Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

«Ο Πογκμπά πρέπει να πάει στην Τσέλσι ή στην Ρεάλ»

Την πίστη του ότι ο Πολ Πογκμπά θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους εξέφρασε ο Νικολά Ανελκά, ο οποίος τόνισε ότι η Τσέλσι και η Ρεάλ είναι οι ιδανικές ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος.

«Ο Πογκμπά πρέπει να πάει στην Τσέλσι ή στην Ρεάλ»
Την πεποίθησή του ότι η Τσέλσι και η Ρεάλ είναι οι ιδανικές επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του ο Πολ Πογκμπά, εξέφρασε ο Νικολά Ανελκά.

Ο 35χρονος Γάλλος, σε δηλώσεις του, επισήμανε την πίστη του ότι ο νεαρός μέσος θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, ενώ τόνισε ότι, αν τελικά πάει στη «βασίλισσα», ο Κάρλο Αντσελότι θα πάρει από εκείνον το 100%.

«Πιστεύω πως θα φύγει από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι. Κατά την άποψή μου, πρέπει να πάει είτε στην Τσέλσι, που έχει μεγάλους παίκτες και την οικονομική δύναμη του Αμπράμοβιτς, είτε στη Ρεάλ, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου, αν όχι ο μεγαλύτερος. Ειδικά στη Ρεάλ, πιστεύω θα ανταποκριθεί πολύ καλά στις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή. Ο Κάρλο Αντσελότι θα τον εξελίξει και θα πάρει από εκείνον το 100% των δυνατοτήτων του. Όλα αυτά, όμως, είναι μόνο λόγια. Μόνο ο Πολ ξέρει που θέλει πραγματικά να παίξει και πιστεύω ότι έχει ήδη αποφασίσει», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: