Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

«Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη Βασιλεία»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τη Βασιλεία ο προπονητής της Πόρτο, Χούλιεν Λοπετέγκι, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα, προκειμένου να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

«Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στη Βασιλεία»
Τη Βασιλεία και τον προπονητή της, Πάουλο Σόουζα, αποθέωσε ο τεχνικός της Πόρτο, Χούλιεν Λοπετέγκι, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Champions League.

Οι Ελβετοί υποδέχονται τους «δράκους» την Τετάρτη, με τον προπονητή των Πορτογάλων να τονίζει ότι η ομάδα του θα χρειαστεί να κάνει δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια, προκειμένου να προκριθεί στα προημιτελικά.

«Εμείς θα πάμε με στόχο τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα. Η Βασιλεία είναι μία πλήρης ομάδα και ξέρει τόσο πως να επιτεθεί, όσο και πως να αμυνθεί. Πρέπει να κάνουμε δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια, προκειμένου να περάσουμε στα προημιτελικά. Το ένα δε θα είναι αρκετό», ήταν τα λόγια του 48χρονου τεχνικού που, στη συνέχεια, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει o Πάουλο Σόουζα στον πάγκο των Ελβετών.

«Ο Πάουλο Σόυζα κάνει εξαιρετική δουλειά στη Βασιλεία. Τόσο αυτός, όσο και η ομάδα του έδειξαν σκληρό χαρακτήρα κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων. Επίσης, το ρόστερ της Βασιλείας είναι αρκετά έμπειρο, καθώς είναι γεμάτο από διεθνής παίκτες. Θα είναι έτοιμοι. Πιστεύω πως θα προετοιμάζονται δύο μήνες γι' αυτό το παιχνίδι. Η Βασιλεία έχει πολλές δυνατότητες και έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει καλά. Πολύ καλά για την ακρίβεια», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: