Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ψάχνουν… εξ αναβολής «χρυσάφι»

Μάχη επιβίωσης είναι το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο στο «Γεντί Κουλέ», στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ψάχνουν… εξ αναβολής «χρυσάφι»
Το εξ αναβολής παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο διεξάγεται σήμερα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (17:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωπες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τους Νεοσμυρνιώτες να επικρατούν με σκορ 2-0 των Κρητικών, με τα δύο γκολ του Απόστολου Γιάννου.

Ωστόσο, η τελευταία νίκη των «κυανέρυθρων» στην έδρα του Εργοτέλη χρονολογείται από τις 26 Οκτωβρίου, όταν είχαν επικρατήσει με σκορ 5-2.

Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι του Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Γιουσούφ, που δεν έπαιξε στο Καραϊσκάκη, τους Βαλάντη Κοζορώνη και Σάββα Γκέντσογλου, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και τους «ερυθρόλευκους» Μανώλη Τζανακάκη, Μπάμπη Λυκογιάνη (δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό).

Αντίθετα, άφησε εκτός 20άδας τον Λεονάρντο Κούτρη (θλάση στον δικέφαλο), Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς (είναι στο στάδιο της αποθεραπείας) και τον Μάικλ Ολαϊτάν.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Χατζηισαΐας (έκανε και μία μικροεπέμβαση στο δάχτυλο) και ο Σιώπης δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος όμως θα έχει και πάλι τον Ρισβάνη.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Ιμπαγάσα θα μείνει στον πάγκο για να πάρει ανάσες, όμως οι «κυανέρυθροι» έχουν... φουριόζους τους δύο αμυντικούς τους χαφ. Το δίδυμο Κόρμπου-Μητρόπουλου δείχνει να δένει και είναι χαρακτηριστικό πως στους «Ζωσιμάδες» εκτός από τα ανασταλτικά τους καθήκοντα, πήραν και πολλές δημιουργικές πρωτοβουλίες.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: