Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Βλέπει Λόρια η ΑΕΚ!

«Άσο» με τον Γκιόργκι Λόρια θέλει να τραβήξει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η «Ένωση» έχει κάνει ήδη επαφή με τον πανύψηλο τερματοφύλακα του ΟΦΗ, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Βλέπει Λόρια η ΑΕΚ
Την περίπτωση του Γκιόργκι Λόρια φέρεται να εξετάζει για την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ. Στην «Ένωση» είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Γιάννη Ανέστη, που προορίζεται φυσικά για βασικός και στην ομάδα που θα επανέλθει στη Σούπερ Λίγκα.

Μπορεί λοιπόν οι Βούρας-Καραγκιολίδης να έχουν ανταποκριθεί όποτε χρειάστηκε, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για ένα γκολκίπερ που θα συνθέσει ένα ακόμα δυνατότερο δίδυμο στη θέση κάτω από τα δοκάρια. Μια τέτοια λύση θα μπορούσε να είναι ο Λόρια, που κάνει πολύ καλή χρονιά με τον ΟΦΗ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε μερίδα του Τύπου, έχει γίνει ήδη μια διερευνητική επαφή με την πλευρά του Γεωργιανού, στην οποία υπήρξε καλό κλίμα και διαπιστώθηκε πρόσφορο έδαφος για συμφωνία (παρόλο που ενδιαφέρον έχει δείξει και ο ΠΑΟΚ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: