Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Χοβέ: «Αισθάνομαι καλυτέρα παιχνίδι με παιχνίδι»

Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Ισαάκ Χοβέ, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με τον Πιερικό, την απόδοσή του και το δυνατό, όπως χαρακτήρισε, Πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Για το πως έζησε το παιχνίδι χθες:

«Είναι μια σημαντική νίκη γιατί ήταν μέσα στην έδρα μας, αυτό είναι που μετράει και μας βοήθησε ψυχολογικά. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι».

Για το να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του:

«Αισθάνομαι καλυτέρα παιχνίδι με παιχνίδι. Έπρεπε να προσαρμοστώ στην ομάδα γιατί δεν είναι το ίδιο με την Ισπανία. Έχω και τον Ντάνι Λόπεθ που με βοηθάει στην προσαρμογή μου γιατί ήμασταν και συμπαίκτες στην Ισπανία».

Για το αν είναι έτοιμοι να ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ:

«Ο στόχος δικός μου όπως και όλων των ξένων είναι να βοηθήσουμε τον Ηρακλή να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ, γι? αυτό παλεύουν και αν κάνουν εμφανίσεις σαν την χθεσινή θα τα καταφέρουμε».

Για το Πρωτάθλημα:

«Το ποδόσφαιρο στη Φούτμπολ Λιγκ είναι πολύ δυνατό και χρειάζεται φυσική δύναμη. Αυτό κοιτάμε για να αντέξουμε. Χρειάζεται όμως και η τεχνική για να ανέβεις, αυτή είναι η φιλοσοφία και του προπονητή».

Για τα πολλά παιχνίδια που δίνουν:

«Αυτό πρέπει να κάνουμε. Έχουμε καλό σύνολο με καλούς ποδοσφαιριστές και μπορεί να κάνει και ροτέισον ο προπονητής. Αυτό πρέπει να κάνουμε και αυτό κάνουμε.»
Για τον κακό αγωνιστικό χώρο του Καυταντζογλείου:
«Επειδή προσπαθούμε να παίξουμε με την μπάλα κάτω και με κοφτές πάσες δυσκολευόμαστε, όχι μόνο εμείς αλλά και οι αντίπαλοι. Είναι ικανοποιημένος όμως που μπορούμε και τα βγάζουμε πέρα».

Τέλος, για το αν είναι ευχαριστημένος στη Θεσσαλονίκη τόνισε:

«Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, η ομάδα και το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Η οικογένεια μου είναι ευχαριστημένη εδώ. Αυτό που θέλω εγώ είναι να βοηθήσω τον Ηρακλή, αυτό με απασχολεί να τον βοηθήσει να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Μετά βλέπουμε τη θα γίνει».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: