στο Instragram.

Γκαρσία: «Έπινα πολύ, φίλοι μου»

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός τόνισε ότι αυτό οφείλεται στις στεναχώριες που βιώνει τα τελευταία χρόνια (εξαιτίας του ΠΑΟΚ).

«Ενδοσκόπηση πρωί-πρωί, έπινα πολύ φίλοι μου και σε τρία χρόνια είχα πολλές στενοχώριες, αλλά κοιτάμε μπροστά...», ήταν η λεζάντα στη φωτογραφία που ανέβασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τη σύντροφό του, Λάουρα.

Δείτε την

Meta ena edoskopia proi proi , epina poli filus mus ke se tria xronia poles desaristie, ala pandote bprosta
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού για Κίεβο!! (pics)

Με προορισμό το Κίεβο αναχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την επόμενη φάση του Europa League. Δείτε το φωτορεπορτάζ.

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού για Κίεβο (pics)
Με καλή διάθεση και αισιοδοξία για καλό αποτέλεσμα αύριο στο Κίεβο αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για την Ουκρανία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο για τη φάση των «32» του Europa League.

Αρχικά ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση που είχαν στο πρώτο μισό της σεζόν στο Champions League απέναντι στον ουκρανικό σύλλογο.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φορτούνης αναγνώρισε τις δυσκολίες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αύριο οι Πειραιώτες στο Κίεβο.

Δείτε τις φωτογραφίες κατά την αναχώρηση από το φωτογραφικό φακό του Action Images

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ρατσιστικό επεισόδιο με οπαδούς της Τσέλσι!! (vid)

Ένα ντροπιαστικό επεισόδιο για τους οπαδούς της Τσέλσι έλαβε μέρος στο μετρό του Παρισιού, λίγο πριν την έναρξη της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ρατσιστικό επεισόδιο με οπαδούς της Τσέλσι (vid)

Πρωταγωνιστές μερικοί οπαδοί της λονδρέζικης ομάδας, όπου εμφανίζονται να απωθούν έναν μαύρο άνδρα την στιγμή που προσπαθούσε να επιβιβαστεί στον συρμό του μετρό όπου ήταν και εκείνοι επιβιβασμένοι.

Άπαντες στην αγγλική ομάδα έσπευσαν να καταδικάσουν το συμβάν, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι όποιος οπαδός της Τσέλσι αποδειχτεί ότι είχε ανάμειξη στο γεγονός, θα έχει βαριές κυρώσεις από την ομάδα του Λονδίνου.

Δείτε το βίντεο


*Πηγή: sport-fm.gr*

Ευτυχώς έχει (ξανά) σεντόνι!!

Με τέτοιο κρύο οι κουβέρτες είναι απαραίτητες. Εκτός απ’ αυτές ωστόσο υπάρχει για να μας… ζεστάνει (με ωραία ματσάκια όπως τα Σάλκε-Ρεάλ και Βασιλεία-Πόρτο) και το σεντόνι του Champions League.

Ευτυχώς έχει (ξανά) σεντόνι!
Το πρώτο πιάτο των νοκ-άουτ του Champions League (με τις ισοπαλίες σε Παρί-Τσέλσι και Σαχτάρ-Μπάγερν) δεν το λες ακριβώς χορταστικό.

Το δεύτερο όμως αν μη τι άλλο υπόσχεται γκολ και συγκινήσεις την Τετάρτη.

Με την εκπληκτική Βασιλεία του Πάουλο Σόουζα να τίθεται αντιμέτωπη με τους συμπατριώτες του της αήττητης Πόρτο και τη Ρεάλ να ψάχνει… ηθικό (απέναντι σε μια Σάλκε που θα ψάχνει εκδίκηση για τη ντροπιαστική εξάρα πέρυσι) το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα βαρεθούμε…


Βασιλεία-Πόρτο

Ούτως ή άλλως είναι μεγάλη ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Και να μην ήταν όμως, το Βασιλεία-Πόρτο πάλι θα γύριζε γύρω από τον Πάουλο Σόουζα.

Απέναντι σε μια ομάδα της χώρας του την οποία πάντα αντιμετώπιζε ως μεγάλος αντίπαλος (με Σπόρτινγκ και Μπενφίκα) ο Πορτογάλος έχει έναν ακόμα λόγο να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία της ομάδας του. Ή μάλλον έχει… δέκα, όσες και οι αποτυχίες να τη νικήσει όσες φορές (12) τη συνάντησε ως παίκτης.

Με οδηγό λοιπόν τα μεγάλα ματς με τη Λίβερπουλ -που ήταν ο κύριος λόγος της πρόκρισής της από τη φάση των ομίλων- η Βασιλεία θα προσπαθήσει να τσαλακώσει τους «δράκους». Και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα το καταφέρει φέτος στο Champions League, αφού η ομάδα του Τζούλεν Λοπετέγκι είναι μια από τις τρεις ομάδες (μαζί με Ρεάλ και Τσέλσι) που είναι αήττητες στη φετινή διοργάνωση.

Απειλεί, δε, να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, διαθέτοντας έναν από τους πιο «καυτούς» σκόρερ στην Ευρώπη, τον Τζάκσον Μαρτίνες, που ούτε λίγο, ούτε πολύ, έχει σκοράρει 12 γκολ στις 13 τελευταίες του εμφανίσεις.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος Μαρκ Κλάτενμπεργκ.


Σάλκε-Ρεάλ Μαδρίτης

Η νίκη με τη Λα Κορούνια ήταν ένα καλό… χαπάκι. Το πραγματικό «γιατρικό» όμως για την αγωνιστική κατάθλιψη στην οποία έχει πέσει εσχάτως η Ρεάλ Μαδρίτης, μπορεί να βρεθεί στη «δική της» διοργάνωση, στο Champions League. Με τις γνωστές απουσίες (Ράμος, Μόντριτς, Ροντρίγκες, Κεντίρα, Κοεντράο), η «βασίλισσα» ελπίζει να συμμαζέψει την άμυνα που έγινε έρμαιο της Ατλέτικο με την επιστροφή του Πέπε.

Κυρίως όμως ελπίζει στην «ανάσταση» του Κριστιάνο Ρονάλντο, που δυσκολεύεται να πείσει ότι ο χωρισμός με την Ιρίνα Σάικ δεν τον έχει επηρεάσει στο γήπεδο. Εκεί όπου θα βρει απέναντί του απόψε ένα αμυντικό τείχος, σαν αυτά που πάντα ξέρει να στήνει ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο. Με διαθέσιμο μονάχα τον 19χρονο τερματοφύλακα, Τίμον Βέλενροϊτερ (εξαιτίας των τραυματισμών των Φέρμαν και Γκίφερ) ο Ιταλός θα έχει έναν… ενδοιασμό λιγότερο να παρατάξει την ομάδα του με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς.

Αυτούς που μπορεί να μην του δώσουν ένα… σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς του «Μπερναμπέου», ωστόσο θ’ αποκλείσουν σίγουρα μια ντροπή σαν την περσινή, όταν η Σάλκε δέχθηκε μισή ντουζίνα γκολ στο σπίτι της (6-1) και αγγίζοντας τα δέκα συνολικά σε δυο ματς (3-1 η ρεβάνς) αποχαιρέτησε ντροπιασμένη το Champions League.

Διαιτητής θα είναι ο Άγγλος Μάρτιν Άτκινσον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επιστρέφει ο Μπαργκάν!

Πολλές είναι οι πιθανότητες ο Κενάν Μπαργκάν να προλάβει να αγωνιστεί στην προσεχή αναμέτρηση της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Επιστρέφει ο Μπαργκάν
Στροφές αρχίζει να ανεβάζει ο Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στο γόνατο και όλα δείχνουν ότι θα αγωνιστεί στο προσεχές παιχνίδι της Βέροιας με τον ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο 25χρονος εξτρέμ αισθάνεται καλύτερα και ο Χοσέ Γκρανέρο εκτιμάται ότι θα τον χρησιμοποιήσει ως βασικό απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός προπονητής ζήτησε χθες τη νίκη από τους παίκτες, σε ένα παιχνίδι όμως που δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς για δεν υπολογίζονται οι Καλτσάς, Μπαλάφας, Μαραγκός, Βάσκες και Καλί.

Οι Ραούλ Μπράβο και Οστοϊτς που συμπλήρωσαν κάρτες στη Λιβαδειά, θα εκτίσουν τη ποινή τους στις αναμετρήσεις με Καλλονή και Πανιώνιο αντίστοιχα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φορτούνης: «Δύσκολο παιχνίδι, όμως θα το παίξουμε»

Τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αύριο ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Ντνίπρο στην Ουκρανία αναγνώρισε ο Κώστας Φορτούνης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου.

Φορτούνης: «Δύσκολο παιχνίδι, όμως θα το παίξουμε»
Οι καιρικές συνθήκες στην Ουκρανία θα είναι εξαιρετικά δύσκολες για τον Ολυμπιακό και για την Ντνίπρο, όπως δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για την Ουκρανία.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός τόνισε ότι το παιχνίδι με τον ουκρανικό σύλλογο είναι δύσκολο, παρότι οι γηπεδούχοι έχουν πολύμηνη αποχώρηση και στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για τον χιονιά που πλήττει το Κίεβο

«Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι και κρύβει πολλές δυσκολίες, ο αντίπαλος έχει πολύ καιρό να παίξει, αλλά αυτό δεν μας καθησυχάζει και πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο», ανέφερε αρχικά ο Φορτούνης και πρόσθεσε:

«Από ό,τι έχουμε δει, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια, ήμασταν πάρα πολύ καλοί φέτος και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και αύριο και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος τόνισε: «Και για εκείνους θα έχει κρύο, και για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα το παίξουμε».*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσόρι: «Όπως στο Champions League»!


Την απόδοση που είχε στους αγώνες στο Champions League θέλει να επαναλάβει ο Ολυμπιακός αύριο κόντρα στην Ντνίπρο, όπως δήλωσε ο Τσόρι κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για την Ουκρανία.

Τσόρι: «Όπως στο Champions League»!
Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα με την Ντνίπρο έδωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ουκρανία για τη φάση των «32» του Champions League.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν την υποχρέωση να πραγματοποιήσουν μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνες που έκαναν στο πρώτο μισό της σεζόν στο Champions League, καθώς υπερασπίζονται «έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες κατά την αναχώρηση της ομάδας

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία:

«Ναι, ίσως αποτελέσει πρόβλημα η χαμηλή θερμοκρασία. Δεν είναι κάτι που θα είναι υπέρ μας. Δεν θα σκεφτόμαστε, όμως, τον καιρό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η Ντνίπρο προέρχεται από πολύμηνη αποχή

«Εκείνοι θα ανυπομονούν α παίξουν ξανά. Και εμείς έχουμε διαφορές στην ομάδα μας. Έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

Για τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν στο Champions League και αν μπορούμε να περιμένουν κάτι ανάλογο την Πέμπτη κόντρα στην Ντνίπρο

«Ναι, θα το προσπαθήσουμε, επειδή ξέρουμε ότι υπερασπιζόμαστε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στο αυριανό παιχνίδι».*Πηγή: sport-fm.gr*

Βλέπει Λόρια η ΑΕΚ!

«Άσο» με τον Γκιόργκι Λόρια θέλει να τραβήξει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «Ένωση» έχει κάνει ήδη επαφή με τον πανύψηλο τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Βλέπει Λόρια η ΑΕΚ
Την περίπτωση του Γκιόργκι Λόρια φέρεται να εξετάζει για την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ. Στην «Ένωση» είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Γιάννη Ανέστη, που προορίζεται φυσικά για βασικός και στην ομάδα που θα επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα.

Μπορεί λοιπόν οι Βούρας-Καραγκιολίδης να έχουν ανταποκριθεί όποτε χρειάστηκε, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για ένα γκολκίπερ που θα συνθέσει ένα ακόμα δυνατότερο δίδυμο στη θέση κάτω από τα δοκάρια. Μια τέτοια λύση θα μπορούσε να είναι ο Λόρια, που κάνει πολύ καλή χρονιά με τον ΟΦΗ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε μερίδα του Τύπου, έχει γίνει ήδη μια διερευνητική επαφή με την πλευρά του Γεωργιανού, στην οποία υπήρξε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε πρόσφορο έδαφος για συμφωνία (παρόλο που ενδιαφέρον έχει δείξει και ο ΠΑΟΚ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν μπορούν να περιμένουν!!

Καρφωμένο στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό βρίσκεται (αναπόφευκτα) το μυαλό της ΑΕΚ. Ελπίζοντας ότι το ματς δεν θα οριστεί… κοντά στο Πάσχα, στην «Ένωση» δέχονται μηνύματα από τον κόσμο για ένα καυτό ΟΑΚΑ.

Δεν μπορούν να περιμένουν!
Το παιχνίδι δεν είναι καν γνωστό πότε θα γίνει. Εν τω μεταξύ μεσολαβεί σίγουρα κι άλλο ματς (με την Παναχαϊκή για την εμβόλιμη αγωνιστική της Football League).

Κακά τα ψέματα όμως, στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ γυρίζει -απ’ τη λήξη κιόλας της πρώτης αναμέτρησης- η ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Και να μην ήθελαν βέβαια, δεν τους… αφήνουν και τα μηνύματα που λαμβάνουν συνεχώς από τον κόσμο της ομάδας. Μετά τα συνθήματα στο ματς της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό, το λαϊκό αίτημα για αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» εκφράστηκε και πιο άμεσα στους παίκτες της ομάδας.

Με αρκετούς απ’ αυτούς (Μάνταλος, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Μπακάκης, Ανέστης, Κορδέρο, Κρισάντους, Τζανετόπουλος), να βρίσκονται στο ντέρμπι του μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό και πέραν της αποθέωσης, να δέχονται «ντόπες» από τον κόσμο για τη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Εξάλλου, η μέρα που θα διεξαχθεί βρίσκεται «στον αέρα», αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα γίνει μπροστά σε κατάμεστες εξέδρες. Είτε αποφασιστεί λοιπόν να γίνει την Τετάρτη 4 Μαρτίου, είτε σε ημερομηνία… κάπου λίγο πριν το Πάσχα (τότε θα υπάρχουν κενές ημερομηνίες αν η Σούπερ Λίγκα δε δώσει λύση μεταθέτοντας το Ολυμπιακός-Αστέρας για Κυριακή) δεδομένο είναι πως το ΟΑΚΑ θα ζήσει στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.

Σε τέτοιο σημείο που να θεωρείται δεδομένο ότι θα ανοίξει το πάνω διάζωμα και ότι η κινητοποίηση που ήδη υπάρχει στον κόσμο της ΑΕΚ απ’ όλη την Ελλάδα (αλλά και το εξωτερικό) μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και sold out. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Παίζεται» του Βούκτσεβιτς!

Παραμένουν τα αγωνιστικά προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο εν όψει του κυριακάτικου (22/02) αγώνα του Λεβαδειακού στην έδρα του Πανιωνίου.

«Παίζεται» του Βούκτσεβιτς
Ως… τελικό αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του Λεβαδειακού την επικείμενη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για τους Βοιωτούς, καθώς σε περίπτωση νίκης θα προσπεράσουν τους Νεοσμυρνιώτες και θα φύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα αγωνιστικά προβλήματα, όμως, παραμένουν για τον Άκη Μάντζιο, καθώς ο Βούκτσεβιτς παραμένει αμφίβολος. Ο Μαυροβούνιος έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού κοντά στο μάτι και είναι «ερωτηματικό».

Από την πλευρά του, ο Ζίτο - που συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στη Βέροια - θα εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά και σε εκείνη με τη Νίκη, που δεν θα γίνει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Όλοι μαζί και το ντέρμπι… χώρια!!

Μεσοβδόμαδη δράση στην Α1 με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής, που περιλαμβάνει έξι ματς απόψε και το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ την Πέμπτη.

Όλοι μαζί και το ντέρμπι… χώρια
Η αυλαία ανοίγει με το κυρίως πιάτο και πέντε παιχνίδια με τζάμπολ στις 17:00. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί το Ρέθυμνο και «καίγεται» για τη νίκη αφού είναι τελευταίος. Ενισχυμένη με τον ΜακΝάιτ οι «κυανέρυθροι», την ώρα που οι Κρητικοί ανάσαναν με τη νίκη τους επί του Κοροίβου. Η ομάδα της Αμαλιάδας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, που ίδρωσε κόντρα στον ΚΑΟΔ και προετοιμάζεται ήδη για τον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η κόντρα του γιου Χάρη με τον πατέρα Σούλη Μαρκόπουλο είναι και πάλι το σημείο αναφοράς. Ο Άρης με τον Τόμας να επιστρέφει από τραυματισμό θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στην Πάτρα υποδεχόμενος τον ΚΑΟΔ, την ώρα που οι Πατρινοί φιλοξενούν τη Νέα Κηφισιά σε μια άτυπη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου στο Ζηρίνειο. Σπουδαίας σημασίας είναι ο αγώνας για τον Πανελευσινιακό απέναντι στον πιο άνετο Κολοσσό.

Στο τελευταίο χρονικά σημερινό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός χωρίς τους Νέλσον (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Λαουάλ (πρόβλημα στον ώμο), αλλά και με το μυαλό ήδη στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενεί τα Τρίκαλα που βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ μετά τη φυγή του Κάντζι για τη Σάσαρι.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον Αγραβάνη, ενώ ο Τσαϊρέλης δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως. Στον αντίποδα, η «Ένωση» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα στοχεύει σε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική

Τετάρτη 18/2
17:00 Πανελευσινιακός-Κολοσσός (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-ΠΑΟΚ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Άρης-ΚΑΟΔ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Απόλλων Πατρών-Νέα Κηφισιά (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Πανιώνιος-Ρέθυμνο (Novasports 3)
19:00 Παναθηναϊκός-Τρίκαλα (Novasports 3)

Πέμπτη 19/2
17:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ (OTE Sport 3)

Επόμενη αγωνιστική (187η)

Σάββατο 28/2
17:00 Νέα Κηφισιά-Άρης (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 ΚΑΟΔ-Κόροιβος Αμαλιάδας (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Κολοσσός Ρόδου-Απόλλων Πατρών (Novasports 1)

Κυριακή 1/3
16:30 Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός (Novasports 3)
18:30 ΑΕΚ-Πανελευσινιακός (OTE Sport 3)

Δευτέρα 2/3
16:30 Τρίκαλα-Ολυμπιακός (Novasports 1)*Πηγή: sport-fm.gr*

Περιμένει τρεις ο Πετράκης!!

Τζημόπουλος, Ντάσιος και Ναδάλες είναι τραυματίες στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Γιάννη Πετράκη να περιμένει σήμερα να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές.

Περιμένει τρεις ο Πετράκης
Την κατάσταση των Τζημόπουλο, Ντάσιο και Ναδάλες, οι οποίοι είναι τραυματίες, περιμένει να διαπιστώσει σήμερα ο Γιάννης Πετράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός θα δει αν οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, ώστε να γνωρίζει αν μπορεί να τους υπολογίζει για το επόμενο παιχνίδι με την Καλλονή (21/02, 17:15).

Παράλληλα, το τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα, ύστερα από την «εκτός προγράμματος» ήττα από τον Πανιώνιο και την ψυχολογία της ομάδας να μην είναι στα καλύτερά της επίπεδα.
*Πηγή: sport-fm.gr*