Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Η Βόλφσμπουργκ έχει 48 παίκτες στο ρόστερ»!

Ο δημοσιογράφος του έγκριτου γερμανικού περιοδικού «Kicker», Γιώργος Βαβρίτσας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις πιθανότητες επιστροφής του Αντελίνο Βεϊρίνια στον ΠΑΟΚ και την κατάσταση που επικρατεί τη δεδομένη περίοδο στη Βόλφσμπουργκ.

«Η Βόλφσμπουργκ έχει αυτή τη στιγμή 48 παίκτες στο ρόστερ της και ο νέος αθλητικός διευθυντής Κλάους Άλοφς δηλώνει ότι χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί μια άκρη με το ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα δοθούν δανεικοί κλπ.

Ο Βιεϊρίνια γενικά δεν έχει πείσει στη Βόλφσμπουργκ. Το ροτέισον του Μάγκατ ίσως έπαιξε ρόλο, ενώ ο νέος προπονητής, κ.Κέστνερ δεν τον υπολογίζει, δεν τον έχει ούτε καν αποστολή και αυτό ίσως είναι ενδεικτικό για το τι θα συμβεί. Άλλωστε, ο Άλοφς με τον προπονητή θα αποφασίσουν».

Για τους λόγους που δεν… έπιασε ο Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ:
«Πέρυσι τον επηρέασε ο τραυματισμός του. Από την σεζόν αυτή ξεκίνησε καλά και ως βασικός, αλλά έπαιξε ρόλο ότι η μάδα δεν πήγαινε καλά, αφού είχε σημειώσει μόλις δύο γκολ και τώρα, μετά την απομάκρυνση του Μάγκατ, δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: