Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κατίδης: «Έχω συνηθίσει να… αναστατώνω»

Χαρούμενος για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου ήταν μετά το ματς ο Γιώργος Κατίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο χαμένο πέναλτι, τονίζοντας πως είναι συνηθισμένος να… αναστατώνει τα παιχνίδια!

Κατίδης: «Έχω συνηθίσει να… αναστατώνω»
Ο Κατίδης μίλησε μετά το 1-0 κόντρα στον Πανιώνιο, τόσο για τη σημασία αυτής της νίκης, όσο και για τις δικές του ατυχίες μέσα στο ματς.

«Ήταν από την αρχή ένα ωραίο παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ήμουν άτυχος σήμερα, ενώ ο Περιστερίδης έβγαλε το πέναλτι με την αξία του. Εμείς κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Ήθελα πολύ να σκοράρω και κυρίως δεν ήθελα να ισοφαριστούμε την ώρα που είχα χάσει το πέναλτι. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Περισσότερο αγχώθηκα πάντως. Όταν πήγαν να κρεμάσω τον τερματοφύλακα, είδα την μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα, ενώ ήμουν έτοιμος να πανηγυρίσω. Έχω συνηθίσει να αναστατώνω τα παιχνίδια. Πρέπει να πούμε περαστικά στον Χρήστο Αρκούδα, του αφιερώνουμε την νίκη αυτή. Πρέπει τώρα θα ξεκουραστούμε τις επόμενες δύο μέρες για να πάμε μετά στο δύσκολο ματς με την Κέρκυρα. Επιστρέφει και ο Βλάχος και πιστεύω ότι θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση», δήλωσε ο Κατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: