Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Σόουζα: «Δύσκολη η αναμέτρηση με την Πόρτο»

Εξαιρετικά δύσκολο χαρακτήρισε το προσεχές παιχνίδι με την Πόρτο ο τεχνικός της Βασιλείας, Πάουλο Σόουζα, τονίζοντας, όμως, ότι η ομάδα του θα βάλει δύσκολα στους «δράκους».

Σόουζα: «Δύσκολη η αναμέτρηση με την Πόρτο»
Δύσκολη θα είναι η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βασιλεία και Πόρτο, σύμφωνα με τον Πάουλο Σόουζα. Ο τεχνικός της Βασιλείας, παραμονή του παιχνιδιού της ομάδας του με τους «δράκους» για τη φάση των «16» του Champions League, επισήμανε ότι η ομάδα του δε θα είναι εύκολος αντίπαλος, ενώ τόνισε ότι είναι ξεχωριστό το γεγονός ότι αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο.

«Είναι ξεχωριστό να αγωνίζεσαι σε αυτό το επίπεδο, στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου. Εδώ είναι που θέλουμε να είμαστε και που θέλουμε να καθιερωθούμε. Μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ και προτιμώ τέτοιου είδους προκλήσεις, γιατί τέτοια παιχνίδια είναι που βελτιώνουν τόσο εμένα, όσο και τους παίκτες μου. Έχουμε δώσει μόλις δύο αγώνες μετά τη χειμερινή διακοπή, όμως ο ρυθμός μας είναι καλός και αυτό μετράει περισσότερο.

Θα είναι πολύ δύσκολη η αναμέτρηση με την Πόρτο, όμως, είμαι σίγουρος ότι κι εμείς, από την πλευρά μας, δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να προσέξουμε τους κινδύνους και να δείξουμε προσωπικότητα», ήταν τα λόγια του 44χρονου προπονητή που, στη συνέχεια, δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι της κόντρα στην Πόρτο.

«Προφανώς και πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας ανάλογα τον αντίπαλο, όμως το βασικό μας πλάνο παραμένει το ίδιο. Η Πόρτο είχε ανέκαθεν μία συγκεκριμένη ταυτότητα, όμως ο Χούλιεν Λοπετέγκι έχει προσθέσει αρκετά στοιχεία στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας του, ανεβάζοντάς την επίπεδο. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε πολλοί προσεκτικοί, καθώς είναι η μοναδική ομάδα, μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι, που δεν έχει ήττα στη διοργάνωση, ενώ είναι καλή και επιθετικά, έχοντας σκοράρει 16 φορές.

Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα μας βάλει η Πόρτο και να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες μας, προκειμένου να προκριθούμε», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: