Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μένει μέχρι νεωτέρας!!

Μένει μέχρι νεωτέρας
Η νέα ήττα του Άρη, έβαλε σε σκέψεις την διοικούσα επιτροπή, η οποία φέρεται να εξετάζει μέχρι και το ενδεχόμενο αλλαγής τεχνικής ηγεσίας. Έτσι, λοιπόν, δεν άργησαν να κυκλοφορήσει και όνομα πιθανού αντικαταστάτη, όπως αυτό του Γιάννη Αναστασίου το οποίο ουσιαστικά επανέρχεται στο προσκήνιο αφού η περίπτωση είχε συζητηθεί όταν αποχώρησε ο Μάκης Κατσαβάκης.

Από την Κυριακή, εξάλλου, άρχισαν επαφές με μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για να διαπιστωθεί αφενός τι φταίει για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα (ήττες από Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα) και αφετέρου τι χρειάζεται για να υπάρξει βελτίωση.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε και η προπονητολογία. Ο Νίκος Πασσιαλής με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή ανέλαβαν προσωρινά να βγάλουν το… κάρο από την λάσπη, αλλά δεδομένων των συνθηκών, δηλαδή λόγω των περιορισμένων οικονομικών πόρων, της άμεσης αλλαγής ψυχολογίας και της γρήγορης ανόδου στην βαθμολογία αποφασίστηκε να συνεχίσουν στην τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο δεν πρόκειται να γίνει καμία βιαστική κίνηση και οι Ζαμπέτας, Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης θα σκεφτούν πολύ προσεκτικά πως θα διαχειριστούν την κατάσταση, ενώ όπως διαρρέεται δεν τίθεται θέμα προπονητή. Αυτό βεβαίως μένει να φανεί στην πράξη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: