Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Άρχισε για τα καλά η... μουρμούρα για Φαλκάο!!

Μετά από ακόμη μία απογοητευτική εμφάνιση του Ραδαμέλ Φαλκάο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο Νησί ξέσπασαν για τα καλά οι φήμες περί αποχώρησής του από το «Ολντ Τράφορντ» με το τέλος του δανεισμού του.  
Ο Κολομβιανός στράικερ, που μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και κατ’ επέκταση την απουσία του από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.
Λίγο η μη προσαρμογή του στα αγγλικά ποδοσφαιρικά δεδομένα, λίγο η ανικανότητά του να σκοράρει όπως συνήθιζε κυρίως στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πρωτίστως η γκρίνια για τα 6 εκ. λίρες που δόθηκαν μόνο για τον δανεισμό του από τους Μονεγάσκους οδήγησαν τον αγγλικό Τύπο στην αναπαραγωγή δημοσιευμάτων που τον παρουσιάζουν να επιστρέφει στο Πριγκηπάτο με το τέλος της σεζόν.
Άλλωστε, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 43.5 εκ. λιρών που απαιτείται για το 100% των δικαιωμάτων του, την ώρα που έχει βρει δίχτυα μόλις τέσσερις φορές σε 19 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ και έχει ολοκληρώσει επίσης τέσσερα 90λεπτα σε 5.5 μήνες στο Μάντσεστερ...
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: