Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Μουρίνιο: «Φταίω εγώ και το καλεντάρι»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Γρανάδα, άφησε αιχμές για την απόδοση κάποιων παικτών και παραπονέθηκε για τη μία έξτρα μέρα ξεκούρασης της Μπαρτσελόνα.

Μουρίνιο: «Φταίω εγώ και το καλεντάρι»
Εμφανώς απογοητευμένος από το νέο στραβοπάτημα της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός επωμίστηκε την ευθύνη της ήττας από τη Γρανάδα (1-0), αλλά δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων παικτών του.

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η Γρανάδα έκανε τη δουλειά της: πέτυχε ένα γκολ και το υπερασπίστηκε με καρδιά και ψυχή. Όταν κερδίζουμε και όλοι παίζουν καλά είναι υπόθεση των παικτών, αλλά όταν χάνουμε η ευθύνη ανήκει στον προπονητή. Δεν παίξαμε καλά, δεν ήμασταν οι εαυτοί μας και γι’ αυτό είμαι υπεύθυνος εγώ. Δεν πήραμε ούτε την ισοπαλία και είμαι απογοητευμένος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άθλιοι και παρότι ισορροπήσαμε στην επανάληψη, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα από τα οποία μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι», ανέφερε ο 50χρονος τεχνικός.

Πάντως δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για άνιση συμπεριφορά της λίγκας απέναντι στην ομάδα του και την Μπαρτσελόνα. «Είναι ξεκάθαρο πως οι ομάδες δεν ελέγχουν το καλεντάρι. Είχαμε ένα εξαντλητικό ματς την Τετάρτη, αλλά παρ’ όλα αυτά εμείς παίζαμε Σάββατο και η Μπαρτσελόνα Κυριακή. Πάντα έτσι γίνεται. Πολλοί από τους παίκτες μας ήταν εξουθενωμένοι από το παιχνίδι Κυπέλλου. Πάντως έπρεπε να ανταποκριθούμε σε αυτή τη δυσκολία με διαφορετικό τρόπο. Κάποιοι παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα έπαιξαν και την Τετάρτη, άλλοι όχι. Ορισμένοι είχαν λόγο να είναι κουρασμένοι, αλλά κάποιοι δεν είχαν, καθώς την Τετάρτη ήταν στον πάγκο ή την εξέδρα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: