Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Μουρίνιο: «Πιο κοντά στη νίκη η Παρί»

Δίκαιο χαρακτήρισε ο Ζοσέ Μουρίνιο το 1-1 στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά σχολίασε πως ο αντίπαλος έφθασε πιο κοντά στο να πάρει τη νίκη. «Όλα είναι ανοιχτά», τόνισε.

Μουρίνιο: «Πιο κοντά στη νίκη η Παρί»
Από ένα ημίχρονο είχαν Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι στη Γαλλία στο ματς της Τρίτης για τους «16» του Champions League, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, που παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες. Το 1-1 αφήνει την πρόκριση ανοιχτή, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και σχολίασε πως η ομάδα του Λοράν Μπλαν είναι φανταστική.

«Το πρώτο ημίχρονο μας άνηκε. Έπαιξαν πιο παθητικά και είχαμε τη δυνατότητα να κυκλοφορήσουμε την μπάλα για να κυλήσει και ο χρόνος. Στο δεύτερο ήταν πιο επιθετικοί και κατάφεραν να κερδίσουν μπάλες πολύ γρήγορα. Ωστόσο, η ισοπαλία είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αν πάρουμε όμως υπόψιν μας τον αριθμό των ευκαιριών που χάθηκαν και τις επεμβάσεις των τερματοφυλάκων, τότε είχαν περισσότερες από εμάς. Αν κάποιος έφθασε πιο κοντά στη νίκη, αυτή η ομάδα ήταν η Παρί.

Με το 1-1 όλα είναι ανοιχτά. Είναι φανταστική ομάδα, με φανταστικούς ποδοσφαιριστές. Έχουν μια υπέροχη τριάδα μπροστά και είναι πολύ επικίνδυνοι. Υπάρχει πολύ ταλέντο σε αυτήν την ομάδα. Όλα θα κριθούν στο Στάμφορντ Μπριτζ», σχολίασε για την αναμέτρηση.

Οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ με τον δεξιό τους μπακ, τον Ιβάνοβιτς και ο 51χρονος προπονητής, σχολίασε: «Περιμένεις από τους επιθετικούς να σκοράρουν, αλλά είναι καλύτερα όταν έχεις δύο με τρεις επιπλέον παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Ο Ιβάνοβιτς φαίνεται ότι επιλέγει τις στιγμές του… δύο γκολ με τη Λίβερπουλ, ένα απόψε, ένα στον τελικό του Europa League με την Μπενφίκα. Όλα είναι σημαντικά γκολ».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα παραμονές του αγώνα: «Συχνά περιμένεις ότι δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες, αλλά σε εκπλήσσουν. Αζάρ, Γουίλιαν, Όσκαρ, Φάμπρέγκας και Ιβάνοβιτς δεν προπονήθηκαν μετά την αναμέτρηση με την Έβερτον. Χθες προπονήθηκαν για τα Μέσα, για να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν. Σεσκ ήταν άρρωστος στο κρεβάτι για τρεις ημέρες και δεν μπορούσε να προπονηθεί. Όλοι τους έδωσαν τα πάντα σήμερα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: