Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό δεν έπρεπε να το σφυρίξει ο Βοσκάκης!

Ματσάρα και μάχη στο "Κλ. Βικελίδης", αλλά χωρίς νικητή (2-2). Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε δύο φορές (Κλάους, Καμαρά), ο Άρης απάντησε ισάριθμες με Αγκάνθο. Με πέναλτι και αποβολή το 2-2. Ζήτησε κι άλλο πέναλτι ο Άρης.
Τέσσερα γκολ, τα δύο γκολάρες, μια αποβολή και καλή... μπαλίτσα στο πρώτο μέρος. Αυτά τα στοιχεία συνέθεσαν το τελικό 2-2 στο Άρης-ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα, μάλλον δίκαιο μεν, χωρίς να ικανοποιήσει καμία από τις δύο ομάδες δε. Κλάους με γκολ από τα... αποδυτήρια, ο "νέος" Καμαρά και ο Αγκάνθο (2) ήταν οι σκόρερ, με τον ΠΑΟΚ να τελειώνει με 10 λόγω της αποβολής του Κωνσταντινίδη με δεύτερη κίτρινη στη φάση του πέναλτι (καθαρό) που διαμορφώθηκε το 2-2. Οι κίτρινοι ζήτησαν κι άλλο πέναλτι (για χέρι Κάτσε), αλλά πρέπει να έχουν παράπονα πρώτα από την απόδοση τους...
"Καταιγίδα"!
Δυο γκολ, το ένα μάλιστα γκολάρα, στα πρώτα 5 λεπτά ενός ντέρμπι δεν ξαναθυμόμαστε! Ο Κλάους στο 2` "πάγωσε" το γήπεδο με προβολή, αλλά στο 5` ο Αγκάνθο με ένα βολέ από πλάγια αριστερά έβαλε ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ γκολ! Ο φρενήρης αυτός ρυθμός μετά το 10` κόπασε, με τον ΠΑΟΚ πάντως να είναι σαφώς πιο δραστήριος από τα πλάγια με Καμαρά και Λίνο, κυρίως.
Η επιθετική δραστηριότητα των φιλοξενούμενων απέφερε καρπούς στο 26`! Ο Λάζαρ βρήκε πλάγια αριστερά τον Καμαρά, ο οποίος με βολίδα από τα πλάγια έκανε το 1-2! Ο Άρης υπέφερε στη δημιουργία, καθώς ο Τάτος ήταν καλά κλεισμένος, ενώ προς στιγμήν με την αλλαγή στις πτέρυγες από τους Γιαννιώτα και Διαμαντάκο ανέβασε ρυθμούς, δίχως όμως να απειλήσει. Σε κάθε περίπτωση πάντως το 1-2 ήταν δίκαιο.
Κίτρινη "φλυαρία"
Ο Μιχαλήτσος έβγαλε Γιαννιώτα, Γιαννίτση στο β` και πέρασε Παπαζαχαρία και Τριανταφυλλάκο, με τον Άρη να πιέζει στο ξεκίνημα μεν, δίχως να απειλεί δε. Ο ρυθμός έπεσε σιγά σιγά, με τον ΠΑΟΚ πλέον να περιμένει τον αντίπαλο του, ψάχνοντας κάποια κόντρα.
2-2!
Οι κίτρινοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κάτσε στο 65` και τελικά το πήραν στο 70`! Ο νεαρός μπακ του ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντινίδης φάνηκε να σπρώχνει τον Αγκάνθο στην περιοχή και ο Βοσκάκης έδειξε βούλα, με τον Ισπανό να γράφει το 2-2! Ο "Δικέφαλος" με αριθμητικό μειονέκτημα δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα είναι η αλήθεια, οπότε μάλλον εύκολα έμεινε το 2-2 ως το τέλος.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κοέλιο, Αγκάνθο, Κωνσταντινίδης, Βελλίδης, Τριανταφυλλάκος, Λάζαρ, Σίλντενφελντ, Αθανασιάδης
ΚΟΚΚΙΝΗ : Κωνσταντινίδης (70`)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ : Ευθυμιάδης (Πιερίας) - Καρατζίκας (Αθηνών)
ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Γιαννίτσης (46` Παπαζαχαρίας), Πουλίδο, Κοέλιο, Κοτσαρίδης (74` Καραγιάννης), Τάτος, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας (46` Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Φωτάκης (91` Κατσικάς), Κάτσε, Λάζαρ, Καμαρά (82` Ολίσε), Σαλπιγγίδης (73` Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης
πηγή:sportdog.gr

Ουαλικός σίφουνας στα Midlands!

Το 11ο –και πανέμορφο- γκολ του Γκάρεθ Μπέιλ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην Τότεναμ επί της Γουέστ Μπρομ, με σκορ 1-0.

Ουαλικός σίφουνας στα Midlands
Οι Λονδρέζοι πλησίασαν την Τσέλσι στον ένα βαθμό και ετοιμάζονται για το ματς με τη Νιούκαστλ, στο οποίο μπορούν να συμπληρώσουν δύο μήνες αήττητοι!

Η ομάδα του Αντρέ Βίλας-Μπόας πέρασε αλώβητη από τα Midlands και με τον εξαιρετικό Μπέιλ να σκοράρει ένα ακόμη πανέμορφο γκολ πήρε τη νίκη που τόσο χρειάζονταν.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Γκόραν Ποπόφ, ενώ η Τότεναμ χάνει –για άγνωστο διάστημα ακόμη- τον Ζερμέν Ντεφό.

Ντεμπούτο με θετική εμφάνιση για τον Λούις Χόλτμπι, συνεχίζεται η κατρακύλα των «baggies».

Το ματς:

Ο αγώνας άρχισε καλά για τους γηπεδούχους, αφού το 4-4-2 λειτουργούσε εξαιρετικά, με τις αποστάσεις να είναι μικρές, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι παίκτες της Τότεναμ να τρυπώσουν ανάμεσα τους. Οι Σέιν Λονγκ και Ρομέλου Λουκάκου ήταν αυτοί με τις περισσότερες ευκαιρίες για τους «baggies», χωρίς όμως η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο τραυματισμός του Ζερμέν Ντεφό και η αποβολή του Ποπόφ, στις αρχές του δευτέρου μέρους, άλλαξαν τις ισορροπίες και έφεραν την Τότεναμ, σε θέση ισχύος, με τους Λονδρέζους να μην αφήνουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι παίκτες του Βίλας-Μπόας εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, αφού δεν κινδύνεψαν στα μετόπισθεν και με τον Μπέιλ να σκοράρει έφτασαν στη νίκη.

Η Τότεναμ πλησίασε ακόμη περισσότερο στην τρίτη θέση, ενώ η Μπρόμιτς έχασε για τέταρτη φορά στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος. Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ συνεχίζει να μην μπορεί να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Οι συνθέσεις του ματς:

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ – Ριντ, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Πόποφ – Ντόρανς (Ρόζενμπεργκ 81’), Γιάκομπ (Φορτουνέ 82’), Μόρισον, Μπραντ – Λονγκ, Λουκάκου (Ρίτζγουελ 52’).

Τότεναμ: Γιορίς – Γουόκερ (Γκαλάς 78’), Ντόουσον, Βερτόνχεν, Ασού-Εκοτό – Ντεμπελέ, Πάρκερ – Λένον (Σίγκουρντσον 86’), Μπέιλ, Ντέμπσεϊ – Ντεφό (Χόλτμπι 39’).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2/2 (17:00)

ΚΠΡ – Νόριτς 0-0

Άρσεναλ – Στόουκ 1-0
(78’ Ποντόλσκι)

Έβερτον – Άστον Βίλα 3-3
(21’ Ανιτσέμπε, 69’, 90+3’ Φελαϊνί-2’, 61’ Μπεντέκε, 24’ Αγκμπονλαχόρ)

Νιούκαστλ – Τσέλσι 3-2
(41’ Γκουτιέρεζ, 68’, 90’ Σισοκό-55’ Λάμπαρντ, 61’ Μάτα)

Ρέντινγκ – Σάντερλαντ 2-1
(7’, 85’ Κεμπε-29’ πεν. Γκάρντερ)

Γουέστ Χαμ – Σουόνσι 1-0
(77’ Κάρολ)

Γουίγκαν – Σαουθάμπτον 2-2
(25’ Κάλντγουελ, 90’ Μαλόνεϊ-64’ Λάμπερτ, 85’ Σνάιντερλιν)

Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1
(79' Ρούνεϊ)

Κυριακή 3/2

Γουέστ Μπρομ – Τότεναμ 0-1
(68' Μπέιλ)

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ (18:00)

Πηγή: England365.gr

Ο Μούτου… ψήφισε Παρί!!

Με τον Άντριαν Μούτου να πετυχαίνει δύο γκολ, η Αζαξιό επικράτησε 3-1 της Λιόν και έδωσε την ευκαίρία στην Παρί να μείνει μόνη στην πρώτη θέση της Ligue 1.

Ο Μούτου… ψήφισε Παρί!
Στην μάχη για την κορυφή της Ligue 1 της Γαλλίας, η Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε σήμερα έναν νέο… σύμμαχο. Την Αζαξιό του Άντριαν Μούτου. Ο Ρουμάνος πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του με σκορ 3-1 επί της Λιόν και επέτρεψε στους Παριζιάνους να μείνουν μόνοι πρώτοι μετά την 23η αγωνιστική.

Οι «λιονέ» πήραν το προβάδισμα με σκόρερ τον Λακαζέτ στο 53΄αλλά η συνέχεια άνηκε στην Αζαξιό. Στο 57΄ο Μπελγκαζουάνι έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έπειτα ανέλαβε δράση ο Άντριαν Μούτου.

Ο Ρουμάνος επιθετικός έκανε το 2-1 στο 65΄ενώ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+2΄, έγραψε το τελικό 3-1 και υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους στην ήττα που τους αφήνει τρεις πόντους πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά η 23η αγωνιστική:
Παρασκευή, 1/2

Τουλούζ-Παρί Σεν Ζερμέν 0-4
(4’ Παστόρε, 36’ Ιμπραΐμοβιτς, 70’ Σακό, 72’ Φαν Ντερ Βιλ)

Σάββατο, 2/2
Λοριάν-Ρεν 2-2
(30’ Ζουφρ, 80’ Αλιαντιέρ-56’ Ερντίνγκ, 90+1’ Ενγκαντό)

Μπαστιά-Εβιάν 0-0

Μπορντό-Βαλανσιέν 2-0
(33΄Μπελιόν, 71΄Ομπρανιάκ)

Λιλ-Τρουά 1-1
(74΄Οριγκί-30΄Καμούς)

Σοσό-Σεντ Ετιέν 1-2
(72΄Μπουτέν-24΄Ομπαμεγιάνγκ, 78΄Λεμουάν)

Μπρεστ-Νις 0-2
(13΄Πεσίνοβιτς, 46΄αυτογκόλ Φεραντί)

Κυριακή, 3/2

Αζαξιό-Λιόν 3-1
(57΄Μπελγκαζουάνι, 65΄, 90+2΄Μούτου-53΄Λακαζέτ)

Μονπελιέ-Ρεμς (18:00)
Μαρσέιγ-Νανσί (22:00)



πηγή: sport-fm.gr
 

Ήταν να μην πάρει το… ρόπαλο!

Άλλη μία νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με σκορ 1-0 του Εθνικού Γαζώρου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Football League παραμένοντας για 16ο ματς αήττητος.

Ήταν να μην πάρει το… ρόπαλο
Ήταν να μην… πάρει μπρος ο Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό πήρε άλλη μία νίκη. Αυτή τη φορά το… θύμα ήταν ο Εθνικός Γαζώρου που γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Ηρακλής Ψαχνών έφτασε τα 16 παιχνίδια αήττητος και είναι στην κορυφή της Football League, μετά από 19 αγώνες έχοντας 34 βαθμούς με τον Εργοτέλη να έχει την ίδια βαθμολογική συγκομοιδή αλλά με έναν αγώνα λίγοτερο.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Λάρισα είχε ένα εύκολο απόγευμα, αφού επικράτησε εντός έδρας του Φωκικού με σκορ 5-0. Έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχασε η Νίκη Βόλου που έμεινε στο 1-1 με την Δόξα Δράμας στο γήπεδο των «μαυραετών».

Στο «Ελ Πάσο» η Καλλιθέα «κόλλησε» στο 0-0 με τον Βύζαντα Μεγάρων. Σπουδαίο «τρίποντο» πήρε και ο Ολυμπιακός που νίκησε στο γήπεδό του με 4-1 τον Πιερικό με τον Πατρίκ Ογκουνσότο να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ του με τον σύλλογο του Βόλου. Λύτρωση στο τέλος για τον Πανσερραϊκό που νίκησε με 2-1 την Καβάλα χάρη στο γκολ του Τσούτση στο 90+1’. Σημαντικό «τρίποντο» πήρε και η Αναγέννηση Επανομής που επιβλήθηκε της Καλλονής με σκορ 2-1.

Η (19η) αγωνιστική:

Παρασκευή (1/2)
Αναγέννηση Γιαννιτσών- Ηρακλής 0-0

Κυριακή (3/2)

Δόξα Δράμας- Νίκη Βόλου 1-1
(7' Κάπελ - 63' Βέρτζος)

Λάρισα- Φωκικός 5-0
(21' Τσίγκας, 60' Χασομέρης, 62' Πόνσε, 73', 90' Δεινόπαππας)

Καλλιθέα- Βύζας Μεγάρων 0-0

Πανσερραϊκός- Καβάλα 2-1
(19' Σίμιτς, 90+1' Τσούτσης- 60' Ντουτσαρίδης)

Ηρακλής Ψαχνών- Εθνικός Γαζώρου 1-0
(15' Ρούτσης σουτ)

Αναγέννηση Επανομής- Καλλονή 2-1
(29' Ζόσουα Σίλβα, 40' αυτ. Λαμπρόπουλος - 63' αυτ. Μωυσίδης)

Ολυμπιακός Βόλου- Πιερικός 4-1
(4' , 28' Ανιέτε, 38' Πετκάκης, 61' Ογκουνσότο - 40' Ντάνι)

Εργοτέλης- Παναχαϊκή (17:00)
Απόλλων Σμύρνης- Παναιτωλικός (18:00)

Επόμενη (20η) αγωνιστική:

Λάρισα- Δόξα Δράμας
Φωκικός- Καλλιθέα
Θρασύβουλος- Εργοτέλης
Βύζας Μεγάρων- Πανσερραϊκός
Παναχαϊκή- Ηρακλής Ψαχνών
Καβάλα- Επανομή
Εθνικός Γαζώρου- Απόλλων Σμύρνης
Καλλονή- Αναγέννηση Γιαννιτσών
Παναιτωλικός- Πιερικός
Ηρακλής- Ολυμπιακός Βόλου

Ρεπό: Νίκη Βόλου



πηγή: sport-fm.gr
 

Η Ίντερ… νοσεί, η Λάτσιο υποχωρεί και ο Κονέ εκτελεί!!

Νέες βαθμολογικές απώλειες για Λάτσιο και Ίντερ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, επιτρέπουν σε Γιουβέντους και Νάπολι να ξεφύγουν.

Η Ίντερ… νοσεί, η Λάτσιο υποχωρεί
Κούρσα για δύο φαίνεται ότι θα γίνει η μάχη του τίτλου στην Ιταλία αφού Λάτσιο και Ίντερ όπως έδειξαν με τις ήττες τους στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, δεν μπορούν να ακολουθήσουν Γιουβέντους και Νάπολι στην βαθμολογία.

Οι «νερατζούρι» για ένα ακόμα παιχνίδι έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο τις παθογένειες που τους… ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και γνώρισαν την ήττα με σκορ 3-1 από την Σιένα εκτός έδρας.

Προβληματική εικόνα και για την Λάτσιο που είδε την Τζένοα με γκολ του Ριγκόνι στο 90+5΄να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-2 στο μεταξύ τους ματς στην Γένοβα. Αντίθετα, η Φιορεντίνα δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να ρίξει στο… καναβάτσο την Πάρμα (2-0) την ώρα που η Μπολόνια έφευγε με το διπλό (3-2) από την έδρα της Πεσκάρα με τον Παναγιώτη Κονέ να σκοράρει για μία ακόμα φορά.

Έτσι, η Γιουβέντους είναι μόνη πρώτη με 52 βαθμού, η Νάπολι δεύτερη με 49 και η Λάτσιο έμεινε τρίτη με 43 ενώ η Ίντερ «κόλλησε» στους 40.

Συνοπτικά οι αγώνες της 23ης αγωνιστικής.

Παρασκευή 01/02

Ρόμα – Κάλιαρι 2-4
(35’ Τότι, 90+3’ Μαρκίνιο- 5’ Ναϊνγκολάν, 46’ αυτ. Γκοϊκοετσέα, 53’ Σάου, 71’ Πισάνο)

Σάββατο 02/02

Τορίνο – Σαμπντόρια 0-0

Νάπολι – Κατάνια 2-0
(31’ Χάμσικ, 44’ Καναβάρο)

Κυριακή 03/02
Κιέβο – Γιουβέντους 1-2
(52’ Τερό-10’ Μάτρι, 42’ Λιχτσάινερ)

Φιορεντίνα – Πάρμα 2-0
(28΄Τόνι, 50΄Γιόβετιτς)
Τζένοα – Λάτσιο 3-2
(16΄Μποριέλο, 22΄Μπερτολάτσι, 90+5΄Ριγκόνι-58΄Φλοκάρι, 82΄Μάουρι)
Παλέρμο – Αταλάντα 1-2
(83΄Νέλσον-54΄Καρμόνα, 72΄Ντενίς)
Πεσκάρα – Μπολόνια 2-3
(30΄Βάις, 45΄Ντ’ Αγκοστίνο-34΄Ντιαμάντι, 50΄Τζιλαρντίνο, 66΄Κονέ)
Σιένα – Ίντερ 3-1
(21΄Εμεγκάρα, 25΄Σεστού, 55΄Ροσίνα-22΄Κασάνο)
21:45: Μίλαν – Ουντινέζε

Η επόμενη (24η) αγωνιστική

Σάββατο 09/02
19:00: Γιουβέντους – Φιορεντίνα
21:45: Λάτσιο – Νάπολι

Κυριακή 10/02

13:30: Πάρμα – Τζένοα
16:00: Αταλάντα – Κατάνια
Μπολόνια – Σιένα
Κάλιαρι – Μίλαν
Παλέρμο – Πεσκάρα
Σαμπντόρια – Ρόμα
Ουντινέζε – Τορίνο
21:45: Ίντερ – Κιέβο



πηγή: sport-fm.gr
 

Γ(λ)εντι Κουλέ!!

Ο νόμος του «Γεντί Κουλέ»! Οι Παπάζογλου και Περογαμβράκης έδωσαν στον ΟΦΗ τη νίκη επί της Κέρκυρας με σκορ 2-0 και παράλληλα το τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας «τρίποντο» για την ομάδα της Κρήτης.

Γ(λ)εντι Κουλέ!



Από την αρχή ήταν γνωστό πως τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για την Κέρκυρα, η νίκη ήταν μονόδρομος στο συγκεκριμένο ματς. Ωστόσο, αυτό προσέθεσε αρκετό άγχος και στους δύο, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι πολύ φτωχό, καθώς το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Έτσι κύλησε το πρώτο 20λεπτο στην αναμέτρηση, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα οι μόνοι που προσπάθησαν να απειλήσουν ήταν οι Κρητικοί. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είχαν την κατοχή, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά αυτή η υπεροχή τους βγήκε στο 28’, όταν Παπάζογλου άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη να περνούν μετά… βίας τη σέντρα, με αυτό να οφείλεται και στην αναγκαστική αλλαγή του Αγρίτη. Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού οι γηπεδούχοι κρατούσαν αυτό που επεδίωκαν, αλλά ο Περογαμβράκης αποφάσισε να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο τους, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων τους έδωσε τη δυνατότητα να πάνε προηγούμενοι με δύο γκολ στα αποδυτήρια.

Το προβάδισμα που είχε ο ΟΦΗ από το πρώτο ημίχρονο, έκανε τους παίκτες του να μπουν πιο χαλαροί στο δεύτερο μέρος. Αυτό, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί η Κέρκυρα, κυρίως με τους δραστήριους Κυβελίδη και Γιάντση στα πρώτα λεπτά, ωστόσο ο Αγριμάκης δεν ένιωσε ιδιαίτερη απειλή. Στη συνέχεια, το σκηνικό θύμισε εκείνο του πρώτου 45λεπτου, καθώς οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τον έλεγχο του ματς, μειώνοντας στο ελάχιστο τις ελπίδες των φιλοξενούμενων να πάρουν έστω και το βαθμό. Έτσι, με τα δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 την Κέρκυρα, πλησιάζοντας στον πόντο τον Λεβαδειακό –που έχει ένα ματς λιγότερο- και είναι στην πέμπτη θέση.






ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης (61’ Βιτώρος), Μονιάκης, Ζορμπάς (60’ Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης (76’ Μακρής), Παπάζογλου, Κουρδάκης, Λαπμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Σόουζα.

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Κανούλας, Ζαχαράκης, Νύκταρης.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (10’ Γκέσιος), Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Τσοκάνης (70’ Ηλιάδης), Στάμου (46’ Γιάντσης), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Πετρούσης, Βασιλόγιαννης, Αθανασίου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Εκτός ο Λόρενς!

Απουσία της τελευταίας στιγμής για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Λίαμ Λόρενς ανέβασε πυρετό και αποκλείστηκε από την αποστολή του "Δικεφάλου" για το ντέρμπι με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εκτός ο Λόρενς!
Από την… ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο Λίαμ Λόρενς βρέθηκε στο σπίτι του με υψηλό πυρετό.

Μοιραία αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι με τον Άρη, που ξεκινάει στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Λάζαρος Μωυσιάδης.



πηγή: sport-fm.gr