Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Τσόρι: «Όπως στο Champions League»!


Την απόδοση που είχε στους αγώνες στο Champions League θέλει να επαναλάβει ο Ολυμπιακός αύριο κόντρα στην Ντνίπρο, όπως δήλωσε ο Τσόρι κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής για την Ουκρανία.

Τσόρι: «Όπως στο Champions League»!
Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα με την Ντνίπρο έδωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Ουκρανία για τη φάση των «32» του Champions League.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν την υποχρέωση να πραγματοποιήσουν μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνες που έκαναν στο πρώτο μισό της σεζόν στο Champions League, καθώς υπερασπίζονται «έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες κατά την αναχώρηση της ομάδας

Για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ουκρανία:

«Ναι, ίσως αποτελέσει πρόβλημα η χαμηλή θερμοκρασία. Δεν είναι κάτι που θα είναι υπέρ μας. Δεν θα σκεφτόμαστε, όμως, τον καιρό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι η Ντνίπρο προέρχεται από πολύμηνη αποχή

«Εκείνοι θα ανυπομονούν α παίξουν ξανά. Και εμείς έχουμε διαφορές στην ομάδα μας. Έχουμε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

Για τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν στο Champions League και αν μπορούμε να περιμένουν κάτι ανάλογο την Πέμπτη κόντρα στην Ντνίπρο

«Ναι, θα το προσπαθήσουμε, επειδή ξέρουμε ότι υπερασπιζόμαστε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο στο αυριανό παιχνίδι».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: