Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Γκερέιρο: «Καταφέραμε να ξεφύγουμε»

Χαρούμενος που η ΑΕΚ με τη νίκη της επί του Πανιωνίου ξέφυγε από την «ουρά» της βαθμολογίας δήλωσε πως είναι ο Ρότζερ Γκερέιρο, ο οποίος αποχώρησε με κάκωση και θα υποβληθεί σε μαγνητική τη Δευτέρα.

Γκερέιρο: «Καταφέραμε να ξεφύγουμε»
Το γκολ του Ρότζερ Γκερέιρο στάθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη με σκορ 1-0 στην ΑΕΚ κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Βραζιλιανοπολωνός, ο οποίος αναδείχτηκε και MVP της αναμέτρησης τόνισε μετά το ματς πως ίσως η Ένωση μπορεί στη συνέχεια να κοιτάξει λίγο ψηλότερα.

«Σημασία δεν έχει ποιος πετυχαίνει το γκολ, σημασία έχει η νίκη. Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και να δούμε αν μπορούμε να κοιτάξουμε λίγο πιο ψηλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε», δήλωσε αρχικά ο Γκερέιρο, ο οποίος αποχώρησε με κάκωση στο γόνατο στο ημίχρονο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία τη Δευτέρα για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη διαφορά στην απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, για να απαντήσει:

Για το δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ και την απόδοσή της είπε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν το είδα όλο το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο πάντως ήμασταν καλοί, είχαμε πολλές ευκαιρίες, τώρα για την αλλαγή που μου λέτε ίσως έγινε λόγω πίεσης, γιατί τα τελευταία παιχνίδια έχουν πολλή πίεση και δεν πρέπει να είσαι έτοιμος μόνο αγωνιστικά, αλλά χρειάζεται να είσαι και στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόφασή του να αναλάβει την εκτέλεση του φάουλ με το οποίο κατάφερε να σκοράρει:
«Η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε πολύ στα στημένα και είναι καθορισμένο ποιος κάνει τις εκτελέσεις και πως, ανάλογα με την απόσταση. Δούλεψα πολύ μέσα στην εβδομάδα σε αυτόν τον τομέα, είχα αυτοπεποίθηση και πήρα πάνω μου την ευθύνη να το εκτελέσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: