Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Θα βγάλει ...κόκκινες και ο Σαββίδης;

Ούτε μία ούτε δύο αλλά εφτά (!) φορές έχουν αποβληθεί μέχρι στιγμής φέτος ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, τις περισσότερες για... ανόητους λόγους και ο Ιβάν έχει ήδη "φορτώσει"!

Θα βγάλει ...κόκκινες και ο Σαββίδης;
Το πρώτο που θα πρέπει να σημειώσουμε, είναι πως ο ίδιος ο Σαββίδης έχει αναφερθεί στο θέμα των αποβολών. Ποιος δεν θυμάται όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, μετά το ντέρμπι με τον Άρη, που η ομάδα του είχε δύο αποβολές; Ο ομογενής επιχειρηματίας μίλησε για τη συμπεριφορά του Δώνη και την απειθαρχία που υπάρχει στον σύλλογο, όπως αυτή μπορεί να αποτυπωθεί από τις αποβολές των ποδοσφαιριστών!
Και δεν ξέρουμε για την ώρα με σιγουριά αν το μάτι του Ιβάν "κόβει" πάνω στην μπάλα, αλλά στην περίπτωση των αποβολών πέτυχε διάνα! Ο Δικέφαλος, άλλωστε, δεν είναι κάποια σκληρή ομάδα, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Μόλις... δύο από τις εφτά αποβολές που έχουν μέχρι στιγμής οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφορούν σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο! Το πιστεύετε; Οι δύο από τις εφτά! Ας τις δούμε αναλυτικά και θα καταλάβετε για ποιον λόγο είναι εκνευρισμένος με αυτό το θέμα ο Σαββίδης:
**Η πρώτη αποβολή παίκτη του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, ήταν στο παιχνίδι με τη Ραπίντ, στην Τούμπα. Ο Δικέφαλος ήταν στο 1-1 με την ομάδα της Βιέννης, με τον Λάζαρ να κάνει ένα δυνατό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του και να αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες. Οι Θεσσαλονικείς, τελικά, νίκησαν με 2-1, αλλά ο Ρουμάνος... έχυσε το πρώτο αίμα. Τουλάχιστον, όμως, ήταν "δικαιολογημένο"...
** Την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, στο ντέρμπι με τον Άρη, ο Δώνης είδε δύο παίκτες του να παίρνουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια νωρίτερα από τους υπόλοιπους. Ήταν ο Κατσικάς, για δυνατό μαρκάρισμα στον Αγκάνθο (αποβολή που έχει μία λογική, τέλος πάντων, αν και η κάρτα του Κάκου ήταν παρατραβηγμένη) και ο Λόρενς. Ο Ιρλανδός χαφ, όμως, κατάφερε να αποβληθεί λόγω της... κοκορομαχίας του με τον Γιαννιώτα.
** Την επόμενη αγωνιστική (6η) ήταν η σειρά του Γλύκου να αποβληθεί, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στη ροή μίας φάσης συγκρούστηκε με τον Κουτσιανικούλη και για αυτό έφυγε από το γήπεδο, επειδή ο επιθετικός του ΟΦΗ ήταν σε προφανή ευκαιρία για γκολ, όπως έκρινε ο διαιτητής. Η περίπτωσή του, όμως, ήταν ένα απλό και όχι ένα σκληρό μαρκάρισμα. Άσε που ήταν μάλλον υπερβολική και αυτή...
** Ο Δώνης είδε σε τρίτο σερί ματς (7η αγωνιστική) την ομάδα του να μην ολοκληρώνει το παιχνίδι με 10 παίκτες στο χορτάρι. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην Τούμπα, ο Λόρενς πήγε νωρίτερα για ντους στα αποδυτήρια από τους υπόλοιπους, επειδή έκανε θέατρο σε μία φάση και είδε 2η κίτρινη.
** Την 9η αγωνιστική, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Λάζαρ πέταξε ένα... μπουκάλι πίσω στην εξέδρα των φίλων του Πανιωνίου και, μοιραία, φόρεσε τη φόρμα του και έφυγε για τα αποδυτήρια.
** Τελευταίο (;) κρούσμα ήταν από τον Χακόμπο, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Τριτσώνης έδωσε πέναλτι υπέρ των "πράσινων" και ο Ισπανός... αφήνιασε! Έκανε χειρονομίες, έτρεξε προς το μέρος του διαιτητή και, γενικότερα, ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ακόμα και αν είχε αδικηθεί ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν ήταν αυτή εικόνα ποδοσφαιριστή ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.
Συνολικά εφτά αποβολές, από τις οποίες οι τέσσερις (Λόρενς με Άρη και με ΑΕΚ, Λάζαρ με Πανιώνιο και Χακόμπο με Παναθηναϊκό) θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Έχει, μετά, άδικο ο Σαββίδης να έχει τα νεύρα του; Και να ετοιμάζεται, σύμφωνα με αυτά που μαθαίνει ο σκύλος, να αρχίσει να βγάζει τις δικές του... κίτρινες και κόκκινες κάρτες στην Τούμπα;sportdog gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: