Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ζουρνατζίδης: «Το ζητούμενο είναι να υπάρχει και να λειτουργεί η ομάδα»

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι που ακολουθεί και για την εξυγίανση που γίνεται στην ομάδα.

Για το αν νιώθει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας:

«Αν πάρουμε υπόψη ότι είναι μια νέα ομάδα, με νέα παιδιά στη συγκρότηση της, έχοντας αποφύγει ορισμένες ήττες εκτός από Ολυμπιακό και ΚΑΟΔ που είναι καλές ομάδες είμαστε σε καλό επίπεδο. Περνώντας ο καιρός θα έχουμε ακόμα καλύτερη εξέλιξη. Σε όλες τις καινούριες ομάδες αυτό συμβαίνει. Υπάρχουν και λάθη τα οποία γνωρίζουμε, έχουμε όμως την ηρεμία και με πολύ δουλειά θα ελαχιστοποιηθούν οι αδυναμίες».

Για το ντέρμπι με τον Άρη:

«Η σύσκεψη για τα μέτρα θα γίνει αύριο στις 11. Είναι ξεκάθαρο ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχουν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. θα ήταν καλύτερα να υπήρχαν και των δύο ομάδων φίλαθλοι στο γήπεδο».

Για την εξυγίανση της ομάδας:

«Πολύ δύσκολη προσπάθεια για εμάς, αλλά η ομάδα λειτουργεί με όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε. Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο να υπάρχει και να λειτουργεί η ομάδα. Προσπαθούμε να σβήνονται παλιά χρέη και να μη δημιουργούνται καινούργια. Τα μπάτζετ και οι λειτουργίες είναι σε χαμηλό κόστος, ευελπιστούμε ότι στο μέλλον θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Για τον κόσμο που είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής και τον Κοντομηνά είπε:

«Είμαστε περήφανοι παρά τα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ κόσμο και δεν υπάρχει μεγαλύτερος επενδυτής και χορηγός από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εγώ λέω ότι δεν υπάρχει επενδυτής που έβαλε περισσότερα χρήματα από όσα έβαλε ο κόσμο. Προσωπικά λεφτά δεν μπορεί να βάλει κανείς περισσότερα από όσα ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή υπάρχει συνεργασία με τον κ. Κοντομηνά, μας έχει συμπαρασταθεί οικονομικά και είναι δίπλα μας. Όταν έχεις ισχυρούς ανθρώπους δίπλα σου λειτουργείς διαφορετικά. Διαφημίζονται οι εταιρίες του μέσω του ΠΑΟΚ αλλά τον συγκινεί και η προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια. Τα λίγα χρήματα που έχουμε από τα έσοδα τα βάζουμε για να επιβιώνει η ομάδα».

Για το άρθρο 99 που θέλει να μπει ο Άρης:

«Η διαδικασία είναι να έρθει σε συμφωνία με τους πιστωτές , σε αυτούς που χρωστάς. Αν συμφωνήσεις με αυτούς προχωράς. Αν δεν πληρώσεις έστω και έναν από τους πιστωτές έχει το δικαίωμα να πάει στη δικαιοσύνη. Πρέπει να είσαι βέβαιος ότι θα πληρώνεις να χρέη σου γιατί δεν παύεις να χρωστάς. Εμείς τη διαδικασία αυτή την κάναμε πολύ καλά, μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις αλλά όλα γίνονται σε συνεννόηση με τους πιστωτές».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: