Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Μπορούν να νικήσουν και οι δύο»

«Μπορούν να νικήσουν και οι δύο»
Τη βεβαιότητα πως θα γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο μεγάλους αντιπάλους, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα της Τσέλσι με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός προπονητής δεν θέλησε να αποκαλύψει τις επιλογές του για την αρχική ενδεκάδα και περιορίστηκε να δηλώσει πως ο Άσλεϊ Κόουλ είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Όταν έγινε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, οι περισσότεροι εκτιμούσαν πως ο 5ος όμιλος έχει δύο ξεκάθαρα φαβορί. Η Τσέλσι και η Γιουβέντους έμοιαζαν πιο μπροστά από τη Σαχτάρ, ενώ στη Νόρζελαντ δεν έδινε κανείς πιθανότητες πρόκρισης. Οι Δανοί επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά, κάτι που δεν έκαναν οι Ουκρανοί, που μετά από 4 αγωνιστικές βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου και φαίνεται να είναι ένα βήμα μακριά από την επόμενη φάση. Κάτι που σημαίνει πως το εναπομείναν εισιτήριο διεκδικούν η Τσέλσι και η «Γιούβε», που κοντράρονται το βράδυ της Τρίτης.

Για το ματς αυτό μίλησε ο προπονητής των «Μπλε», Ρομπέρτο Ντι Ματέο, εκτιμώντας πως θα γίνει σπουδαίος αγώνας. «Θα δούμε ένα μεγάλο ματς, ανάμεσα σε δύο σπουδαίους αντιπάλους. Αν και περιμέναμε να είμαστε οι δύο μας αυτοί που θα έπαιρναν την πρόκριση, όλα δείχνουν πως κάποιος από μας θα μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Στο ματς αυτό θα φανεί ποιος. Για το λόγο αυτό πρέπει να κάνουμε ένα καλό αγώνα, να παίξουμε με πίστη και να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξουμε αμυντικά, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ζημιές στην άμυνα της Γιουβέντους», είπε ο Ντι Ματέο.

Ποιοι είναι οι 11 εκλεκτοί σας; «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποιοι θα αγωνιστούν. Αυτό θα το ξέρω αύριο. Δεν είναι πως κρύβω κάτι, απλά δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν», απάντησε ο Ιταλός.

Ο Άσλεϊ Κόουλ είναι από τους υποψήφιους; «Ο Κόουλ βρίσκεται στην αποστολή και δεν αποκλείεται να παίξει».

Ποιος είναι πιο κοντά στη νίκη; «Η Γιουβέντους, γιατί παίζει στην έδρα της. Αλλά είναι ένας αγώνας που και οι δυο μπορούν να κερδίσουν. Θα είναι σπουδαίο παιχνίδι», απάντησε διπλωματικά ο Ντι Ματέο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: