Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

MLS: Τελικός Γκάλαξι-Ντάιναμο!! (videos)

Οι Χιούστον Ντάιναμο και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ανατολής και Δύσης, αντίστοιχα, οπότε θα αναμετρηθούν στον τελικό (01/12, 23:30) των playoffs του MLS.
Οι κάτοχοι του MLS Cup ηττήθηκαν με 2-1 στην έδρα των Σιάτλ Σάουντερς, αλλά προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 4-2 ενώπιον 44,575 θεατών, που βρέθηκαν στο «CenturyLink Field». Ο κορυφαίος του γηπέδου και πρώην επιθετικός του Άρη, Έντι Τζόνσον, άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό και ο Ζακ Σκοτ βρήκε δίχτυα στο 57ο, αλλά ο Ρόμπι Κιν μείωσε με πέναλτι στο 68ο και «σφράγισε» την επιτυχία της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Με συνολικό σκορ 4-2 πέρασαν και οι Ντάιναμο αποσπώντας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Ντι Σι Γιουνάιτεντ. Οι Τεξανοί ξεκίνησαν από την πέμπτη θέση του γεωγραφικού γκρουπ, αλλά έφτασαν στην κορυφή της Ανατολής. Στο 33ο λεπτό, μάλιστα, προηγήθηκαν με τον Μπόνιεκ Γκαρσία. Στο 82ο ο Μπράνκο Μπόσκοβιτς πέτυχε το γκολ της τιμής για τους «πρωτευουσιάνους», που διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στον επαναληπτικό, χωρίς ωστόσο να την εκμεταλλευτούν.












πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: