Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι μαζί και το ντέρμπι… χώρια!!

Μεσοβδόμαδη δράση στην Α1 με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής, που περιλαμβάνει έξι ματς απόψε και το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ την Πέμπτη.

Όλοι μαζί και το ντέρμπι… χώρια
Η αυλαία ανοίγει με το κυρίως πιάτο και πέντε παιχνίδια με τζάμπολ στις 17:00. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί το Ρέθυμνο και «καίγεται» για τη νίκη αφού είναι τελευταίος. Ενισχυμένη με τον ΜακΝάιτ οι «κυανέρυθροι», την ώρα που οι Κρητικοί ανάσαναν με τη νίκη τους επί του Κοροίβου. Η ομάδα της Αμαλιάδας φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, που ίδρωσε κόντρα στον ΚΑΟΔ και προετοιμάζεται ήδη για τον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η κόντρα του γιου Χάρη με τον πατέρα Σούλη Μαρκόπουλο είναι και πάλι το σημείο αναφοράς. Ο Άρης με τον Τόμας να επιστρέφει από τραυματισμό θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα στην Πάτρα υποδεχόμενος τον ΚΑΟΔ, την ώρα που οι Πατρινοί φιλοξενούν τη Νέα Κηφισιά σε μια άτυπη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου στο Ζηρίνειο. Σπουδαίας σημασίας είναι ο αγώνας για τον Πανελευσινιακό απέναντι στον πιο άνετο Κολοσσό.

Στο τελευταίο χρονικά σημερινό παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός χωρίς τους Νέλσον (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Λαουάλ (πρόβλημα στον ώμο), αλλά και με το μυαλό ήδη στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, φιλοξενεί τα Τρίκαλα που βρίσκονται σε αναζήτηση σέντερ μετά τη φυγή του Κάντζι για τη Σάσαρι.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στις τάξεις τους τον Αγραβάνη, ενώ ο Τσαϊρέλης δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως. Στον αντίποδα, η «Ένωση» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα στοχεύει σε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική

Τετάρτη 18/2
17:00 Πανελευσινιακός-Κολοσσός (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας-ΠΑΟΚ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Άρης-ΚΑΟΔ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Απόλλων Πατρών-Νέα Κηφισιά (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Πανιώνιος-Ρέθυμνο (Novasports 3)
19:00 Παναθηναϊκός-Τρίκαλα (Novasports 3)

Πέμπτη 19/2
17:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ (OTE Sport 3)

Επόμενη αγωνιστική (187η)

Σάββατο 28/2
17:00 Νέα Κηφισιά-Άρης (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 ΚΑΟΔ-Κόροιβος Αμαλιάδας (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Κολοσσός Ρόδου-Απόλλων Πατρών (Novasports 1)

Κυριακή 1/3
16:30 Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός (Novasports 3)
18:30 ΑΕΚ-Πανελευσινιακός (OTE Sport 3)

Δευτέρα 2/3
16:30 Τρίκαλα-Ολυμπιακός (Novasports 1)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: