Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τριάντα εισιτήρια για ανέργους η Κέρκυρα!!

Η ΠΑΕ Κέρκυρα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως θα διαθέσει τριάντα εισιτήρια σε ανέργους, για τον αγώνα των Φαιάκων με την Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΟ Κέρκυρα «Vourligans», στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης που οφείλει να έχει ένα αθλητικό σωματείο, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε, αποφάσισε την προσφορά 30 εισιτηρίων σε μακροχρόνια άνεργους συμπολίτες μας, προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν τον κυριακάτικο (25/11, 15.00) αγώνα με τη Βέροια, στο ΕΑΚ Κέρκυρας.

Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά δράσεων που θα γνωστοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα και οι οποίες, ως σταθερό σημείο αναφοράς τους έχουν την ευαισθησία που η κοινωνία του ΑΟ Κέρκυρα, ως πρώτο σωματείο του νησιού, επιβάλλεται να επιδείξει, έχοντας επίγνωση, τόσο του αθλητικού, όσο του ευρύτερου κοινωνικού της ρόλου. Όχι ως υποχρέωση, αλλά ως συνειδητό καθήκον.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία των «Vourligans», στην πλατεία Θεοφίλου Φρόνιμου, επί της Μητροπολίτου Μεθοδίου (τηλ. 26610- 36124), Πέμπτη – Σάββατο, ώρες 18.30- 21.30.

Σημειώνεται πως, προκειμένου να εξασφαλιστεί πως η πρωτοβουλία θα εκπληρώσει απόλυτα και μόνο τον σκοπό, για τον οποίο λαμβάνεται, οι ενδιαφερόμενοι να πρέπει να προσκομίσουν τον αριθμό της κάρτας ανεργίας τους».

Ζουρνατζίδης: «Το ζητούμενο είναι να υπάρχει και να λειτουργεί η ομάδα»

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι που ακολουθεί και για την εξυγίανση που γίνεται στην ομάδα.

Για το αν νιώθει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας:

«Αν πάρουμε υπόψη ότι είναι μια νέα ομάδα, με νέα παιδιά στη συγκρότηση της, έχοντας αποφύγει ορισμένες ήττες εκτός από Ολυμπιακό και ΚΑΟΔ που είναι καλές ομάδες είμαστε σε καλό επίπεδο. Περνώντας ο καιρός θα έχουμε ακόμα καλύτερη εξέλιξη. Σε όλες τις καινούριες ομάδες αυτό συμβαίνει. Υπάρχουν και λάθη τα οποία γνωρίζουμε, έχουμε όμως την ηρεμία και με πολύ δουλειά θα ελαχιστοποιηθούν οι αδυναμίες».

Για το ντέρμπι με τον Άρη:

«Η σύσκεψη για τα μέτρα θα γίνει αύριο στις 11. Είναι ξεκάθαρο ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν και των δύο ομάδων φίλαθλοι στο γήπεδο».

Για την εξυγίανση της ομάδας:

«Πολύ δύσκολη προσπάθεια για εμάς, αλλά η ομάδα λειτουργεί με όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε. Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο να υπάρχει και να λειτουργεί η ομάδα. Προσπαθούμε να σβήνονται παλιά χρέη και να μη δημιουργούνται καινούργια. Τα μπάτζετ και οι λειτουργίες είναι σε χαμηλό κόστος, ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για τον κόσμο που είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής και τον Κοντομηνά είπε:

«Είμαστε περήφανοι παρά τα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο και δεν υπάρχει μεγαλύτερος επενδυτής και χορηγός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει επενδυτής που έβαλε περισσότερα χρήματα από όσα έβαλε ο κόσμο. Προσωπικά λεφτά δεν μπορεί να βάλει κανείς περισσότερα από όσα ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή υπάρχει συνεργασία με τον κ. Κοντομηνά, μας έχει συμπαρασταθεί οικονομικά και είναι δίπλα μας. Όταν έχεις ισχυρούς ανθρώπους δίπλα σου λειτουργείς διαφορετικά. Διαφημίζονται οι εταιρίες του μέσω του ΠΑΟΚ αλλά τον συγκινεί και η προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Τα λίγα χρήματα που έχουμε από τα έσοδα τα βάζουμε για να επιβιώνει η ομάδα».

Για το άρθρο 99 που θέλει να μπει ο Άρης:

«Η διαδικασία είναι να έρθει σε συμφωνία με τους πιστωτές , σε αυτούς που χρωστάς. Αν συμφωνήσεις με αυτούς προχωράς. Αν δεν πληρώσεις έστω και έναν από τους πιστωτές έχει το δικαίωμα να πάει στη δικαιοσύνη. Πρέπει να είσαι βέβαιος ότι θα πληρώνεις να χρέη σου γιατί δεν παύεις να χρωστάς. Εμείς τη διαδικασία αυτή την κάναμε πολύ καλά, μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά όλα γίνονται σε συνεννόηση με τους πιστωτές».



πηγή: metrosport.gr
 


Κερμανίδης: «Πιστεύω στο έργο και στη δουλειά του Δώνη»

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, την απειθαρχία ορισμένων παικτών και το ενδεχόμενο επιστροφής του Βιερίνια.

Για το παιχνίδι τόνισε:

«Επειδή ακούστηκαν πολλά από την ημέρα του αγώνα και μετά, πρέπει να αφήσουν την ομάδα να ηρεμήσει γιατί έχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι που μπορούσε να κάνει, είναι θέμα προπονητή και παικτών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε με τι φιλοδοξίες ξεκίνησε φέτος η ομάδα. Έδωσε βλέψεις στους φιλάθλους λόγω της βαθμολογίας που βρίσκεται. Η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση με διάφορα από τους υπόλοιπους. Έχασε από τον Παναθηναϊκό γιατί πίστεψε ότι θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει όμως τώρα να γκρεμίσουμε τα πάντα με μία ήττα. Κάνουμε πολύ καλή πορεία παρά τους βαθμούς που χάσαμε. Η ομάδα ξεκίνησε με νέο προπονητή, νέους παίκτες και η πορεία είναι πολύ καλή».

Για τη συνέχεια της ομάδας και τη δουλειά του Δώνη δήλωσε:

«Όλοι βλέπουμε τη γίνεται στην ομάδα. Είναι καινούρια, χτίζεται από την αρχή με νέα παιδιά. Εγώ περίμενα από τους πιο έμπειρους να βοηθήσουν τους νέους αλλά ήταν σε άσχημη μέρα και γι? αυτό χάσαμε. Θέλει ηρεμία ώστε να συνεχιστεί η καλή πορεία. Έρχεται η μεταγραφική περίοδος και θα φέρει κάποιους παίκτες για να ενισχύσει την ομάδα. Εγώ πιστεύω στο έργο και στη δουλειά του Δώνη. Είναι δύσκολη δουλειά γιατί έχει την ομάδα στη δεύτερη θέση και παίζει με νέους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να τον αφήσουμε να συνεχίσει τη δουλειά αυτή».

Για την απειθαρχία των ποδοσφαιριστών:

«Πρέπει ο προπονητής με τον υπεύθυνο της διοίκηση αλλά και τον παίκτη να συζητήσουν τι θα γίνει. Ήταν μια άσχημη μέρα για τερματοφύλακα. Στον ΠΑΟΚ ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει και κάποια ποινή προς τον παίκτη. Είμαστε ακόμα στην αρχή του Πρωταθλήματος και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η ενέργεια ήταν κατακριτέα αλλά το να εξοντώνουμε τους παίκτες δεν βοηθάει πουθενά. Υπάρχει θέμα, το ποτήρι ξεχείλισε. Όσοι έχουν αποβληθεί είναι ξένοι παίκτες, θα πρέπει να υπάρξει κάποια συζήτηση με αυτούς ώστε να δοθεί μια λύση».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του Βιερίνια:

«Αυτή τη στιγμή σίγουρα χρειάζεται παίκτες μεγάλης αξίας. Εγώ δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να έρθει ο Βιερίνια, γιατί δεν θα είναι αυτός που ξέραμε. Πρέπει να έρθει παίκτης έμπειρος, μεγάλης αξίας, ηγετική φυσιογνωμία που θα έρθει για πρώτη φορά στην ομάδα ώστε να έχει και μέλλον. Ο Βιερίνια ότι είχε να δώσει το έδωσε».



πηγή: metrosport.gr
 


Λεοντιάδης: «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λεοντιάδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του «Δικεφάλου» με τον Ολυμπιακό, τον Χακόμπο αλλά και τον Βιεϊρίνια.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο κ. Λεοντιάδης ήταν περιεκτικός καθώς δήλωσε με σιγουριά οτι «ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Για το περιστατικό με τον Σανθ Χακόμπο:
«Είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας κάτι το οποίο δηλώνει και το παρελθόν του στον Αστέρα. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ ήξερε οτι ο Χακόμπο δεν είναι και το καλύτερο παιδι, αλλά ρίσκαρε καθως είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά, μπορεί να ξανακάνει κάτι αντίστοιχο, όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, μίλησε για τον Βιεϊρίνια και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ:
«Ο Βιεϊρίνια είναι μεγάλος παίκτης, με τρομερά χαρίσματα. Φυσικά και θέλω να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, εξάλλου ποια ομάδα δεν θα ήθελε έναν τέτοιο παίκτη στο ρόστερ της;»



πηγή: metrosport.gr
 


Από σήμερα τα εισιτήρια για ΟΣΦΠ!!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής τον Ολυμπιακό, στο μεγαλύτερο παιχνίδι του ελληνικού ποδοσφαίρου και η Τούμπα θα είναι γεμάτη.

Τα εισιτήρια τίθενται στη διάθεση του κοινού από σήμερα, με τη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 19:30. Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από Τρίτη μέχρι Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 09:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
VIP 3ου: 120 ?
VIP 4ου: 80 ?
Θύρα 1: 40 ?
Θύρες 2, 3: 30 ?
Θύρες 5, 6: 20 ?
Θύρες 4, 4α: 15 ?
Θύρες 8, 7, 7α: 15 ?

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας».

Παπαδόπουλος: «Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, μπορεί να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό»

Ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Δημήτρης Παπαδόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προσεχή αναμέτρηση των «κιτρίνων» στην Κομοτηνή, αλλά και για την εικόνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Από τον Άρη ξεχωρίζω τον Αγκάνθο, είναι πολύ καλός παίκτης. Τον ξέρω από την κοινή μας παρουσία στο ισπανικό πρωτάθλημα. Έχει μια νέα ομάδα ο Άρης, εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», είπε αρχικά και κληθείς να σχολιάσει την αλλαγή προπονητή τόσο στον Πανθρακικό, όσο και στον Άρη τόνισε:

«Αυτά είναι αποφάσεις των διοικήσεων. Γενικά πιστεύω ότι οι προπονητές πρέπει να στηρίζονται, να υπάρχει πλάνο από την αρχή της χρονιάς. Οι ομάδες στην Ελλάδα χτίζονται τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Όλα γίνονται την τελευταία μέρα».

Για την επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά και την άποψή του για τη φετινή Σούπερ Λιγκ:

«Με ενδιέφερε να παίζω ποδόσφαιρο, γιατί στόχος είναι να ευχαριστιόμαστε αυτό που αγαπάμε. Ως πρωτάθλημα έχουμε φτάσει χαμηλά, πιο κάτω δε γίνεται, πρέπει να βελτιώνονται οι ομάδες και οι παίκτες για να βλέπουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως δέκα ομάδες θα παλέψουν για τη σωτηρία τους. Οι πέντε πιο πάνω έχουν ξεκαθαρίσει, με τον Πανιώνιο που πήρε διαφορά».

Για το κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό σημείωσε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, αν τον κερδίσει θα είναι κοντά και θα παλέψει για το πρωτάθλημα».

Τέλος, για την προοπτική να επιστρέψει στην εθνική ομάδα:
«Οι στόχοι μου δε σταματούν και η εθνική είναι πάντα στόχος για μένα».



πηγή: metrosport.gr
 


'Αλοφς: «Σύντομα θα αποφασίσουμε για τον Βιεϊρίνια»

Για χάρη του, ο πρόεδρος της Βόλφσμπουργκ, Στέφαν Γκούχσεμ, σπατάλησε ένα σωρό λεφτά, για να τον πάρει από τη Βέρντερ.

Στη Βρέμη, είχαν άπαντες συνδέσει το όνομά του με όλες τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Από το 1999 ήταν εκεί ο Κλάους Άλοφς, που αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του. Η Βόλφσμπουργκ βλέποντας ότι οι πολλές μεταγραφές παικτών δεν έφεραν… φως, αποφάσισε να κάνει μεταγραφή αθλητικού διευθυντή. Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στην Γερμανία. Απλώς για τον Κλάους Άλοφς, είναι λίγο παράξενο να φορέσει το κοστούμι του εκπροσωπώντας άλλη ομάδα. Θα το συνηθίσει όμως. Το σίγουρο είναι πως έχει το ελεύθερο για να κάνει τις κινήσεις που θέλει.

Μέσα στο γραφείο του και όντας «πνιγμένος» από υποχρεώσεις, δέχθηκε να πει δύο λόγια στο «Μ» κυρίως για το θέμα που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και τους φίλους του. Αντελίνο Βιεϊρίνια το όνομά του. Θα λέγαμε ότι είναι πια παγκίτης στη Βόλφσμπουργκ, όμως δεν μπορεί ούτε αυτόν τον «τίτλο». Μετά την αποχώρηση του Μάγκατ, ο Πορτογάλος μένει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια εκτός αποστολής και οι οπαδοί του Δικεφάλου έχουν ήδη αρχίσει να ορέγονται την επιστροφή του. Ο ίδιος αφήνει πάντα ανοιχτό το παράθυρο, όμως ο Κλάους Άλοφς είναι πλέον αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, δεν αρνήθηκε το… πρόβλημα που υπάρχει με το μεγάλο ρόστερ της Βόλφσμπουργκ και μπορεί να μην θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες, όμως προανήγγειλε ουσιαστικά αρκετές αποχωρήσεις.

«Οπωσδήποτε είναι μεγάλο το ρόστερ και αυτό μπορεί να προκαλεί και αδικίες για κάποιους ποδοσφαιριστές. Είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε παίκτες για να μειωθεί το ρόστερ της ομάδας», τόνισε. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές αυτούς, φαίνεται πως θα είναι και ο Σωτήρης Κυργιάκος, που προπονείται κατά βάση με την δεύτερη ομάδα από την αρχή της σεζόν. Όσο για τον Βιεϊρίνια; «Δεν μπορώ να σας απαντήσω αυτή τη στιγμή. Πρώτα πρέπει να μιλήσουμε με τον προπονητή μας, κ. Κέστνερ, και να αποφασίσουμε για τους παίκτες που πρέπει να υπάρχουν στην ομάδα». Ο Βιεϊρίνια πάντως δεν είναι πλέον καν παγκίτης και όπως αφήνει να εννοηθεί ο νέος τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, υπάρχει.. θέμα. «Αναμφίβολα όταν ένας ποδοσφαιριστής δεν παίζει, είναι λογικό να προβληματίζεται και αυτός και η ομάδα. Όμως δεν μπορώ να σας πω αν θα παραχωρηθεί ο Βιεϊρίνια ή κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής. Αυτό θα το αποφασίσουμε σύντομα. Νομίζω ότι σε μερικές ημέρες θα μπορούμε να είμαστε πιο σίγουροι, όμως να είστε σίγουροι ότι ο πρώτος που θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις θα είναι ο ποδοσφαιριστής».



πηγή: metrosport.gr