Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

«Εξεπλάγην από τον κόσμο της ΑΕΚ»

Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο της ΑΕΚ δήλωσε ο Έλντερ Μπαρμπόσα. Μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Πορτογάλος τόνισε ότι γνώριζε το μεγαλείο του συλλόγου, αλλά εξεπλάγη απ’ τη θέρμη των οπαδών του.

«Εξεπλάγην από τον κόσμο της ΑΕΚ»
Μόνο καλά λόγια για τη μέχρι τώρα θητεία του στην ΑΕΚ είχε να πει ο Έλντερ Μπαρμπόσα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Record», ο Πορτογάλος δήλωσε ενθουσιασμένος -τόσο από τις συνθήκες δουλειάς της ομάδας, όσο και από τον τρόπο που τον υποστηρίζει ο κόσμος του.

«Πριν έρθω στην Ελλάδα με ενημέρωσαν για το πρότζεκτ και κατάλαβα το μεγαλείο του συλλόγου. Ομολογώ, όμως, ότι εξεπλάγην από τη θέρμη των οπαδών μας, που πάντα δημιουργούν φανταστική ατμόσφαιρα. Το μυστικό μας είναι ότι έχουμε μια ισχυρή ομάδα και όχι μεμονωμένα αστέρια. Όλοι μαζί, παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος, δε, στην πορεία της ομάδας (για την οποία επισημαίνεται στο ρεπορτάζ το αήττητο των 24 αγωνιστικών που τρέχει ως τώρα), ο Μπαρμπόσα σημείωσε:

«Όλοι λαχταρούμε για την επιστροφή της ΑΕΚ στην πρώτη κατηγορία, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Απομένουν, όμως, αρκετά παιχνίδια ακόμη αυτή τη σεζόν. Έχουμε κερδίσει με σχετική ευκολία τα εντός έδρας παιχνίδια, γιατί έχουμε έναν αγωνιστικό χώρο σε καλή κατάσταση, κάτι που δεν συμβαίνει πάντα στα εκτός έδρας ματς».

Όσο για την προσωπική του απόδοση (που συνοψίζεται σε 16 συμμετοχές και 3 γκολ), ο Πορτογάλος έδειξε προσγειωμένος και αρκέστηκε να πει: «Τα πράγματα είναι καλά για μένα. Το να είσαι σε ένα club που όλοι σε στηρίζουν, είναι ο μισός δρόμος για την επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: