Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Κοκλώνη: «Ευχαριστημένη, βάσει συνθηκών»

Τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας σχολίασε η Γωγώ Κοκλώνη στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας τους στόχους ενόψει των μεγάλων διοργανώσεων.

Κοκλώνη: «Ευχαριστημένη, βάσει συνθηκών»
Για την παρουσία της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού μίλησε η Γωγώ Κοκλώνη στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Η 34χρονη σπρίντερ αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, στους φετινούς και μελλοντικού στόχους, αλλά και στην ομα΄δα της σκυταλοδρομίας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Playball» με τους Μάνο Ζερβάκη και Μάκη Τσίλκο:

Για την εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα: «Έκανα την απογευματινή κούρσα με δυσκολία, όμως ήταν από ένα δικό μου λάθος. Πήγα να σηκώσω το χέρι για επανάκληση της κούρσας και έδωσε την εκκίνηση. Τυπικά έτρεξα για να κερδίσω την κούρσα, δεν ήταν καλή».

Για την επίδοσή της: «Με το 7.31 είμαι ευχαριστημένη, αν σκεφτείς τις συνθήκες με τις οποίες γυμνάζομαι. Προπονούμαι σε ανοιχτό γήπεδο, στο Αλκαζάρ, με χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια, βροχή… Τα τελευταία χρόνια δεν κάνω κλειστό, γιατί δεν μπορώ να γυμνάζομαι στην Αθήνα. Φέτος ήθελα να το προσπαθήσω, γιατί μπορεί να είναι η τελευταία μου χρονιά σε κλειστό στίβο. Του χρόνου μπορεί να τρέξω Ευρωπαϊκό και Ολυμπιάδα. Βγήκαν πολλά προβλήματα, δεν μπορείς να κάνεις σπριντ στους 4 και 7 βαθμούς. Έπαθα τρεις συσπάσεις σε συγκεκριμένο σημείο και συνεχώς με ξανάπιανε. Δεν έχω κάνει πρώτα μέτρα με βατήρα γι’ αυτό χάρηκα για το 7.31. Δεν έχω περιθώριο ια άλλες κούρσες , προκειμένου να κάνω το 7.28 στο Ευρωπαϊκό. Μπορεί να μη φέρει μετάλλιο, όμως βάσει συνθηκών θα είμαι ευχαριστημένη με μια επίδοση κάτω από 7.28 στην Πράγα».

Για την προετοιμασία της: «Αν δεν είχα τραυματισμούς και έκανα καλύτερη προετοιμασία, πιστεύω πως θα ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση. Το πίστευα κι εγώ, γι’ αυτό ξεκίνησα να προπονούμαι για κλειστό στίβο, όμως προέκυψε ο τραυματισμός. Δεν γινόταν όμως να μην μπω στον αγώνα».

Για την Ελισάβετ Πεσιρίδου: «Είναι καταπληκτική. Έχει δώσει πολύ καλό στίγμα στις ταχύτητες και στα εμπόδια. Μου είπε ότι είχε κάποια προβλήματα και δεν μπορούσε να προπονηθεί στα εμπόδια. Πιστεύω ότι θα τρέξει πολύ καλά στα 100μ. όπως και η Φέρρα. Μαζί με τις Μπελιμπασάκη και Γάτου πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ καλή σκυτάλη στους Ολυμπιακούς. Μετά από πολλά χρόνια ας έχουμε και ένα ομαδικό. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και θα ήταν πολύ καλό να καταφέρναμε κάτι σαν ομάδα.

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου: «Στο κλειστό δείχνουν οι κοπέλες ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Αν συνεχίσουμε έτσι στη σκυτάλη, έχουμε ελπίδες και στο ερχόμενο Παγκόσμιο του Πεκίνου. Πιστεύω ότι και οι πέντε τα πάμε μια χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: