Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Πιο επιθετικός από ποτέ!

Τη νίκη η οποία θα αποτελέσει αφετηρία για ένα σερί από θετικά αποτελέσματα θα κυνηγήσει απόψε ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Πιο επιθετικός από ποτέ
Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Novasports 1).

Οι «κίτρινοι» θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα αποκτήσουν βαθμολογική-ανάσα για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα και επιθυμούν να έχουν ανάλογη συνέχεια στους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος γνωρίζει πόσο σημαντικό μπορεί να αποδειχθεί το αποτέλεσμα του σημερινού ντέρμπι για την ομάδα του και για αυτό τον λόγο προσανατολίζεται να παρατάξει την πιο επιθετικογενή ενδεκάδα που έχουν αντικρίσει οι οπαδοί της τη φετινή σεζόν.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1, το οποίο κατά τη διάρκεια του αγώνα μπορεί να μετατραπεί σε 4-3-3, ούτως ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη επιθετικότητα και πίεση στην αντίπαλη άμυνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βελλίδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Καζναφέρη, Γιαννίτση, Πουλίδη και Ζαραδούκα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κοέλιο και Τριανταφυλλάκος, ενώ την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γιαννιώτας, Τάτος και Διαμαντάκος.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αγκάνθο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Διούδης, Κοτσαρίδης, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Καραγιάννης, Ηρακλής, Οικονομόπουλος και Ψυχογιός. Εκτός πλάνων βρίσκονται μόνο οι Μαργαρίτης, Παπαστεριανός.

Προϊστορία

Ισορροπημένα είναι τα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως ο Αρης διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα στις νίκες.

Εχει 19 έναντι 12 του μεγάλου αντιπάλου του, ενώ οι ισοπαλίες είναι 21. Ισόπαλα έληξαν και τα δύο τελευταία ματς (1-1 πέρυσι, 0-0 πρόπερυσι).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

23/10/11 Άρης-ΠΑΟΚ 1-1 (3' Λαζαρίδης - 48' Παπάζογλου)
30/01/11 Άρης-ΠΑΟΚ 0-0
14/03/10 Άρης-ΠΑΟΚ 2-0 (22΄, 64΄ Κάμπορα)
25/01/09 Άρης-ΠΑΟΚ 0-0
21/10/07 Άρης-ΠΑΟΚ 3-1 (16', 57' Κόκε, 73' Γκαρσία - 30' Μπαλάφας)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: