Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Το ψάχνει για Μπόιντ!

Ερώτηση στην ΕΠΟ για το αν είναι εφικτή η απόκτηση του Κρις Μπόιντ θα κάνει ο Παναθηναϊκός. Σενάρια για Κόρμπο εν όψει καλοκαιριού.

Το ψάχνει για Μπόιντ
Η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται για τον Παναθηναϊκό. Η είδηση ότι ο Κρις Μπόιντ αποδεσμεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου από την ομάδα του στις ΗΠΑ αφήνει ανοικτό το παράθυρο της απόκτησής του.

Οι «πράσινοι» θα απευθυνθούν τη Δευτέρα στην ΕΠΟ για να αποσαφηνιστεί η υπόθεση κι αν ο 29χρονος Σκωτσέζος φορ μπορεί να αποκτηθεί. Εφόσον υπάρχει τέτοια δυνατότητα, θα γίνουν επαφές μαζί του καθώς είναι μία περίπτωση που κρίνεται πολύ καλή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Σημειώνεται πως από το προσεχές παιχνίδι απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ θα λείψουν Τοτσέ και Φορναρόλι, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας επιθετικός διαθέσιμος.

Στο μεταξύ, φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή ένα πλάνο ενίσχυσης εν όψει καλοκαιριού στοχεύοντας σε παίκτες εγνωσμένης αξίας από τη Σούπερ Λίγκα, που μένουν ελεύθεροι. Ήδη κυκλοφορούν σενάρια για τον μεσοαμυντικό του Λεβαδειακού, Παναγιώτη Κόρμπο. Ο 27χρονος άσος, που φέτος έχει 18 συμμετοχές και 1 γκολ στη Σούπερ Λίγκα αποτελώντας έναν παίκτη-κλειδί για τους Βοιωτούς, μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: