Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Γ(λ)εντι Κουλέ!!

Ο νόμος του «Γεντί Κουλέ»! Οι Παπάζογλου και Περογαμβράκης έδωσαν στον ΟΦΗ τη νίκη επί της Κέρκυρας με σκορ 2-0 και παράλληλα το τέταρτο συνεχόμενο εντός έδρας «τρίποντο» για την ομάδα της Κρήτης.

Γ(λ)εντι Κουλέ!



Από την αρχή ήταν γνωστό πως τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για την Κέρκυρα, η νίκη ήταν μονόδρομος στο συγκεκριμένο ματς. Ωστόσο, αυτό προσέθεσε αρκετό άγχος και στους δύο, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι πολύ φτωχό, καθώς το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Έτσι κύλησε το πρώτο 20λεπτο στην αναμέτρηση, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα οι μόνοι που προσπάθησαν να απειλήσουν ήταν οι Κρητικοί. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είχαν την κατοχή, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά αυτή η υπεροχή τους βγήκε στο 28’, όταν Παπάζογλου άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους από την άλλη να περνούν μετά… βίας τη σέντρα, με αυτό να οφείλεται και στην αναγκαστική αλλαγή του Αγρίτη. Στα επόμενα λεπτά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού οι γηπεδούχοι κρατούσαν αυτό που επεδίωκαν, αλλά ο Περογαμβράκης αποφάσισε να κάνει ακόμη πιο εύκολο το έργο τους, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων τους έδωσε τη δυνατότητα να πάνε προηγούμενοι με δύο γκολ στα αποδυτήρια.

Το προβάδισμα που είχε ο ΟΦΗ από το πρώτο ημίχρονο, έκανε τους παίκτες του να μπουν πιο χαλαροί στο δεύτερο μέρος. Αυτό, προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί η Κέρκυρα, κυρίως με τους δραστήριους Κυβελίδη και Γιάντση στα πρώτα λεπτά, ωστόσο ο Αγριμάκης δεν ένιωσε ιδιαίτερη απειλή. Στη συνέχεια, το σκηνικό θύμισε εκείνο του πρώτου 45λεπτου, καθώς οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τον έλεγχο του ματς, μειώνοντας στο ελάχιστο τις ελπίδες των φιλοξενούμενων να πάρουν έστω και το βαθμό. Έτσι, με τα δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 την Κέρκυρα, πλησιάζοντας στον πόντο τον Λεβαδειακό –που έχει ένα ματς λιγότερο- και είναι στην πέμπτη θέση.






ΟΦΗ (Πετράκης): Αγριμάκης, Σαρ, Μπανούσης (61’ Βιτώρος), Μονιάκης, Ζορμπάς (60’ Μπούρμπος), Κουτσιανικούλης (76’ Μακρής), Παπάζογλου, Κουρδάκης, Λαπμπρόπουλος, Περογαμβράκης, Σόουζα.

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Κανούλας, Ζαχαράκης, Νύκταρης.

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Αγρίτης (10’ Γκέσιος), Λεόν, Μοντέιρο, Τσουμάνης, Τσοκάνης (70’ Ηλιάδης), Στάμου (46’ Γιάντσης), Ζουμπουλάκης, Κυβελίδης.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Πετρούσης, Βασιλόγιαννης, Αθανασίου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: