Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα»

Μαρκόπουλος: «Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα»
Στα διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στην διάρκεια της αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής με τον Κολοσσό, στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο κόουτς του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, παρά τη νίκη της ομάδας του, εστίασε στα προβλήματα των παικτών στο αμυντικό ριμπάουντ και στα σημεία που οι αντίπαλοι επέλεξαν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Είχαμε ένα πρόβλημα με τα επτά αμυντικά ριμπάουντ, αλλά και στους έξι από τους οκτώ αιφνιδιασμούς του Κολοσσού. Δεν είχαμε την ίδια ισορροπία σε όλο το ματς κι αυτό μας επηρέασε. Παίζαμε απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, ήταν δύσκολο ματς και είχαμε πρόβλημα με κάποιες επιθετικές καταστάσεις, με συνέπεια να μειώσει στο σκορ ο Κολοσσός. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο», είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» και πρόσθεσε αναφορικά με το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, θα δούμε ποια ομάδα θα είναι πιο συγκεντρωμένη».

Ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Νίκου Καλλέ εξηγώντας πως παρουσίασε ένα πρόβλημα στον δικέφαλο το οποίο αναμένεται να εκτιμηθεί αύριο.

Από την πλευρά των παικτών, ο Λεωνίδας Κασελάκης σχολίασε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Μας είχε προετοιμάσει το τεχνικό τιμ γι' αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε το δικαίωμα στον Κολοσσό να πλησιάσει και η άμυνά μας τους επέτρεψε να είναι κοντά στο σκορ κι έτσι εμείς να αγχωθούμε. Πλέον, επικεντρωνόμαστε στο ματς με τον Άρη. Η σημερινή νίκη έχει αξία, κρατάμε κάποια καλά διαστήματά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: