Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Πού το πάει η Βάρεγκεμ;

«Στενός κορσές» της έχει γίνει της Άντερλεχτ η άσημη, πλην τίμια, Ζούλτε- Βάρεγκεμ, η οποία πήρε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στην Σερκλ Μπριζ με σκορ 2-1.

Πού το πάει η Βάρεγκεμ;
Με τη φετινή της πορεία στο βελγικό πρωτάθλημα η Ζούλτε- Βέρεγκεμ έχει βαλθεί να… τρελάνει κόσμο, αφού η πορεία που πραγματοποιεί δεν θα την περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της.

Αυτό φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα, όπου φιγουράρει στην δεύτερη θέση, αφού έχει πέντε βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ που έχει και ένας ματς λιγότερο.

Η Ζούλτε- Βάρεγκεμ πήρε άλλο ένα «τρίποντο» και… θύμα της ήταν η Σερκλ Μπριζ την οποία νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Jupiler League.

Έτσι, το σύνολο του Φράνκι Ντούρι έφτασε τους 50 βαθμούς. Αυτό, βέβαια δεν θα είχε συμβεί αν για την ομάδα του Βάρεγκεμ δεν είχαν σκοράρει ο Λέγιε (43’) και ο Ντεπαλάσε (90’) με την Σερκλ, όμως, να είναι εκείνη που είχε πάρει προσωρινά το προβάδισμα χάρη στο τέρμα του Ουτσέμπο στο 33’.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής η Γάνδη νίκησε 2-1 την Γκέρμιναλ. Η Λέουβεν εκμεταλλεύτηκε την «δύναμη» της έδρας της και επικράτησε της Σαρλερουά με 1-0. Σημαντικό εντός έδρας «τρίποντο» πήρε και η Κόρτραϊκ που έκαμψε την αντίσταση της Μαλίν με 2-1. Στο 1-1 «κόλλησε» η Λιρς με την Λόκερεν, ενώ τη νίκη με σκορ 3-0 πήρε η Μονς απέναντι στην Μπέβερεν.

Η (25η) αγωνιστική:
Σάββατο (2/2)
Γάνδη- Γκέρμιναλ 2-1
Λέουβεν- Σαρλερουά 1-0
Κόρτραϊκ- Μαλίν 2-1
Λιρς- Λόκερεν 1-1
Μονς- Μπέβερεν 3-0
Σερκλ Μπριζ- Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-2

Κυριακή (3/2)
Άντερλεχτ- Σταντάρ Λιέγης
Γκενκ- Κλαμπ Μπριζ



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: