Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Χαμηλούς τόνους»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την εύκολη νίκη (91-69) επί του Περιστερίου, αναφορικά με τους στόχους του Πανιωνίου.

Σφαιρόπουλος: «Χαμηλούς τόνους»
Χαμηλούς τόνους ήθελε να κρατήσει ο Πανιώνιος όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη επί του Περιστερίου, λέγοντας πως: «Είναι νωρίς για τον Πανιώνιο να κοιτάει παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Αυτό που μας απασχολεί είναι το επόμενο ματς».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη συγκέντρωση που έδειξαν και στα 40 λεπτά. Είχαμε πει πως το Περιστέρι είναι μια μαχητική ομάδα και χαίρομαι που οι παίκτες μου το κατάλαβαν και το εφάρμοσαν μέσα στο γήπεδο. Είναι ενθαρρυντικό που μετά τη χειρότερή μας φετινή εμφάνιση κόντρα στον ΚΑΟΔ αντιδράσαμε σωστά. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς με μία ομάδα που θέλει να σωθεί», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συμπλήρωσε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Δημήτρη για τη δουλειά που έχει κάνει. Το Περιστέρι έχει βρει ρόλους και με λίγα μέσα έχει καταφέρει πάρα πολλά. Έχει κερδίσει επάξια το σεβασμό όλων μας. Έχουμε μια ομάδα με νέους παίκτες. Είναι σημαντικό που δουλεύουμε με νένα παιδιά ώστε να τους κάνουμε να έχουν καλή νοοτροπία. Πλέον και ο Αγραβάνης είναι στην ομάδα. Αν συνεχίσει και εκείνος να δουλεύει θα πάει καλά. Θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Πετύχαμε μόνο μια νίκη. Είναι νωρίς για τον Πανιώνιο να κοιτάει παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Αυτό που μας απασχολεί είναι το επόμενο ματς».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μαρκ Πέιν ανέφερε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα. Ξέραμε πως το Περιστέρι είναι μια μαχητική ομάδα που γυρίζει τα παιχνίδια και μείναμε συγκεντρωμένοι πετυχαίνοντας το στόχο μας. Το μπάσκετ είναι διαφορετικό σε σχέση με την Ισπανία. Ο κόουτς με βοηθά και προσπαθώ να είμαι πιο παραγωγικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: