Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Γκέκος: «Ο ΠΑΟΚ αξιοποίησε την εμπειρία του»

Γκέκος: «Ο ΠΑΟΚ αξιοποίησε την εμπειρία του»
Ικανοποιημένος για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του Κολοσσού στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ήταν ο Μηνάς Γκέκος.

Ο τεχνικός των «θαλασσί», τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τους δύο βαθμούς της νίκης, όμως στα τελευταία λεπτά του αγώνα «μίλησε» η εμπειρία των παικτών του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος ως ομάδα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με το δεύτερο, όπου δεχθήκαμε από 12 πόντους στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο. Στο διάστημα αυτό, κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ στην άμυνα, ελέγξαμε τα ριμπάουντ, είχαμε ελαφρώς καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση και δείξαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Στο τέλος, ο ΠΑΟΚ αξιοποίησε την εμπειρία του, ενώ εμείς χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ αλλά και δύο επιθέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο μέρος».

Από την πλευρά των παικτών του Κολοσσού, ο Γιάννης Καλαμπόκης, σχολίασε: «Δεν μπορούμε είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είχαμε ένα πλάνο, σε κάποια σημεία μας βγήκε, σε άλλα όχι. Μας βαραίνει όταν παίζουμε καλά και δεν κερδίζουμε. Δείχνει ότι θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα τα οποία δεν φαίνονται στη στατιστική.
Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή ομάδα, έχει ποιότητα. Επειδή έχω περάσει από το συγκεκριμένο γήπεδο, είναι κρίμα να είναι άδειο κι ελπίζω να είναι γεμάτο, όπως σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: